Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

TEKA DW8 40 FI de 9 seturi si incarcare la jumate

TEKA DW8 40 FI de 9 seturi si incarcare la jumate
2.9 (57.78%) 18 vote[s]

Masina de spalat vase TEKA DW8 40 FI este un model complet incorporabil slim, adica cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi. Aceste tipuri de masini sunt preferate de cei care nu au putin loc in mobila de bucatarie, sau sunt maxim 3 persoane in familie. Daca faceti parte din careva categorie, recomand un model slim, caci unul de 13-15 seturi e prea mare pentru Dvs, si nu merita sa steie acolo masina pe jumatate plin, si sa asteptati zile ca sa fie plin.
Acest model este de fapt fratiorul modelului DW8 55 FI, avand aceasi programe, aceasi tipuri de spalari si extra-optiuni. Evident, fiind mai mic, consumul e mai mic in toate programele de spalare.

 

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Programele de spalare la TEKA DW8 40 FI, aaturi de consum, temperaturi de spalare si durata lor:

Intensiv: desi apare in multe locuri ca si intenisv 70°C, nu e vorba despre spalare la 70°C! Programul consta din prespalare la 50°C, spalare la 60°C, doua clatiri, si clatire finala la 70°C urmat de ciclul de uscare. Acesta consuma 16.5 litri de apa si 1.4 kWh de energie electrica.
Normal: pentru rest normal de murdarie, sau spalarile zilnice, fiind vorba de un program care se compune din prespalare la 45°C, spalare la 55°C, clatire, clatire finala la 65°C si uscare. Programul are ruleaza timp de 175 de minute, si consuma 13 litri de apa si 1.1 kWh de energie electrica.
Eco: programul standard, care trebuie sa aiba fiecare masina de spalat vase, finnd cel mai economic pentru spalarile cu rest normal de murdarie. Clasa de eficienta energetica se obtine dupa valorile de consum din acest program, A+ in acest caz. Aproape toti producatori la toate modelele lor utilizeaza apa la 50°C, insa in acest caz e doar 45°C. Programul consta din prespalare, spalare la 45°C, clatire la 65°C si uscare. Programul ruleaza timp de 190 minute, are un consum de 0.75 kWh de energie electrica si 9.5 litri de apa.
90 min: daca doresti ca masina sa spele intr-un timp relativ scurt, de 90 de minute, si ai articole cu rest recent de murdarie, acesta este programul ideal, caci va spala la 65°C, clati, si in final o clatire tot la 65°C. Totodata are si ciclu de uscare, si deoarece ultima clatire e la o temperatura ridicata, uscarea va fi chiar buna. Are un ocnum de 11.5 litri de apa si 1.15 kWh de energie electrica.
Rapid: o spalare scurta, de 30 de minute, fara uscare, care se compune din spalare la 45°C, clatire la 50°C, si clatire finala la 55°C. Consuma doar 10 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.

TEKA DW8 40 FI are doar doua extra-optiuni, insa acestea sunt si cele mai des folosite si cele mai folositoare:
Incarcare la jumate: poate fi folosit impreuna cu primele 4 programe, cand avem maxim 4 seturi incarcate in masina, astfel se va spala la aceasi temperaturi si programele vor avea aceasi timp de rulare, insa se va folosi mai putina apa deci se energie electrica. Spalarea se efectueaza pe ambele cosuri.
Programare intarziata: daca doriti ca masina sa inceapa spalarea mai tarziu, sau noaptea, aveti posibilitatea de a alege intre 3-6-9 ore.

Acest model nu este gama de varf, insa nici pretul nu e piperat.

 

ALTE REVIEW-URI SAU OPINII POT SA APARA SI AICI

 

18 Responses to TEKA DW8 40 FI de 9 seturi si incarcare la jumate

 1. Anca alexandrescu says:

  Buna .rog frumos un sfat .Ce pot face !! Am achiziționat o mașină teka ..Si imi da alarma pe pahar!! ,Nu mai pot seta nici un alt program ..Ce pot face?

 2. Olteanu says:

  doresc un manual in limba romana ptr masina de spalat vase DW8 40FI

 3. DORA says:

  doresc un manual in limba romana ptr masina de spalat vase DW8 40FI

 4. Gavrila Adriana says:

  Doresc un manual in limba romana ptr masina de spalat vase DW8 40FI Multumesc astept raspunsul dvs!

 5. rodica says:

  Va rog un manual in format pdf in limba romana

 6. Smaranda Gheorghe says:

  Doresc un manual in limba romana pt modelul DWB8 40FI

 7. Melinte Constanta says:

  Doresc un manual in limba romana ptr masina de spalat vase DW8 4o FI, mi se pare normal sa existe la momentul achizitiei sau macar pe internet, nu toata lumea stie limba portugheza, spaniola,chiar si engleza. Un produs vandut pe teritoriul Romaniei trebuie sa aiba manual in limba romana.

 8. Alina says:

  Bună ziua!! Doresc un manual în limba română

 9. Alina says:

  Bună ziua!! Am cumpărat mașină de spălat vase TeKa, model DW8 40 Fi VRO1 și nu am manual de utilizare în limba română. Vă rog dacă se poate să îmi trimiteți unul pentru a ști cum să o folosesc. Vă mulțumesc!!

 10. Oana says:

  Am cumparat o masina de spalat vase Teka DW8 40 FI, insa nu are manual in limba romana. As dori un manual de utilizare si in limba romana, pt ca degeaba am primit 4 sau 5 manuale in alte limbi. Nu inteleg cum se vinde un produs in Romania fara manual in limba romana !!!

 11. LASCATEU STELUTA MARLENA says:

  DORESC UN MANUAL DE UTILIZARE IN LIMBA ROMANA.

 12. CIORBAN CALIN says:

  Bună ziua ! Am cumpărat mașină de spălat vase TEKA, model DW8 40 FI VRO1 și nu am manual de utilizare în limba română. Vă rog dacă se poate să îmi trimiteți unul pentru a ști cum să o folosesc. Vă mulțumesc !

 13. Tiganas Teodora says:

  Buna ziua,va ŕog sa-mi trimiteti manual in limba romana pt modelul DW8 40 Fl. Am achizitionat acest aparat in ianuarie 2018 si acum am nevoie sa inteleg codurile de eroare.
  Multumesc

 14. Oana says:

  Bună ziua !
  Dețin o mașină de spălat teka și de curând îmi da alarma pe programul ce indica paharele și nu mai pot seta alt program ….
  Ce pot face va rog? Mulțumesc frumos.

 15. Laurentiu Alexandru Nicut says:

  Buna seara!
  Va rog sa-mi trimiteti un manual in format pdf pentru masina de spalat vase TEKA DW8 40 FI in limba romana, deoarece acesta nu se gaseste in dotarea masinilor comercializate in Romania!!!
  Multumesc anticipat!

 16. NICUT GRATIELA says:

  DORESC MANUAL IN LIMBA ROMANA PENTRU MODEL TEKA DW8 40 FI. MULTUMESC!

 17. Perju Catalin says:

  Buna ziua,va ŕog sa-mi trimiteti manual in limba romana pt modelul DW8 40 Fl. Am achizitionat acest aparat in ianuarie 2018 si acum am nevoie sa inteleg codurile de eroare.
  Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *