Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Star Light DWV 106WH cu incarcare la jumate si un pret excelent

Star Light DWV 106WH cu incarcare la jumate si un pret excelent
3.7 (73.33%) 9 vote[s]

Star Light DWV 106WHDupa ce la electrocasnice mici precum storcatoare de fructe, mixere , blendere, tocatoare si televizoare a devenit cunoscuta ca o marca care are aproape cele mai mici preturi, insa o calitate medie (atentie medie si nu slaba) Star Light a intrat si in categoria electrocasnicelor mari precum masinile de spalat vase! Momentan are un singur model si anume Star Light DWV 106WH care este una de tip independent (nu poate fi incorporat) cu o capacitate de 10 seturi la o latime de 45 de cm. In 99% din cazuri la o latime de 45cm acesta e capacitatea maxima de incarcare care a fost atind pana acum de orice fabricant de MSV.

Ceea ce este foarte important la o MSV din categoria „mid range” se regasesc toate in Star Light DWV 106WH: are un numar deajuns de programe – 6 la numar, are optiunea de incarcare la jumate, si o eficienta energetica de A+. Daca dorim o masina de spalat A+++ (cel mai eficient) trebuie sa alegem alt producator, insa si bugetul alocat trebuie sa fie mai mare de cel putin doua ori.

 

AICI GASESTI SI ALTE OPINII SI TOTODATA CEL MAI MIC PRET

 

Deoarece este un model foarte ieftin nu are afisaj electronic (care deobicei ne ajuta se vedem ce program de spalare ruleaza, si cat timp mai este pana la terminarea programului) si lipseste si programarea intarziata, insa aceste doua „functii” sunt deobicei cele mai putin folosite la o masina de spalat vase.
Insa functia de incarare la jumate este prezent, functie pe care o veti folosi de foarte multe ori, caci nu mai trebuie sa asteptati sa fie plin masina, selectati programul de spalare impreuna cu aceasta functie, si aceasta va spala la aceasi temperaturi si durata de program, insa va scadea consumul de apa deci consumul de energie electrica!

Programele de spalare la Star-Light DWV-106WH :

Prespalare: desi nu ar trebui sa incep cu acesta, prespalarea este foarte importanta, caci foloseste foarte putina apa (fara sa-l incalzeasca, deci aproape ca nici nu foloseste curent) si dureaza doar cateva minut, insa daca avem oale cu murdarie uscata atunci recomand folosirea acestei program, dar si in cazul in care avem vase, farfurii in aparat si nu dorim sa le spalam in aceasi zi – de exemplu seara dupa cina.
Eco: programul dupa care se primeste si clasa de eficienta energetica, este programul cel mai lung, consuma 13 litri in total, si deoarece spala la 50°C are un consum scazut de energie electrica de 0.83kW/ ciclu de spalare.
Hygiene: un program de spalare de igienizare, care spala la temperaturi ridicate de pana la 70°C – de exemplu igienizarea paharului, biberonului celui micut. Evident deoarece spala la temperaturi foarte inalte consumul energetic va fi foarte mare.
Intensiv: programul care spala la temperaturi inalte de 65°C si presiunea apei inalte, ideal pentru vase, oale, cratite cu grad ridicat de murdarie. Atentie! nu este recomandat sa folositi acest program cand sunt in masina si pahare, portelanuri delicate.
Rapid: programul scurt care spala la temperaturi joase de doar 40°C. Acest program nu este deobicei des folosit caci nu are ciclu de uscare.
Super 50: programul de 50 de minute, sau deobicei numit zilnic, caci daca avem doar farfurii si pahare le va spala cu brio intr-un timp scurt.

Star Light DWV 106WH nu este cel mai high-tech model, insa are tot ce e importan: incarcare la jumate, program de prespalare alaturi de alte 5 programe. Opinii si pareri inca nu prea o sa gasiti pe net, caci e marca noua in aceasta categorie, insa parerea mea este ca la acest pret nu gasiti un aparat mai bun.
Si ca o sugestie: fiind un aparat electrocasnic de lunga durata recomand o extragarantie, caci nu e un blender care daca se strica dupa 2 ani luam altul si gata…

 

VEZI AICI CEA MAI BUNA OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

10 Responses to Star Light DWV 106WH cu incarcare la jumate si un pret excelent

 1. doru says:

  Am achizitionat si nu m-am putut bucura de ea deoarece intra in avarie.
  Asa ca trebuie sa o duc la reparat de noua ce e. 🙁

 2. eugenia says:

  Sunt de zamagita de modul in care spala oale. NU le prea spala! 🙁

  • MSV says:

   Pe programul de Intensiv?
   Deobicei daca resturile sunt uscate intodeauna recomand folosirea inainte de programul principal cel de Prespalare.
   Atentie si la detergenti – eu personal am testat cam 6 marci diferite si doar 2 sunt Ok (nume nu dau ca nu fac reclama).

 3. jeny says:

  Stie cineva daca se poate racorda la apa calda?

  • MSV says:

   Desi nu se specifica clar, toate masinile de splat vase se pot racorda la apa calda de pana la 50 de grade. (sau temperatura minima de spalare)

 4. vali says:

  manual in format pdf

 5. vali sofian says:

  Va rog macar explicatii privind pictogramele de langa ledurile de sus…dupa completarea cu sare
  si mai multe incercari pe diverse programe (unele reusite),acum intra in avarie …!!!!!!!!!!
  Nu ma asteptam…sunteti „firma” serioasa care raspundeti promt…Multumesc …!!!!!!!!
  PS Nr. telefon 0729159339

 6. inna says:

  A mers bine de citeva ori(aproape o saptamina) si acuma 5 cicluri la rind intra in avarie cod F5 cind mai are putin(cca 13 minute) si termina ciclul. De fiecare data. Nu mai ajunge la etapa de uscare. Nu stiu nici unde sa sun sau unde este o unitate de depanare….. este frustrant…….

 7. Liliana tudor says:

  Sunt mulțumită de mașinuță spala foarte bine cu pastilele de la lidl.acum are o problema și eu nu mai am cartea sa vad cum pot sa o rezolv,așa că voi chema depanero poate o rezolva ei daca are cineva manualul de utilizare de la star light DWV106,sa mi de-a un semn și vedem cum reușesc să l recitesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *