Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Specificatii tehnice corecte la Whirlpool WIC3C26P de 14 seturi si 8 programe

Masina de spalat vase Whirlpool WIC3C26P (il gasiti si cu denumirea de WIC 3C26 P) este un model complet incorporabil cu o capacitate de incarcare de 14 seturi (si asta fara sa aiba tava pentru tacamuri), care ofera 8 programe de spalare, si optiuni folositoare precum Multizone si PowerClean Pro.

Chiar daca pe mai multe site-uri din Romania apare faptul ca are 9 programe de spalare, in realitate sunt 8, deci atentie!
Totusi, este prezent programul 6th Sense (cel automat care regleaza temperatura si consumul de apa), are o eficienta energetica de A++, si un pret destul de mic, in comparatie cu optiunile pe care le are.

Citeste descreierea completa

Whirlpool WSFC 3M17 X de 10 seturi si un look exceptional

Masina de spalat vase Whirlpool WSFC 3M17 X este un model independent cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 10 seturi, 6 programe de spalare, si cateva extra-optiuni, precum selectarea cosului pe care sa se efectueze spalare – incarcare la jumate de tip Whirlpool.

Vom regasi la acest model si programul 6th sense (Auto la alti producatori), care va regla temperatura apei in ciclul de spalare, dar si consumul de apa, si energie.

Citeste descreierea completa

Whirlpool WSBO3O34PFX de 10 seturi si eficeineta energetica maxima

Masina de spalat vase Whirlpool WSBO3O34PFX (denumirea lui corecta este WSBO 3O34 PF X) este un model semi-incorporabil, slim, cu o latime de doar 45 de cm, si desi ai crede cand vezi pretul lui destul de mic ca este un mode oarecare, specificatiile tehnice sunt mult peste. Vorbim despre o eficienta energetica maxima de A+++, 7+1 programe dintre care poti alege, tava separata pentru tacamuri, si extra-optiuni precum Power Clean, Multizone, Clatire igienizata. Totodata, deoarece este semi-incorporabil, din punctul meu de vedere mult arata mult mai bine decat unul incorporabil.

Citeste descreierea completa

Whirlpool WSIP4O33PFE cu 9 programe

Masina de spalat vase Whirlpool WSIP4O33PFE este un model complet incorporabil cu o cpacitate de incarcare de 10 seturi (are tava separata pentru tacamuri), avand 9 programe de spalare, extra-optiuni precum MultiZone (incarcarea la jumate selectabila pe cele trei nivele) sau PowerClean – cu ajutorul caruia se spala si cratitele foarte murdare datorita jeturilor aditionale de mare presiune, si sa nu uitam nici faptul ca are lumina proiectata pe podea, pentru a sti cand aparatul a terminat programul.

Citeste descreierea completa

Whirlpol WSIO3T223PCEX de 10 seturi si multe optiuni

Masina de spalat vase Whirlpool WSIO3T223PCEX este un model incorporabil slim, adica de o latime de 45 de cm si o cpaacitate de incarcare de 10 seturi, fiind ideal pentru cei care nu au pra mult loc in bucatarie, si chiar si cele 15 cm, cu cat este mai ingust conteaza, sau pur si simplu nu au o familie foarte numeroasa. De pilda pentu o familie de 3 persoane, o masina de spalt vase de 10 seturi e mult mai ideala decat una de 15 seturi. Despre acest model putem sa zicem ca are 7 programe, are senzori, are incarcare la jumate, alaturi de alte extra-optiuni bune. Totodata si consumul e unul destul de bun, caci este clasificat la categoria de A++.

 

Citeste descreierea completa

Programe si consum la Whirlpool WSIC3M27C – WSIC 3M27 C

Masina de spalat vase Whirlpool WSIC3M27C este un model complet incorporabil cu o latime de 45 de cm si o capacitate de incarcare de 10 seturi, care ofera 6 programe de spalare, printre care regasim si cea de 6th Sense (programul cu senzor). Prea multe optiuni si setari nu sunt disponibile, insa are Multizone (un fel de incarcare la jumate, selectabil pe cosuri), pornire programabila si Tablete. Acest model poate fi ideal pentru cei care vor o masina de spalat vase care sa ocupe cat mai putin spatiu, si sa fie undeva la mijloc, atat din punct de vedere a consumului, cat si a programelor pe care le are.

 

Citeste descreierea completa

Whirlpool WSBC3M17X cu program 6th Sense

Masina de spalat vase Whirlpool WSBC3M17X chiar daca apare pe multe site-uri care comercializeaza acest model apare ca si un mode incorporabil, acesta este unul semi-incorporabil, adica o parte va rmaane vizibil din partea frontala!
Chiar daca nu are toate tehnologiile de ultima ora in componenta, dispunde de programul 6th Sense, adica acela care regleaza temperatura, consumul de apa si durata programului in conformitate cu nivelul de murdarie detectata. Pe langa acesta mai sunt prezente inca 5 programe, pe care le detaliem in cele ce urmeaza.

 

Citeste descreierea completa

Specificatii corecte Whirlpool WSFO3O23PFX de 10 seturi

Masina de spalat vase Whirlpool WSFO3O23PFX este un model independent, avand o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 10 seturi care exceleaza mai ales la extra-optiunile pe care le are. Vom regasi atat Multi Zone-ul (incarcare la jumate tipic acestui producator), dar si PowerClean -ul, o asa numita zona intensiva in partea inferioara spate a aparatului, unde articolele vor primi o spalare la o presiune foarte mare.
Am vazut pe multe site-uri care comercializeaza acest model faptul ca are 7 programe, care e pe jumatate adevarat, caci are 7 programe, insa numai 6 sunt pentru spalarea vaselor.

 

Citeste descreierea completa

Whirlpool WSIC 3M17 de 10 seturi cu 6 programe

Masina de spalat vase Whirlpool WSIC 3M17 este un model complet incorporabil ingust, adica cu o latime de 45 de cm si o capacitate de incarcare de 10 seturi, care ofera 6 programe de spalare, printre care regasim si cea de 6th Sense (adica cel cu autodetectarea murdariei). Totodata este disponibil si incarcarea la jumate, insa in stilul propriu al acestui producator, adica selectarea cosului pe care sa se efectueze spalarea.

 

Citeste descreierea completa

Whirlpool WSFO3O34PFX cu numar mare de programe si eficienta energetica ridicata

Daca doriti o masina de spalat vase independenta cu o latime redusa, de 45 de cm, care sa aiba un numar suficient de programe de spalare, o eficienta energetica ridicata, si mai ales extra-optiuni folositoare, Whirlpool WSFO3O34PFX este una din cele mai bune modele care satisface cererile Dvs. Acesta are 7+1 programe de spalare, 5 optiuni si functii selectabile, are senzor de turbiditate, spalare separata pe fiecare cos in parte, PowerZone, si nu in ultimul rand o eficienta energetica maxima de A+++ .

 

Citeste descreierea completa

Whirlpool WSFE 2B19 programe si consumuri

Masina de spalat vase Whirlpool WSFE 2B19 este un model independent cu 5 programe de spalare, si cateva extra-optiuni, facand parte din categoria celor entry-level, in sensul ca nu au incorporate tehnologii bazate pe senzori, nu au o eficienta energetica ridicata, si nu ofera un numar foarte mare de programe.
Insa daca vreti 5 programe simple, si optiunea de incarcare la jumate la un model de 45 de cm latime, WSFE 2B19 daca e la o redeucere considerabila, poate fi ideal in casa Dvs.

 

Citeste descreierea completa

Whirlpool WFC3C26P cu opt programe si optiunile Multizone si PowerClean

Masina de spalat vase Whirlpool WFC3C26P chiar daca este foarte apropiat de modelul care arata la fel, si ii lipseste doar litera P de la sfarsit, acest „mic detaliu” poate insemna mult pentru unii. P-ul in plus inseamna faptul ca are PowerZone, adica zona acea din cosul inferior care poate fi spalat cu mai multe jeturi si la o presiune foarte mare, fiind foarte folositor cand dorim ca vasul, oale deosebit de murdara sa fie curatat foarte bine, insa si articolele mai sensibile sa ramana „intacte”. Vorbim de un model independent, cu opt programe de spalar,e printre care vom regasi si cea cu senzori, si doarece are o eficienta energetica destul de buna de A++, inca mai este la un pret accesibil.

Citeste descreierea completa

Whirlpool AGB 668/WP Professional pentru restaurante

Masina de spalat vase Whirlpool AGB 668/WP face parte din seria profesionala al acestui producator, fiind recomandat pentru restaurante, hoteluri mai mari.
Aceste aparate dedicate horeca, sunt total diferite de cele pentru uz casnic, din toate punctele de vedere, ce este comun la ei este faptul ca spala vase 🙂

 

Citeste descreierea completa

Whirlpool ADP 6332WH cu 5 programe de spalare

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 6332WH este un model independent, cu o capacitate de 12 seturi, si 5 programe de spalare. Este un model foarte simplu, fara tehnologii avansate si alte minunatii, oferind doar doua functii suplimentare, si cam atat.
Evident, si pretul acestui model de obicei este una mica, dar nu intodeauna.

 

Citeste descreierea completa

Whirlpool ADP 522 IX cu 8 programe de spalare

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 522 IX este unul din cel mai complet model in categoria aparatelor independente, cu o latime de 45 de cm. Avand o eficienta ridicata de A++ (nu e maxim, insa cele A+++ costa destul de mult), 8 programe de spalare printre care se regaseste si cea cu senzori, o multime de extra-optiuni, afisaj electronic cu toate datele de care am putea avea nevoie, poate fi o alegere ideala pentru cei care au nevoie de un model cu o capacitate de 10 seturi.

Citeste descreierea completa

Whirlpool AND 408 Profesional pentru hoteluri si restaurante

Masina de spalat vase din categoria profesionala Whirlpool AND 408 este dedicat exclusiv restaurantelor si hotelurilor deci horeca, in niciun caz pentru persoane fizice pentru folosirea casnica. Seria profesionala Whirlpool la masinile de spalat vase este total diferita de cele casnice, caci in cele mai multe cazuri este vorba despre o masina uriasa, cu capacitate mai mare, si un program de spalare.
Aceste modele desi au un singur program, spala extraordinar de repede, caci durata programului este de doar 120 de secunde! Da, secunde, si nu minute!!!
Citeste descreierea completa

Modelul simplu Whirlpool ADG6600IX sau mai precis ADG 6600 IX

Masina de spalat vase Whirlpool ADG6600IX in multe magazine online apare sub acest nume, insa numele modelului corect este ADG 6600 IX. Este un model semi-incorporabil, deci va ramane vizibil o parte din panoul de comanda, are o eficienta energetica de A+, asta desi iarasi pe multe site-uri apare ca si A, cumuland 5 programe de spalare, si optiunea de programare intarziata. Fiind un model destul de simplu, pretul lui in cele mai multe cazuri este una destul de mica.

Citeste descreierea completa

Varf de gama prin Whirlpool WKFO 3O32 P X

Masinile de spalat vase Whirlpool WKFO 3O32 P X (cel argintiu)si WKFO 3032 P (modelul alb) sunt printre cele mai performante modele al acestui producator (la inceputul anului 2017), avand o capacitate de incarcare de 14 seturi, si totusi o eficienta energetica maxima de A+++ , adica un consum energetic de doar 0.83 de kWh si 9 litri de apa in programul Eco. Totodata au tehnologia al 6-lea simt, dar si cea de PowercleanPro, alaturi de 10 programe de spalare si extra-optiuni folositoare.

Citeste descreierea completa

Whirlpool ADP 301 IX de 10 seturi

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 301 IX este un model destul de nou al acestui producator de electrocasnice, si este recomanda pentru cei care nu au loc pentru un model lat de 60 de cm, sau nu au o familie numeroasa. De obicei modele de 10 seturi sunt ideale pentru familii cu 2-3 persoane. Acest model are 6 programe de spalare, 4 extra-optiuni, si o eficienta energetica de A+, fiind in general destul de ieftin.

