Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DW7 67 FI cu 8 programe de spalare

DW7 67 FI cu 8 programe de spalare
5 (100%) 1 vote

DW7 67 FITeka DW7 67 FI este un model incorporabil cu capacitate mare: 14 seturi, cu latime de 60 de cm, o clasa de eficienta energetica ridicata de A++, insa este foarte important cele 8 programe de spalre si functiile aferente pe cale le ofera acest model.

Din pacate pe piata din Romania produsele Teka nu sunt cunoscute, si datorita acestui fapt nu prea gasiti pareri de la utilizatorii acestui marci, ba mai mult, nu gasiti manuale ca sa va ofera mai multe detalii despre programele de spalare.

MAI MULTE DETALII SI INFORMATII GASITI AICI

Programele de spalare la DW7 67 FI:

Auto: Programul care detecteaza nivelul de murdarie, si autoajusteaza consumul de apa si temperatura acestuia. Este foarte interesant faptul ca timpul de spalare este fixa (deobicei la programele auto timpul de spalare varieaza foarte mult) de 150 de minute. Programul va folosi intre 8.4 si 12.7 litri de apa, respectiv 0.9-1.3 kWh de energie electrica

Intensiv: Progamul pentru vesele cu nivel de murdarie ridicata, precum oale, tigai, caserole si vase cu murdarie uscata de mai mult timp. La ciclul de spalare temperatura apei va atinge 65 de grade, timpul total pentru a avea vase uscate fiind de 165 de minute. Cum toate programele intensive sunt pretentioase din punct de vedere a consumului, si la DW7 67 FI este la fel, caci consuma 17 litri de apa si 1.5 kWh de energie.

Normal: pentru vase normal murdare, dar si in acest caz spalarea se va efectua la 65°C, precum si latirea, astfelare nevoie de 1.3 kWh de energie si 14 litri de apa, fiind totodata cel mai lung progam: 3 ore!

Eco: Spala la doar 50 de grade si clateste la 60, astfel se obtine un consum de energie redusa de 0.93 kWh, pe langa cei 11 litri de apa, avand nevoie de 175 de minute pentru a spala.

Sticla: ideal pentru vesele usor murdare si sticla, caci se va spala la doar 40°C, cu jet de apa scazuta, timp de 115 minute.

O ora: programul de 60 de minute, pentru vase usor murdare, care nu necesita uscare, desi are ciclu de uscare. Programul consuma 1.15 kWh de energie si 10 litri de apa.

Rapid: programul foarte scurt de 40 de minute, la temperaturi joase, fara uscare, folosind 10 litri de apa si 0.6 kWh de energie

Prespalare: o simpla prespalare de 8 minute cu 3.5 litri de apa (foarte putin pentru un aparat cu capacitate de 14 seturi)

Pe langa cele 8 programe de spalare Teka DW7 67 FI ofera functii precum:
Intarziere spalare
Incarcare la jumate (Butonul Alt): se poate selecta sa se spale numai in cosul superior sau cel inferior.
Extra uscare: poate fi folosit cu programele Intensiv, Sticla, Normal, 1 ora, pentru a obtine o uscare mai buna.

Totodata un semnal sonor care se repeta de 8 ori se va auzi la terminarea programelor de spalare.

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *