Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Star-Light DWV-106SI

Star-Light DWV-106SI
5 (100%) 1 vote

starlight DWV-106SIDupa ce acum jumatate de ani Star Light avea doar doua modele de masini de spalat vase, acum au mai aparut doua noi modele pe piata, insa din pacate cele vechi nu se mai comercializeaza.
Cu ce noutati vine producatorul cu modelul Star-Light DWV-106SI? Sincer nu multe fata de DWV 106WH, caci „baza” e aceasi, doar ca modelul SI este de tip semi-incorporabil, partea care ramane vizibila este alb, si comenzile sunt mai simple acum.
DWV-106SI are 6 programe de spalare, doua extra-optiuni, capacitate de incarcare de 10 seturi, eficienta energetica de A+ si deoarece vorbim de un model destul de ieftin nu beneficieaza de tehnologie sofisticata cu senzori de incarcare sau turbiditate etc..

OPINII SI ALTE PARERI APAR SI AICI

Cele sase programe de spalare la Star Light DWV 106SI:

Prespalare: deoarece selectorul de programe e rotit in sensul ceasornicului, acesta este primul program, care este de nelipsit la o masina de spalat vase, chiar daca vorbim de un model cu capacitate mica de 10 seturi – caci are o latime de 45 de cm. Cum bine stiti acest program dureaza doar cateva minute, si deoarece nu incalzeste apa, nici nu are consum energetic care sa fie luat in seama.
Rapid: programul cu o durata de 30 de minute, si spalare la doar 40°C e folosit rar, mai ales ca nici nu are ciclu de uscare (ceva normal la aceste programe, indiferent de marca)
Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului de energie si apa, ideal pentru incarcari cu nivel mediu de murdarie. Clasificarea la eficienta energetica se obtine conform consumului acestui program. Spala la 50°C, si va consuma 13 litri de apa si 0.83 kwh de energie.
Super 50: programul de 50 de minute, sau de obicei numit zilnic, caci daca avem doar farfurii si pahare le va spala cu brio intr-un timp scurt
Intensiv: programul pentru vase, oale cratite cu multa murdarie (sau uscata), caci se spala la temperatura de 65°C, si cu o presiune mare a apei. Evident consumul energetic se de apa este mare.
Igienizare: Programul care spala la temperatura de 70°C, insa si la ultima faza de clatire va mentine temperatura aepi la acest nivel, pentru a obtine o igienizare buna. (de obicei este folosit de cei cu bebelusi, si simbolul programului este un biberon 🙂 ) Atentie insa, caci acest program are un consum energetic foarte mare!
panou Star-Light DWV-106SI
Poate ar fi trebuit sa las la sfarsit faptul ca nu stie chiar tot ce regasim la specificatiile tehnice care apar pe site-ul care il comercializeaza, insa este foarte important faptul ca Star-Light DWV-106SI nu afiseaza timpul ramas din spalare, desi este un model semi-incorporabil. Deci nu, nu are afisaj!
In afara de selectorul de programe, mai ave doua butoane, una de punere in functiune si oprire, si una pentru extra-optiuni:
Incarcare la jumate: vorbim de un model cu capacitate mica, insa si la aceste modele aceasta optiune este cruciala. Pentru cei care nu stiu ce face acesasta optiune: nu mai trebuie sa asteptati ca masina sa fie plina, alegeti optiunea si programul adecvat, si masina va spala la aceasi temperatura si pe aceasi durata, insa va consuma mai putina apa, deci si energie electrica.
Pornire intarziata: avem posibilitatea ca masina sa inceapa mai tarziu programele selectate, insa in cele 3 valori predefinite de 3/6/9 ore.

PRETUL ACESTUI MODEL O POTI VERIFICA AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *