Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

TEKA DW8 57 FI

TEKA DW8 57 FI
4 (80%) 6 votes

TEKA DW8 57 FIDesi nu este un model ieftin, masina de spalat vase TEKA DW8 57 FI ofera foarte multe pentru pretul pe care il are. Are o capacitete farte mare de incarcare (maxim ce exista pana acum) de 13 seturi la cei 60 de cm latime, este complet incorporabail, are o eficienta energetica ridicata de A++, si functii aditionale, pelanga dele 9 programe de spalare care sunt de nelipsit.

MAI MULTE DETALII SI ALTE OPINII GASESTI SI AICI

 

Cele 9 programe de spalare la TEKA DW8 57 FI:

3 in 1: Pentru vesela cu nivel de murdarie normala, folosind detergent de acest tip, un program de 215 minute cu 11 litri de apa folositi, ciclul de spalare realizandu-se la 50°C
Intensiv: pentru vesela foarta murdara si recipiente cu murdarie normala, o spalare foarte complexa la care clatirea se face cu apa de 70°C, si va utiliza 18.5 litri de apa , 1.6 kWh de energie in cei 170 de minute.
Normal: pentru murdarie normala, pahare, farfurii, etc… ciclul de spalare se efectueaza la 55°C, iar cea de clatire la 65°C. Timpul total de lucru este de 180 de minute, folosind 15 litri de apa si 1.3 kwh de energie
Eco: este interesant ca difera un pic fata de alti producatori, caci spala la 45°C si clateste cu 65°C. Deobicei programele eco efectueaza la 50°C, insa se pare ca se poate si la o temperatura mai scazuta. Doar 11 litri de apa si 0.92 kWh de nergie consumati.
Sticla: pentru pahare din cristal si portelan fin.
90 de minute:cum sugereaza si numele un program de 90 de minute (spala si clateste la 65°C), cu 12.5 litri de apa, consumand 1.35 kwh de energie. Acest program poate fi ideal pentru spalarile zilnice fara vase foarte murdare.
1 ora: pentru o incarcare cu murdarie normala, care nu are nevoie de o eficienta excelenta de uscare. Deoarece Clatirea se efectueaza la 60°C, nu se vor usca la fel de bine.
Rapid: un mini program de 30 de minute.
Prespalare: o prespalare de 15 minute cu 4 litri de apa la temperatura de admisie. Acest program este foarte important daca masina nu e folosit zilnic!

Si daca la programe avem cam tot (ar fi fost binevenit un program de autodetectare a nivelului de murdarie), fiind un apar mare, ne bucuram ca are optiune de incarcare la jumate. Astfel nu mai trebuie sa asteptati sa fie plin aparatul, folosind aceasta optiune aparatul va spala la acelasi temperaturi si la fel de mult, insa cu mai putina apa, deci scade consumul de apa si energie electrica.
Si extra-optiunile continua, caci masina de spalat vase TEKA DW8 57 FI are si :
Extra uscare: se va folosi la ultima faza de clatire apa la o temperatura mai inalta pentru a obtine o uscare si mai eficienta
Express: prin folosirea unui jet de apa mai puternica si o temperatura mai inalta a apei, timpul de spalare a programelor scade semnificativ.

Totodata avem si posibilitatea de a intarzia programele de spalare, daca dorim acest lucru.
Ca si concluzie: TEKA DW8 57 FI are de toate, multe programe de spalare,dar maiales sta bine la extra-optiuni probabil pretul e singurul lucru caer va poate opri de la achizitionarea acestui model!

 

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET SI TRANSPORT GRATUIT

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *