Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Specificatii Siemens SN636X00KE

Specificatii Siemens SN636X00KE
5 (100%) 1 vote[s]

Desi masina de spalat vase Siemens SN636X00KE este un model foarte bun din multe puncte de vedere, si are si un pret ok, specificatiile tehnice lipsesc cu desavarsire. Pe scurt, acesta este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, eficienta energetica de A++, 6 programe de spalare, program de autocuratare, si extra-optiuni excelente precum ZonaIntensiva.

Acest model este echipat cu senzori, deci are si program Auto, dar va avea si un consum mai mic in alte doua programe, daca aparatul nu este plin.

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la Siemens SN636X00KE, alaturi de durata, consum si temperaturile de spalare:

Intensiv – programul care are un consum de 1.45-1.5kWh, deoarece va spala la 70°C, pentru ca articolelel foarte murdare, si care rezista la temperaturi inalte sa fie curate la terminarea programului. Daca aveti un articol extrem de murdar, exista si o zona in cosul inferior, unde articolul primeste o spalare la o presiune mult mai ridicata. Acesta se numeste extra-optiunea ZonaIntensiva.
Auto – programul comandat in totalitate de senzorii cu care este echipat SN636X00KE. Acesta detecteaza atat cantitatea articolelor, cat si gradul de murdarie. Spalarea se va efectua intre 45 si 65°C, durata totala a programului va fi intre 90 si 160 de minute, iar consumul de apa intre 7 si 18 litri. Daca nu sunteti preocupat de durata de spalare, care in cazul acestui program nu se stie la pornirea lui, atunci acesta poate fi cel mai des folosit program, caci e bun la orice 🙂
Eco – este special pentru incarcari cu rest normal de murdarie, si cand dorim un consum cat mai scazut de energie. Acesta inseamna un consum de 0.93 kWh de energie electrica, si 9.5 litri de apa. Programul va rula timp de 210 minute, insa consumul este mic. Cu aceste valori Siemens SN636X00KE obtine clasa de A++, in cea ce proveste eficienta energetica.
Pahare – un program delicat, cu spalare la 40°C, fiind ideal pentru pahare, cesti, si articole sensibile la temperaturi inalte, si care prezinta rest scazut de energie. Programul ruleaza timp de 85-90 de minute, va consuma intre 11 si 14 litri de apa, si are un consum energetic de 0.85-0.9 kWh.
Scurt – un program de doar o ora, insa spalare la 65°C. Este ideal pentru incarcari cu rest recent de murdarie. In cele mai multe cazuri, acesta va fi programul cel mai des folosit, alaturi de cel Auto.
Prespalare – timp de 15 minute, cu 4 litri de apa, pentru ca articolele ce nu urmeaza sa fie spalate in aceasi zi, sa nu aiba rest uscat.

Nu este program de spalare, si nici extraoptiune, insa Siemens SN636X00KE are si program de Autocuratare, special pentru curatarea interiorului, si a filtrelor masinii.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

La extra-optiuni sunt prezenti:

ZonaIntensiva – zona speciala in cosul inferior care va primi o spalare la o presiune foarte mare, ca si articolele foarte murdare sa fie curatate bine, daca este cazul.
VarioSpeed Plus – acesta mareste presiunea apei si temperatura acestuia, si reduce durata de spalare si uscare, astfel ca la sfarsit rezultatele de spalaer sa fie aceasi, insa durata programului sa fie mai scurt cu aproximativ 50%.
Extra Uscare – se va mari temperatura ultimului ciclu de clatire, rezultatele de uscare fiind mult mai bune.

Printre detaliile tehnice trabuie neaparat sa amintim si programarea intarziata in intervalul a 1-24 de ore, lumina proiectata pe podea cand aparatul spala, semnal acustic la terminarea programului, tava pentru tacamuri, nivel de zgomot de doar 44 dB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *