Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

TEKA DW 602 S partial incorporabil de 12 seturi

TEKA DW 602 S partial incorporabil de 12 seturi
4 (80%) 1 vote[s]

TEKADW602SDesi la noi oamenii nu prea au auzit de Teka, acesta este un grup industrial european care produce aparatura de bucatarie si baie, fondat in Germania in 1924. Probabil si pretul mai mare, decat majoritatea marcilor cunoscute de romani, face ca produsele Teka sa intre mai greu in casele noastre.

TEKA DW 602 S este o masina de spalat vase partial incorporabila (se vede partea de comanda), de 60 cm latime si cu o capacitate de 12 seturi.

 

VEZI AICI MAI MULTE SPECIFICATII SI PRET ACTUALIZAT

O opinie buna lasa cele 6 programe de spalare si 5 nivele de temperatura pe care le poti alege in functie de nivelul de murdarie a vaselor, farfuriiilor, etc:
Intensiv: Pentru vasele cele mai murdare, precum oale, tigai, caserole si vase cu murdarie uscata de mai mult timp. O spalare la 65°C, consumand 19.5 litri de apa si 1.36Kwh, cu o durata de 125 de minute
Normal: Pentru vase normal murdare, precum oale, farfurii, pahare si tigai usor murdare. O spalare la 55 de grade, cu o durata de 160 de minute, consumand 16 litri de apa
Economic: Pentru vase usor murdare, precum farfurii, pahare, boluri si tigai usor murdare. Spalare cu un consum de doar 12 litri de apa si un consum de 1.02Kwh de energie
Spalare de 1h: Pentru vase usor murdare, care nu necesita uscare
Rapid: Spalare de scurta durata pentru vase usor murdare, fara uscare, de doar 30 de minute
All in 1: Program pentru spalare cu detergent multifunctional. 16 litri de apa, 160 de minuet si 1.3Kwh de energie consumati.

Programele sunt chiar ok, si numeroase (cele mai multe MSV au ca program separat programul de prespalare), insa lipsa acestor 2 functii, lasa urme negative : prespalare si functie Incarcare la jumate.
Din experienta spun ca cel putin a doua se foloseste des la masinile de spalat vase, mai ales la cele cu un volum mare, ca si acesta, caci nu intodeauna astepti ca masina sa fie plina.

Poate daca ar fi avut cele 2 functii, sau macar ultima, ar fi fost un WIN, dar asa cred ca as alege un alt model Teka sau alt producator.

 

VEZI AICI MAI MULTE SPECIFICATII SI PRET ACTUALIZAT

Salvează

One Response to TEKA DW 602 S partial incorporabil de 12 seturi

  1. paul crudu says:

    buna Ziuza,as putea primi un manual de utilizare in limba romana la modelul teka dw 602 s?multumesc aticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *