Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

TEKA DW1 605 FI detalii tehnice corecte

TEKA DW1 605 FI detalii tehnice corecte
4.1 (82.5%) 8 vote[s]

Tek DW1 605 FIDin pacate am observat ca pe online-ul de la noi apar date eronate despre electrocasnice, si asa este si la masina de spalat vase TEKA DW1 605 FI ! Cateva clarificari legate de ce am vazut pe site-urile care vand acest model: are eficienta energetica de A++ si nu A+, deci si consumul de apa si curent care se afiseaza este eronata, acesta fiind mai mica. Totodata nu stiu ce e cu Programul 3 in 1, caci asa program nu are Teka deloc, probabil era vorba despre functia Tablete 3 in 1. Si in final programul rapid nu este de 40 minute ci de 50. Asta era o paranteza… sa vedem ce stie cu adevarat aceasta masina.

 

VEZI AICI SI ALTE OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

TEKA DW1 605 FI are 6 programe de spalare :

Intensiv: programul care este ideal pentru vase, oale cratite foarte murdare sau cu murdarie uscata caci spala la 65°C, insa este interesant ca timpul de spalare este relativ scurt, de 145 minute, timp in care folsoeste 19 litri de apa si 1.6 kWh de energie.
Normal: In programul normal se va spala la 55°C, timp de 160 minute, cu 15 litri de apa, iar consumul energetic este de 1.35 kWh.
Eco: programul dupa care se obtine si clasa de  eficienta energetica, deci se va spala la doar 45°C, insa timp de 185 minute, iar consumul de apa este de doar 11 litri de apa. Totodata consumul energetic este foarte mic, de doar 0.85 kWh.
Delicat: pentru pahare, si articole care nu pot fi spalate la temperaturi mari, in ciclul de spalare se va utiliza apa de doar 40°C, timpul total al programului fiind de 120 minute.
1 ora: programul de 60 minute, care foloseste 10 litri de apa si 1 kWh de energie electrica, caci se spala la 60°C, fiind ideal pentru folosirea zilnica a acestuia.
Rapid: programul rapid de 40 minute, cu 11.4 litri de apa. Evident, ca si la orice alta marca acest program nu are ciclu de uscare.

Ceea ce este interesant la acest model, si de obicei si la altele din gama Teka este faptul ca foloseste apa cu 5°C mai „rece” la programe de spalare, la Eco deobicei e 50°C, aici e 45°C, la intensiv 70 insa aici e 65…. Asta duce in fine si la un consum mai scazut de energie pana la urma.
Ca si functii aditionale DW1 605 FI se mandreste cu :
Incarcare la jumate: cred ca e cea mai importanta functie la o masina de spalat vase, mai ales ca vorbim de o capacitate de 12 seturi in cazul de fata
Programare intarziata: numai la 3 intervale de timpi predefinit de 3/6/9 ore, insa e bine si asa
Tablete 3 in 1: daca se foloseste detergent de acest tip.

Si ca minus as zice ca la cei 60 cm latime, e cam mic la capacitate, putea fi si de 14 seturi…

 

PRETUL CEL MAI MIC PENTRU ACEST MODEL ESTE AICI

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *