Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Siemens SR65M036EU iQ500 speedMatic45

Siemens SR65M036EU iQ500 speedMatic45
5 (100%) 1 vote[s]

Chiar daca farte multi au auzit de Siemens, si stiu ca a fost pentru mult timp o marca buna, probabil nu stiu de faptul ca divizia de masini de spalat vase Siemens este total preluat de Bosch. Chiar daca acesta a lasat numele, tot cea ce este intr-o masina Siemens, este de fapt un Bosch cu alt nume. Siemens SR65M036EU iQ500 speedMatic45 este la fel, vom vedea la el programele tipice Bosch, denumirile la tehnologii, extra-optiuni, tot 🙂

Siemens SR65M036EU iQ500 speedMatic45 este un model slim, cu o latime de 45 de cm, care ne ofera 5 programe de spalare, printre care il regasim si pe cel Automat, o eficienta energetica modesta de A+, si o calitate superioara.

 

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

Programele de spalare la Siemens SR65M036EU iQ500 speedMatic45, alaturi de durata si consumul acestora:

Intensiv. Spalare la o presiune foarte mare, si temperatura de 70°C, pentru a putea curata eficient si incarcarile cu rest uscat de murdarie, sau oale, cratite foarte murdare. Deoarece acest model are senzor de incarcare, durata programului va varia intre 125 si 135 de minute, va consuma intre 11 si 14 litri de apa si 1.2-1.3 kWh de energie electrica.
Auto. Programul complet automatizat, care va monitoriza in permanenta si claritatea apei, sau mai bine zis turbiditate, si va regla atat temperatura de spalare, cat si durata totala a proramului sar si cantitatea de apa consumata. Astfel, acest program va spala la temepraturi cuprinse intre 45 si 70°C, va consuma in cei 90-150 de minute intre 7 si 16 litri de apa si 0.7-13 kWh de energie electrica. Este ideal pentru orice fel de incarcar!
Eco. Sau cel mai eficinet program din punct de vedere a consumului, care curata bine in cazul incarcarilor cu rest normal de murdarie. Temperatura de spalare va fi de 50°C, asta pentr ca Siemens SR65M036EU sa consume doar 0.78 kWh de energie eletrica i 8.5 litri de apa. Chiar daca vi se par valori mici, obtine doar clasa de A+.
Pahare. Programul dedicat articolelor sensibile, si care nu prezinta grad ridicat de murdarie. Va spala la doar 40 °C, programul in sine va rula timp de aproximaiv 85-90 de minute, timp in care consuma intre 11 si 13 litri de apa, si 0.75-0.8 kWh de energie electrica. Si in cazul acestui program se tine cont de cantitatea articolelor, si se pot obtine consumuri mai mici, daca aparatul nu e plin.
Scurt. Un program de doar 29 de minute si spalare la 45°C. Este recomandat doar paentru rest recent de murdarie. Va consuma 9 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica. Asa cum e ceva normal in cazul acestor programe scurte, si in cazul de fata lipseste la el ciclul de uscare.

 

ALTE DETALII TEHNICE DESPRE ACEST MODEL POT APAREA SI AICI

 

Siemens SR65M036EU iQ500 speedMatic45 ne ofera si 3 extra-optiuni foarte folositore:

Incarcare la juamte. Care nu este foarte des intalnit la modelele bosc, care au o capacitate de incarcare de sub 12 seturi! Insa e foarte bine ca este prezent la acest model, si putem economisi sau a rula program si daca acesta are incarcata doar 4-5 seturi.
Zona Intensiva. O zona speciala in cosul inferior care este spalat cu duze speciale la o presiune mare. Asezand aici o oala murdara, acesta va fi spalat bine, insa si celelate articole mai putin rezistemte si murdare for fi spalate si ocrotite. Aceasta optiune este prezent de obicei doar la modele premium.
VarioSpeed Plus. Reucem durata programelor chiar cu 50%, fara a compromite rezultatele de spalare. Se va spala la o temepratura si presiune mai ridicata, iar ciclul de uscare va fi mult mai scurta.

Trebuie amintit despre Siemens SR65M036EU iQ500 speedMatic45 si faptul ca are doua brate de pulverizare pentru cosul superior, are infoLight(lumina proiectata pe podea, pentru a sti cand spala aparatul) are un nivel de zgomot de doar 44db, pornire programbila.
Siemens SR65M036EU iQ500 speedMatic45 este un model superb din multe puncte de vedere, insa are si un pret destul de ridicat, iar eficienta energetica putea fi un pic mai bun.

 

VERIFICA DISPONIBILITATE STOC AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *