Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DW1 455 FI cu capacitate de 10 seturi

DW1 455 FI cu capacitate de 10 seturi
3.3 (66.67%) 6 votes

DW1_455_FI     Dinpacate daca doriti sa cumparati acest model de masina de spalat vase si incercati sa gasiti pentru el un manual sau o brosura pdf ca sa va lamuriti despre programele de spalare, nu prea gasitI, nici pe site-ul oficial Teka, asa ca va voi ajuta cat pot, pentru a avea o ideea mai buna despre programele de spalare, functiile speciale si consumul aferent fiecarei programe de spalare. Probabil deja bine stiti ca  TEKA DW1 455 FI este un model complet incorporabil, cu o latime de 45(44.8 mai precis) de cm, capacitate 10 seturi (desi unele magazine afiseaza ca fiind de 9 seturi), clasa energetica A+ si 6 programe de spalare.

 

VEZI AICI MAGAZINUL RECOMANDAT DE NOI

 

 

Cele 6 programe de spalare la DW1 455 FI:
Intensiv: Pentru vase foarte murdare, sau murdarie uscata, un program ideal pentru vase, cratite si oale, cu temperatura maxima a apei de 65°C, fiind cel mai flamand program, caci va consuma 16 litri de apa, 1.3 kWh de energie electrica, si are o durata de 135 de minute (destul de scurt pentru un program intensiv)

Normal: dupa o prespalare, urmeaza doua cicluri de spalari la 45°C, respectiv la 55°C, consumand in total 13 litri de apa, 1.07kWh de energie, avand o durata de 155 de minute. Ultima clatire se realizeaza la 65°C

Eco: folosind doar 9 litri de apa si 0.83 kWh este cel mai prietenos cu natura si buzunarul Dvs, evident programul este cel mai lung: 175 de minute, insa pentru a scoate vasele curate care se spala la 50°C trebuie atat timp!

Delicat: programul delicat la DW1 455 FI, recomandat pentru portelanuri si pahare sensibile la temperaturi mari, se spala la doar 40°C, folosind 13 litri de apa, si 0.7kWh de energie (mai putin ca programul Eco)

1 ora: programul care va fi folosit probabil cel mai des, caci spala la maxim 62°C, clateste la 55°C, are durata scurta, si consuma doar 9 litri de apa si 0.85 kWh de energie. Acest program va face fata de cele mai multe ori pentru a fi folosit pentru spalarile zilnice.

Express: cel mai scurt program, de 40 de minute, care foloseste 10 litri de apa (temperatura maxima de 45°C, si asta la clatire), evident nu are nevoie de multa energie, consumand doar 0.45 kWh. Ca de obicei la toate marcile, acest program nu usuca.

Ca si functii speciale, nu prea este mult de zis, insa are ceea ce e important:
Incarcare la jumate (nu mai trebuie sa asteptati ca masina sa fie plina, se spala la aceleasi temperaturi, si durata, insa se foloseste mai putina apa, deci si curent)
Programare intarziata – predefinit la 3-6-9 ore.
Ceea ce lipseste cu desavarsire este banalul program de prespalare, care e folosit destul de des de obicei.

Sper ca v-am fost de folos cu programele de spalare si consumul fiecaruia!

 

CEL MAI BUN PRET SI GASITI AICI!

 

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *