Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Star-Light DWV-106FI

Star-Light DWV-106FI
3.3 (65%) 4 vote[s]

Star-Light DWV-106FIMasina de spalat vase Star-Light DWV-106FI este noul model incorporabil al acestui producator, si aduce cateva modificari pozitive fata de predecesorul sau DWM-905FI. Daca ne uitam doar la codul produsului, acesta ne specifica faptul ca are o capacitate de incarcare de 10 seturi si 6 programe de spalare 🙂 . Eficienta energetica este destul de slaba, respectiv A+, ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum de 13 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica, insa daca ne uitam si la pretul acestui model, nu putem avea asteptari mai mari (adica un consum mai mic).

 

ALTE OPINII APAR SI AICI

 

Cele 6 programe de spalare la Star-Light DWV-106FI:

Igienizare: programul care spala la temperatura de 70°C, care si la ultima faza de clatire va mentine temperatura aepi la acest nivel, pentru a obtine o igienizare buna. (de obicei este folosit de cei cu bebelusi, si simbolul programului este un biberon 🙂 ) Atentie insa, caci acest program are un consum energetic foarte mare!
Intensiv: programul care spala la 65°C, ideal pentru incarcari cu nivel ridicat de murdarie, sau murdarie uscata.
Eco: eficienta energetica se obtine conform consumului acestui program, care spala la 50°C. Evident ca toate programele Eco, programul are o durata foarte mare, caci pentru a avea rezultate bune la vase, farfurii cu nivel mediu de murdarie, si o spalare la doar 50°C, folosind 13 litri de apa, nu se poate obtine doar prin acest fel.
50 : sau super 50, spalarea de 50 de minute, cu care se obtin destul de bune rezultate, daca il folosim imediat dupa mancare.
Rapid: programul de 30 de minute, evident fara uscare.
Prespalare: acest program dureaza doar cateva minute, si deoarece nu incalzeste apa, nici nu are consum energetic care sa fie luat in seama, insa este foarte folositor. Il puteti utiliza inaintea oricarui program, sau dupa masa, ca resturile de mancare sa nu se usuce pe farfurii.

Comparativ cu modelul precedent, Star-Light DWV-106FI are o capacitate mai mare de incarcare, un program de spalare in plus, si totodata Extra optiunea de incarcare la jumate. Deci inbunatatiri pe toate fronturile. Totodata ca si design, cele doua cosuri arata mult mai bine acum, si totodata avem si efisaj electronic in usa.

Daca tot am vorbit ce are in plus, cele doua extra-optiuni la acest model:
Incarcare la jumate: masina nu trebuie sa fie plina pentru a folosi un program, caci cu aceasta optiune se va spala la aceasi temperatura si aceasi durata, insa se va utiliza mai putina apa, deci si energie electrica
Programare intarziata: aici avem posibilitatea de a selecta una din cele trei valor predefinite de 3/6/9 ore.
Star-Light DWV-106FI are multe imbunatatiri fata de mdelul precedent, si chiar si pretul lui a ramas una destul de buna (insa nu la fel de ieftina).

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

3 Responses to Star-Light DWV-106FI

  1. DINCA says:

    DORESC MANUAL UTILIZARE IN FORMAT PDF

  2. Liliana tudor says:

    Rog trimiteți manual utilizare mașină spălat vase star light DWV106WH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *