Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

TEKA DW8 70 FI cu Beam on Floor si program Auto

TEKA DW8 70 FI cu Beam on Floor si program Auto
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase TEKA DW8 70 FI este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 14 seturi si eficienta energetica de A++. Nu mai putin de 8 programe de spalare ne vor ajuta in orice situatie, caci avem si program Auto cu senzor, dar si program de 90 de minute care spala si clateste la 65°C, dar si cea de Prespalare. Avand o capacitate destul de mare, are tava separata pentru tacamuri, deci trei brate de pulverizare, pentru ca totul sa fie curat la terminarea programului selectat. Totodata este prezent si „Incarcare la jumate”, insa tipic Teka, acesta se face alegand cosul incarcat.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL TEKA

 

Cele 8 programe de spalare la TEKA DW8 70 FI alaturi de temperaturile de spalare, durata si consum:

Auto: programul cu senzor de turbiditate, recomandat de producator pentru orice fel de situatie, chiar si uscata. Deoarece va spala la temperaturi cuprinse intre 45-55°C eu personal nu recomand pentru resturi uscate. Programul consta din prespalare la 45°C, spalare la temperatura variabila, clatire si clatire finala la 65°C, urmat de uscare. Durata programului este FIXA, de 150 de minute, insa consumul de apa va fi intre 11 si 15 litri, iar cel energetic de 0.9-1.3 kWh.
Intensive: pentru incarcari cu grad ridicat de murdarie, chiar si uscata, programul va prespala la 50°C, urmat de spalare la 60°C, doua cicluri de clatiri, urmat de clatire finala la 70°C si uscare. Are o durata de 175 de minute, timp in care consuma 17.5 litri de apa si 1.6 kwh de energie electrica.
Normal: pentru spalarile zilnice, cu rest normal de murdarie, cu prespalare la 45°C, spalare la 55°C, clatire si clatire finala la 65°C. Programul are o durata de 185 de minute, si un consum de 13.5 litri de apa si 1.3 kwh de energie electrica.
Eco: programul de referinta pentru optinerea clasei de eficienta energetica. Programul este compus din prespalare, spalare la 45°C, clatire la 65°C, uscare. Se poaet vedea faptul ca spala la 45°C si nu 50°C – cum este la majoritatea producatorilor. Programul tine 195 de minute, si consuma 10 litri de apa si 0.93 kWh.
Pahare: spalarea delicata la o presiune scazuta, si spalare la 40°C, pentru pahare, cesti, si articole sensibile la temperaturi inalte. In cele 130 de minute consuma 12.5 litri de apa si 1.35 kwh de energie.
90 min: program de 90 de minute, pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Desi este foarte scurt, deoarece spala la 65°C si clatirea finala se face tot la 65°C, va spala si usca foarte eficient. Personal, eu recomanda acest program. Va consuma 12.5 litri de apa si 1.35 kWh de energie electrica.
Rapid: mini program, de 30 de minute, cu spalare la 45°C, clatire la 50°C si clatire la 55°C. Consuma 11 litri de apa si 0.75 kWh. Cum este normal la astfel de programe, nu are ciclu de uscare.
Clatire -Prespalare: pentru a preveni uscare resturilor de mancare, sau a ajuta un program normal de spalare. Consuma 4 litri de apa la temperatura de admisie, si va termina in 15 minute.

TEKA DW8 70 FI ofera doua extra-optiuni:
Alt – sau incarcre la jumate, cu selectarea cosului de spalare. Se va utiliza mai putina pa, deci si consumul energetic scade semnificativ.
Extra Drying: extra uscare, care mareste temperatura apai in clatirea finala, astfel se optine o uscare si mai eficienta. Evident, consumul energetic creste.
Avem si buton pentru programare intarziata, cu posibilitatea selactarii din intervalul 1-24 de ore, a timpului de pornire.
Si cum am specificat si in titlu, are Beam on Floor, adica o lumina proiectata pe podea, ne va informa daca masina spala, sau a terminat unul din programe.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *