Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Capacitate de 10 seturi la TEKA DW 455 S

Capacitate de 10 seturi la TEKA DW 455 S
4 (80%) 8 vote[s]

TEKA DW 455 SMasina de spalat vase TEKA DW 455 S este un model semi-incorporabil slim, adica cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 10 seturi, fiind un model de baza. Prin modelul de baza ma refer la faptul ca are o eficienta energetica de A+, 6 programe de spalare – cele standard, fara tehnologii cu senzori, insa are extra-optiunea de incarcare la jumate.

 

 

DE OBICEI ALTE OPINII APAR SI AICI

 

Cele 6 programe de spalare alaturi de durata si consum la TEKA DW 455 S:
Intensiv: pentru vase si oale foarte murdare, sau cu murdarie uscata, fiind totodata cel mai mare consumator, caci are nevoie de 16 litri de apa, 1.3 kwh de energie electica si 135 minute. Programul consta defapt din prespalare la 50°C, spalare la 65v, clatire, clatire, clatire la 65°C si uscare.
Normal: pentru murdarie normala, spalare la 55°C. Programul are o durate de 155 minute, consuma 13 litri de apa si 1.07 kWh de ebergie,
Eco: programul cel mai ideal din punct de vedere a consumului, cand avem incarcaturi normal murdare. Are o durata de 175 minute (ceea ce e destul de scurt pentru un program eco), consuma 9 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica.
Pahare: spalarea delicata la 40°C, pentru pahare si farfurii putin murdare. Consuma 13 litri de apa si 0.7 kWh de energie.
1 ora: desi are o durata de doar 60 de minute, are rezultate destul de bune, insa uscare nu chiar excelenta. Programul in sine consta din prespalare la 50°C, spalare la 60°C, clatire la 55°C si uscare. Ca si consum, are nevoie de 9 litri de apa si 0.85 kWh de energie.
Rapid: o spalare scurta, de 40 minute la 40°C, fara uscare.

Ca si extra-optiuni TEKA DW 455 S ofera :
Incarcare la jumate – desi este o masina cu capacitate mica, este binevenita aceasta optiune, caci nu mai trebuie sa asteptam ca masina sa se umple, se va spala pe aceasi perioada si la aceasi temperaturi, insa cu mai putina apa, deci consum mai redus la apa si energie electrica.
Programare intarziata: avem 3 intervale de timpi predefinite dintre care putem sa alegem, respectiv 3/6/9 ore.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *