Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Star Light DWM-905FI

Star Light DWM-905FI
3 (60%) 7 votes

Star Light DWM 905FMasina de spalat vase Star-Light DWM-905FI este primul model al acestui producatorului de electrocasnice, si cum era de asteptat pretul lui este unul foarte foarte mic. Deobicei la aceasta suma nu putem sa ne asteptam la o MSV cu eficienta energetica de A++ si sa aiba si 5 programe de spalare. Da pe site-ul emag se specifica ca are 4 programe de spalare + cea de prespalare, insa toti producatorii considera ca prespalarea este un program.
Si ca o corectie a ceea ce se mai afiseaza la caracteristici tehnice este faptul ca probabil e ceva copy-paste din masinile de spalat rufe caci la programul de prespalare se specifica in paranteza „bumbac” – Ce legatura are o masina de spalat vase cu bumbacul? Nu puneti in masina nimic din bumbac!
Ok, probabil multi au parasit pagina, zicand ca e un model slab, dar deobicei eu incep cu partea „nasoala” a aparatelor.

ALTE DETALII SI COMENTARII LA ACEST PRODUS DE OBICEI GASITI AICI

 

 

Cele 5 programe de spalare la Star Light DWM 905F:

Eco: programul dupa care se optine si clasa de eficienta energetica, astfel va spala la temperatura de doar 50°C, folosind in total 13 litri de apa si 0.83 kWh de energie. Evident, ca si orice program eco, acesta are o durata lunga, insa cu consum foarte mic de energie.
Intensiv: programul care spala la temperaturi inalte de 65°C si presiunea apei inalte, ideal pentru vase, oale, cratite cu grad ridicat de murdarie. Atentie! nu este recomandat sa folositi acest program cand sunt in masina si pahare, portelanuri delicate.
Normal: ideal pentru spalarile zilnice, deobicei numit si programul zilnic.
Rapid: programul scurt, la temperaturi nu pera mari, la care lipseste uscarea, insa la orice model de MSV este la fel.
Prespalare: un program foarte util, caci nu incalzeste apa si nu foloseste nici detergent, este ideal sa-l folositi seara ca murdaria sa nu se usuce pana ziua urmatoare, sau daca murdaria e prea uscata poate fi folosit ca o inmuiere. Programul este foarte scurt si consumul energetic e minim, de 0.05 kWh!

Pahare: un program special pentru portelanuri si articole sensibile la spalare cu temperatura si presiune a apei inalta.

Ce mai este intresant la Star Light DWM 905F: desi are sertar separat pentru tacamuri – si astfel deobicei se castiga la capacitatea masinii, acesta are doar 9 seturi si nu 10, cum sunt cele mai „incapatoare” modele. Acesta in sine nu este un minus, caci loc inauntru tot atata aveti, caci latimea totala a masinii este de 45 cm, insa locurile pentru farfurii is mai mari, masina il spala mai bine!

Ca extraoptiune aveti posibilitatea de spalare intarziata la 3 intervale de timpi predefinite: 3/6/9 ore.
Fiindca este un electrocasnic de lunga durata va sfatuiesc sa mai dati 70-90 lei pentru o extragarantie, caci niciodata nu stiti ce se intampla peste 4 ani cu aparatul.

 

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET LA ACEST MODEL AICI

 

 

7 Responses to Star Light DWM-905FI

 1. Toma Rodica says:

  Nu gasesc cum setez incarcarea la jumatate, desi in cartea tehnica este bifata aceasta optiune. Pentru mine e importanta.

 2. Toma Rodica says:

  Pe site-ul e-mag e precizat DA la incarcare pe jumatate! Si programul de prespalare nu e separat, e inclus in celelalte. Cum as putea sa rezolv doar prespalare seara? Multumesc pentru raspuns.

 3. Anniella says:

  Ce culoare are? Cei care au cumparat deja spuneti va rog daca e fiabila, nivelul de zgomot e ok?

  • Toma rodica says:

   Este alba, dar singura mea nemultumire este absenta incarcarii la jumatate, care este promovata pe e-mag si in cartea tehnica e bifata.

 4. Toma rodica says:

  Taiati si: Ce mai este intresant la Star Light DWM 905F: desi are sertar separat pentru tacamuri
  Are doar cosuletul clasic pt. tacamuri.

 5. Matei Elena says:

  Nu reușesc să setez consumul de sare, mă poate ajuta cineva? Am parcurs etapele de la instrucțiuni dar nu licareste de 3ori.Unde greșesc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *