Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Star-Light DWV-106FI

Star-Light DWV-106FIMasina de spalat vase Star-Light DWV-106FI este noul model incorporabil al acestui producator, si aduce cateva modificari pozitive fata de predecesorul sau DWM-905FI. Daca ne uitam doar la codul produsului, acesta ne specifica faptul ca are o capacitate de incarcare de 10 seturi si 6 programe de spalare 🙂 . Eficienta energetica este destul de slaba, respectiv A+, ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum de 13 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica, insa daca ne uitam si la pretul acestui model, nu putem avea asteptari mai mari (adica un consum mai mic).

 

Citeste descreierea completa

Star-Light DWV-106SI

starlight DWV-106SIDupa ce acum jumatate de ani Star Light avea doar doua modele de masini de spalat vase, acum au mai aparut doua noi modele pe piata, insa din pacate cele vechi nu se mai comercializeaza.
Cu ce noutati vine producatorul cu modelul Star-Light DWV-106SI? Sincer nu multe fata de DWV 106WH, caci „baza” e aceasi, doar ca modelul SI este de tip semi-incorporabil, partea care ramane vizibila este alb, si comenzile sunt mai simple acum.
DWV-106SI are 6 programe de spalare, doua extra-optiuni, capacitate de incarcare de 10 seturi, eficienta energetica de A+ si deoarece vorbim de un model destul de ieftin nu beneficieaza de tehnologie sofisticata cu senzori de incarcare sau turbiditate etc..
Citeste descreierea completa

Star Light DWM-905FI

Star Light DWM 905FMasina de spalat vase Star-Light DWM-905FI este primul model al acestui producatorului de electrocasnice, si cum era de asteptat pretul lui este unul foarte foarte mic. Deobicei la aceasta suma nu putem sa ne asteptam la o MSV cu eficienta energetica de A++ si sa aiba si 5 programe de spalare. Da pe site-ul emag se specifica ca are 4 programe de spalare + cea de prespalare, insa toti producatorii considera ca prespalarea este un program.
Si ca o corectie a ceea ce se mai afiseaza la caracteristici tehnice este faptul ca probabil e ceva copy-paste din masinile de spalat rufe caci la programul de prespalare se specifica in paranteza „bumbac” – Ce legatura are o masina de spalat vase cu bumbacul? Nu puneti in masina nimic din bumbac!
Ok, probabil multi au parasit pagina, zicand ca e un model slab, dar deobicei eu incep cu partea „nasoala” a aparatelor.

Citeste descreierea completa

Star Light DWV 106WH cu incarcare la jumate si un pret excelent

Star Light DWV 106WHDupa ce la electrocasnice mici precum storcatoare de fructe, mixere , blendere, tocatoare si televizoare a devenit cunoscuta ca o marca care are aproape cele mai mici preturi, insa o calitate medie (atentie medie si nu slaba) Star Light a intrat si in categoria electrocasnicelor mari precum masinile de spalat vase! Momentan are un singur model si anume Star Light DWV 106WH care este una de tip independent (nu poate fi incorporat) cu o capacitate de 10 seturi la o latime de 45 de cm. In 99% din cazuri la o latime de 45cm acesta e capacitatea maxima de incarcare care a fost atind pana acum de orice fabricant de MSV.

Ceea ce este foarte important la o MSV din categoria „mid range” se regasesc toate in Star Light DWV 106WH: are un numar deajuns de programe – 6 la numar, are optiunea de incarcare la jumate, si o eficienta energetica de A+. Daca dorim o masina de spalat A+++ (cel mai eficient) trebuie sa alegem alt producator, insa si bugetul alocat trebuie sa fie mai mare de cel putin doua ori.

Citeste descreierea completa