Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DW 605 S semi incorporabila cu 6 programe de spalre si calasa energetica a++

DW 605 S semi incorporabila cu 6 programe de spalre si calasa energetica a++
4 (80%) 1 vote[s]

dw605_s_1     Masina de spalat vase Teka DW 605 S face parte din categoria celor semiincorporabile ( atentie, multe siteuri care vand acest model afirma ca este incorporabila, insa nu este, si nici poza nu corespunde cu modelul de fata. Verificati site-ul oficial teka.), cu un numar mare de 6 programe de spalare – desi nu are program de prespalare, si reuseste sa aiba o eficienta energetica mare de a++.
Si daca multi producatori „uita” de functia de incarcare la jumate, maiales la MSV cu capacitati mari, Teka DW 605 S are aceasta optiune care va fi folosit regulat de posesorii acestei masini.

 

VEZI AICI MAI MULTE DETALII

Cele 6 programe de spalare a masinii de spalat vase Teka DW 605 S :

Intensiv: Pentru vasele cele mai murdare, precum oale, tigai, caserole si vase cu murdarie uscata de mai mult timp. O spalare de 145 de minute, cu temperatura apei de maxim 65 °C, 1.65kWh de energie si 19 litri de apa utilizati
Normal :Pentru vase normal murdare, precum oale, farfurii, pahare si tigai usor murdare. O spalare la 55°C si clatire la 65°C,  conumandu-se in total 15 litri de apa, 1.35kWh si 160 de minute.
Eco: Acesta este un program standard recomandat pentru curatarea veselei cu murdarie normala si este cel mai eficient. 185 de minute, 11 litri de apa si doar 0.91kWh de energie consumati.
Sticla: pentru vesele usor murdare si sticla. Spalare la 40°C si clatire la 60°C timpul de lucru fiind de 120 de minute.
1 ora: 60 de minute, 10 litri de apa si 1kWh de energie consumati
Rapid: Spalare de scurta durata (40 de minute), 0.6kWh de energie consumati si 11.5 litri de apa. Programul nu are Uscare.

Cred ca singurul lucru care lipseste la Teka DW 605 S este programul prespalare, caci in rest are de toate, si ar fi ideal ca datele tehnice de pe site-urile care le comercializeaza sa fie corecte.

 

UN PRET BUN PENTRU ACEST APARAT GASESTI AICI

Salvează

One Response to DW 605 S semi incorporabila cu 6 programe de spalre si calasa energetica a++

 1. MIRELA says:

  buna ziua,
  as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta….
  sunt beneficiara unei masini de spalat vase TEKA, model DW7 61 S, semiincorporabila;
  din pacate, la ultima curatare, detergentul folosit, a sters simbolurile de pe panoul frontal.
  Acest model DW 605 pare sa aiba acelasi tip de panou frontal si aceleasi functii. As dori sa primesc o folie cu simbolurile de pe panou sau sa ma indrumati cum l-as putea inlocui. Masina functioneaza super, dar ma deranjeaza ca panoul nu mai arata ca la inceput. Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *