Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DW7 41 FI complet incorporabil cu 9 programe de spalare

DW7 41 FI complet incorporabil cu 9 programe de spalare
3.3 (66.67%) 3 votes

tekaDW741FIChiar daca nu multi au auzit de produsele de bucatarie si baie Teka, cand citim ca DW7 41 FI are 9 programe de spalare (putini producator au astfel de MSV, unul dintre ei fiind Miele) ceea ce este impresionant.
Inainte de a va oferi date despre programele de spalare, mai amintim faptul ca are o capacitate de 9 seturi, o latime de 45 de cm, nivel de zgomot de 49dB, si optine de pornire programabila intre 1 -24 de ore.

 

VEZI AICI MAI MULTE INFORMATII SI PRET ACTUAL

Programele de spalare a masinii de spalat vase Teka DW7 41 FI:
Intens Plus: Pentru vasele cele mai murdare, precum oale, tigai, caserole si vase cu murdarie uscata de mai mult timp. Fata de acest program avem si Programul Puternic, care curata si mai bine! Intens Plus are o durata de 160 de minute, foloseste 12l de apa si 1.2 Kwh
3 in 1 – program de spalare special pentru folosirea tabletelor 3 in 1, Ciclu zilnic standard.
Puternic – Cel mai eficient pentru vase cu murdarie uscata. Ciclul consta in prespalare la 50°C, prespalaer, spalare la 60°C, clatire, clatire, clatire la 70°C si Uscare. Un mare BRAVO!!!
Normal – Pentru vase normal murdare, folosind 13.5l de apa, si 0.8 Kwh energie
Eco – pentru vase usor murdare, interesant este faptul ca programele eco deobcei tin cel mai mult, insa la Teka DW7 41 FI numai 105 minute.
Clatire – Pentru vase care necesita doar clatire si uscare. De ce alti producatori nu au acest program in ofertele lor ?!
Sticla – pentru vase usor murdare, precum pahare, cristale, portelan fin.
Rapid – o spalare de 30 de minute, fara uscare
Prespalare.

Sincer am fost surprins de Programul Clatire, care poate fi util in multe cazuri, insa Programul Puternic este cel care este deadreptul impresinant.

Daca chiar vrau sa ma leg de acest aparat, cred ca singura lipsa (dar torusi este) este lipsa Functiei de „Incarcare la Jumate” .
Cu aceasta optiune sigur ar fi o Masina de Spalat Vase de nota 10, insa asa obtine doar un 9,5.

VEZI AICI MAI MULTE INFORMATII SI PRET ACTUAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *