Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Micutul TEKA DW8 41FI 9 programe de spalare

Micutul TEKA DW8 41FI 9 programe de spalare
3.8 (76%) 5 votes

teka DW8 41FIMasina de spalat vase TEKA DW8 41FI este una dintre cele mai bune modele complet incorporabile de la acest producator, caci are o eficienta energetica ridicata de A++, insa numarul mare de programe si functii aditionale sunt cele care o propulseaza in fata altor modele. Astfel, desi e „slim” adica de 45 cm latime, are 9 programe de spalare, si functii speciale precum incarcare la jumate, extra uscare sau express – functii care de obicei se regasesc doar la modelele premium la alti producatori.
Este adevarat si faptul ca in comparatie cu alte modele Teka acesta nu este unul ieftin, insa deoarece stie multe si consuma putin (9 litri de apa in programul Eco) pretul lui e justificat pe deplin!

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cele 9 programe de spalare la TEKA DW8 41FI alaturi de consum si timpii de spalare:

All in one: programul special in cazul in care folosim detergenti tip tableta 3 in 1. O spalare lunga de 210 minute, insa cu un consum redus de apa: 9 litri si doar 0.92 kWh de energie. Modele din clasa energetica A+ consuma mai mult in programul Eco!
Intensiv: pentru vesele foarte murdare si pentru recipiente cu murdarie normala, vase, oale etc. Se va spala la 60°C si clati la 70°C. Pe cei 165 minute de functionare va folosi 16.5 litri de apa si 1.4 kWh de energie.
Normal: Spala la 55°C si clateste la 65°C, folosind in total 13 litri de apa pe durata a celor 175 de minute.
Eco: programul care are un consum extrem de scazut de apa, de 9 litri si doar 0.74 kWh de energie, caci spala la 45°C si clateste la 65°C.
Sticla: ideal pentru pahare, portelanuri care sunt sensibile la presiuniea si temperatura apei, se va spala la doar 40°C. Timpul total de spalare este de 125 minute, cu un cosnum de 13.5 litri de apa si doar 0.75 kWh de energie.
90 minute: o spalare si clatire la 65°C, astfel este ideal pentru folosirea zilnica a recipientilor cu murdarie multa. Foloseste 11.5 litri de apa si 1.15 kWh de energie.
1 ora: un program scurt, cu uscare mai slaba.
Rapid: program express de doar 30 minute, in care se spala la 45°C insa nu are uscare.
Prespalare: prespalare timp de 12 minute, cu 3.5 litri de apa timp in care se cosnuma doar 0.02 kWh de energie.

 

Toate programele importante de spalare se regasec la DW8 41FI, poate la alti producatori la acest pret regasim deja programele auto, insa cu cat e mai simplu e un aparat, sansele ca sa se defecteze sunt mai mici.

Functii aditionale foarte importante care se regasesc la acest model :
Extra uscare: se va folosi apa la temperaturi mai inalte in ultima faza de clatire, deci se obtine o uscare mai buna (insa consum energetic mai mare)
Express: prin cresterea presiunii apei si a temperaturii, se paote reduce timpul programelor de spalare cu maxim 50%.
Incarcare la jumate: cand aveti doar pe jumatate plin masina, sau si mai putin, folosind aceasta functie se va utiliza mai putina apa, deci si consum de energie mai mic.
Programare intarziata; posibilitatea intarzierii inceperii programului in intervalul a 1-24 ore.

Deci avem numar mare de programe de spalare si functii aditionale, totodata un consum scazut de energie, singurul impediment poate fi pretul.

Ceea ce am observat pe cateva site-uri care comercializeaza acest model este faptul ca poza care apare nu este a acestui model!

 

>ALTE DETALII SI OPINII POTI GASI SI AICI <

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *