Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

TEKA DW8 40 FI de 9 seturi si incarcare la jumate

Masina de spalat vase TEKA DW8 40 FI este un model complet incorporabil slim, adica cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi. Aceste tipuri de masini sunt preferate de cei care nu au putin loc in mobila de bucatarie, sau sunt maxim 3 persoane in familie. Daca faceti parte din careva categorie, recomand un model slim, caci unul de 13-15 seturi e prea mare pentru Dvs, si nu merita sa steie acolo masina pe jumatate plin, si sa asteptati zile ca sa fie plin.
Acest model este de fapt fratiorul modelului DW8 55 FI, avand aceasi programe, aceasi tipuri de spalari si extra-optiuni. Evident, fiind mai mic, consumul e mai mic in toate programele de spalare.

 

Citeste descreierea completa

TEKA DW8 55 FI de 12 seturi cu 5 programe

Masina de spalat vase TEKA DW8 55 FI este un model complet incorporabil, cu o latime de 60 de cm (59.8 cm mai precis), si o capacitate de incarcare de 12 seturi. Specificatiile tehnice referitoare la acest model sunt foarte diferite pe site-urile care comercializeaza acest produs, asa ca va vom prezenta adevaratele date despre acest model.
Are o eficienta energetica de A+ (nu A++) cu un consum de 11.5 litri de apa si 0.96 kWh de energie electrica in programul Eco. In total are 5 programe de spalare, si doua extra-optiuni, si cam atat.

 

Citeste descreierea completa

TEKA DW8 70 FI cu Beam on Floor si program Auto

Masina de spalat vase TEKA DW8 70 FI este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 14 seturi si eficienta energetica de A++. Nu mai putin de 8 programe de spalare ne vor ajuta in orice situatie, caci avem si program Auto cu senzor, dar si program de 90 de minute care spala si clateste la 65°C, dar si cea de Prespalare. Avand o capacitate destul de mare, are tava separata pentru tacamuri, deci trei brate de pulverizare, pentru ca totul sa fie curat la terminarea programului selectat. Totodata este prezent si „Incarcare la jumate”, insa tipic Teka, acesta se face alegand cosul incarcat.

 

Citeste descreierea completa

Teka DW7 44 S cu 6 programe de spalare

teka-dw7-44-sMasina de spalat vase Teka DW7 44 S este un model semi-incorporabil slim, adica cu o latime de 45 de cm, avand panoul de comanda la vedere, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi, 6 programe de spalare si o eficienta energetica A. Asta insemna ca in programul eco consuma 11 litri de apa si 0.8 kWh de energie electrica.

Citeste descreierea completa

Capacitate de 10 seturi la TEKA DW 455 S

TEKA DW 455 SMasina de spalat vase TEKA DW 455 S este un model semi-incorporabil slim, adica cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 10 seturi, fiind un model de baza. Prin modelul de baza ma refer la faptul ca are o eficienta energetica de A+, 6 programe de spalare – cele standard, fara tehnologii cu senzori, insa are extra-optiunea de incarcare la jumate.

 

Citeste descreierea completa

Micutul TEKA DW8 41FI 9 programe de spalare

teka DW8 41FIMasina de spalat vase TEKA DW8 41FI este una dintre cele mai bune modele complet incorporabile de la acest producator, caci are o eficienta energetica ridicata de A++, insa numarul mare de programe si functii aditionale sunt cele care o propulseaza in fata altor modele. Astfel, desi e „slim” adica de 45 cm latime, are 9 programe de spalare, si functii speciale precum incarcare la jumate, extra uscare sau express – functii care de obicei se regasesc doar la modelele premium la alti producatori.
Este adevarat si faptul ca in comparatie cu alte modele Teka acesta nu este unul ieftin, insa deoarece stie multe si consuma putin (9 litri de apa in programul Eco) pretul lui e justificat pe deplin!

Citeste descreierea completa

TEKA DW1 605 FI detalii tehnice corecte

Tek DW1 605 FIDin pacate am observat ca pe online-ul de la noi apar date eronate despre electrocasnice, si asa este si la masina de spalat vase TEKA DW1 605 FI ! Cateva clarificari legate de ce am vazut pe site-urile care vand acest model: are eficienta energetica de A++ si nu A+, deci si consumul de apa si curent care se afiseaza este eronata, acesta fiind mai mica. Totodata nu stiu ce e cu Programul 3 in 1, caci asa program nu are Teka deloc, probabil era vorba despre functia Tablete 3 in 1. Si in final programul rapid nu este de 40 minute ci de 50. Asta era o paranteza… sa vedem ce stie cu adevarat aceasta masina.

Citeste descreierea completa

TEKA DW8 57 FI

TEKA DW8 57 FIDesi nu este un model ieftin, masina de spalat vase TEKA DW8 57 FI ofera foarte multe pentru pretul pe care il are. Are o capacitete farte mare de incarcare (maxim ce exista pana acum) de 13 seturi la cei 60 de cm latime, este complet incorporabail, are o eficienta energetica ridicata de A++, si functii aditionale, pelanga dele 9 programe de spalare care sunt de nelipsit.

Citeste descreierea completa

DW7 67 FI cu 8 programe de spalare

DW7 67 FITeka DW7 67 FI este un model incorporabil cu capacitate mare: 14 seturi, cu latime de 60 de cm, o clasa de eficienta energetica ridicata de A++, insa este foarte important cele 8 programe de spalre si functiile aferente pe cale le ofera acest model.

Din pacate pe piata din Romania produsele Teka nu sunt cunoscute, si datorita acestui fapt nu prea gasiti pareri de la utilizatorii acestui marci, ba mai mult, nu gasiti manuale ca sa va ofera mai multe detalii despre programele de spalare.
Citeste descreierea completa

DW1 455 FI cu capacitate de 10 seturi

DW1_455_FI     Dinpacate daca doriti sa cumparati acest model de masina de spalat vase si incercati sa gasiti pentru el un manual sau o brosura pdf ca sa va lamuriti despre programele de spalare, nu prea gasitI, nici pe site-ul oficial Teka, asa ca va voi ajuta cat pot, pentru a avea o ideea mai buna despre programele de spalare, functiile speciale si consumul aferent fiecarei programe de spalare. Probabil deja bine stiti ca  TEKA DW1 455 FI este un model complet incorporabil, cu o latime de 45(44.8 mai precis) de cm, capacitate 10 seturi (desi unele magazine afiseaza ca fiind de 9 seturi), clasa energetica A+ si 6 programe de spalare.

Citeste descreierea completa

DW 605 S semi incorporabila cu 6 programe de spalre si calasa energetica a++

dw605_s_1     Masina de spalat vase Teka DW 605 S face parte din categoria celor semiincorporabile ( atentie, multe siteuri care vand acest model afirma ca este incorporabila, insa nu este, si nici poza nu corespunde cu modelul de fata. Verificati site-ul oficial teka.), cu un numar mare de 6 programe de spalare – desi nu are program de prespalare, si reuseste sa aiba o eficienta energetica mare de a++.
Si daca multi producatori „uita” de functia de incarcare la jumate, maiales la MSV cu capacitati mari, Teka DW 605 S are aceasta optiune care va fi folosit regulat de posesorii acestei masini.

Citeste descreierea completa

DW7 41 FI complet incorporabil cu 9 programe de spalare

tekaDW741FIChiar daca nu multi au auzit de produsele de bucatarie si baie Teka, cand citim ca DW7 41 FI are 9 programe de spalare (putini producator au astfel de MSV, unul dintre ei fiind Miele) ceea ce este impresionant.
Inainte de a va oferi date despre programele de spalare, mai amintim faptul ca are o capacitate de 9 seturi, o latime de 45 de cm, nivel de zgomot de 49dB, si optine de pornire programabila intre 1 -24 de ore.
Citeste descreierea completa

TEKA DW 602 S partial incorporabil de 12 seturi

TEKADW602SDesi la noi oamenii nu prea au auzit de Teka, acesta este un grup industrial european care produce aparatura de bucatarie si baie, fondat in Germania in 1924. Probabil si pretul mai mare, decat majoritatea marcilor cunoscute de romani, face ca produsele Teka sa intre mai greu in casele noastre.

TEKA DW 602 S este o masina de spalat vase partial incorporabila (se vede partea de comanda), de 60 cm latime si cu o capacitate de 12 seturi.

Citeste descreierea completa