Citeste descreierea completa

10 programe la Whirlpool WFO 3T223 6P X

Masina de spalat vase Whirlpool WFO 3T223 6P X este una din cele mai reusite modele al acestui producator (in februarie 2017), avand totodata un pret mic in comparatie cu alti producatori. Desi are o capacitate mare de 14 seturi, in programul Eco are un consum de doar 6 litri de apa! Daca ne uitam la programele de spalare, nu prea gasim neajunsuri, caci in total are 10 programe de spalare. Singurul neajuns ar fi lipsa mai multor programe care sunt comandate de senzori, dar asta numai daca ne place sa avem multe astfel de programe, caci are un program cu senzor, care va detecta nivelul de murdarie si va regla timpul de spalare, temperatura apei, dar si consumul. Totodata sunt prezente si extra-optiuni foarte folositoare, pe care le vom enumera la sfarsitul articolului.

 

Citeste descreierea completa

Whirlpool WFC 3C26 cu 8 programe si senzor de turbiditate

Masina de spalat vase Whirlpool WFC 3C26 nu este un model chiar ieftin, insa deoarece vorbim despre un model cu o capacitate de 14 seturi, cu 8 programe de spalare, eficienta energetica ridicata de A++ (consuma 9 litri de apa si 0.93 kWh de energie electrica in programul Eco), extra-optiuni precum incarcare la jumate, sau igienizare, dar si program automat, care se bazeaza pe senzori; pretul este unul foarte corect!

 

Citeste descreierea completa

Whirlpool WFE 2B19 si WFE 2B19 X

Deoarece masinile de spalat vase Whirlpool WFE 2B19 si WFE 2B19 X sunt complet identice din punct de vedere al functonalitatii, programelor de spalare si a consumului, singura diferenta fiind culoarea exterioara, vom detalia aceste aspecte impreuna. Diferenta e data si de numele celor doi, cel cu X fiind din inox, iar cel fara este alb. Ambii sunt modele independente, cu latime de 60 de cm, o capacitate de 13 seturi, 5 programe de spalare, cateva extra-optiuni si eficienta energetica de A+.

Citeste descreierea completa

Minunatul Whirlpool ADP 500 WH cu Power Clean

Whirlpool ADP 500 WHMasina de spalat vase Whirlpool ADP 500 WH este unul dintre cele mai bune modele din clasa de mijloc, insa foarte aproape de clasa de top. Acesta este un model independent, cu o capacitate de 13 seturi, si totusi o eficienta energetica de a++ , ceea ce inseamna ca in programul eco consuma 10 litri de apa si 0.92 kWh de energie electrica. Totodata este foarte important faptul ca are senzori de incarcare si de turbiditate, care vor regla consumul de apa si curent in programul al 6lea simt, sau durata de spalare al altor programe. Daca va place acest model, are si un frate „geaman” in varianta inox sub numele de Whirlpool ADP 500 IX

 

Citeste descreierea completa

Semi incorporabilul Whirlpool ADG 5010 IX

Whirlpool ADG 5010 IX

Masina de spalat vase Whirlpool ADG 5010 IX este un model semi-incorporabil, cu o capacitate de 13 seturi, eficienta energetica de A++. Insa mai importante la acest model sunt cele 6 programe de spalare, asistate de senzori, care pot reduce timpul de spalare la unele programe, dar avem si programul 6th sense comandat in totalitate de senzori. Totodata are extra-optiunile precum incarcare la jumate si PowerClean .

Citeste descreierea completa

Whirlpool WIO 3T133 DEL cu sistem de uscare activ Power Dry

whirlpool-wio-3t133-delWIO 3T133 DEL este una dintre cele mai bune modele al producatorului de electrocasnice Whirlpool (in toamna anului 2016)! De ce spun acest lucru? Deoarece desi are o capacitate mare de incarcare, respectiv 14 seturi, are o eficienta energetica maxima, 10 programe de spalare, multe extra-optiuni, si sistemul de uscare Power Dry. Power Dry este sistemului inovator de ventilatie 3D, care extrage si scurge aburul din interiorul masinii de spalat vase.

 

Citeste descreierea completa

Whirlpool WIO 3T321 cu 10 programe si 5 extra optiuni

whirlpool-wio-3t321Whirlpool WIO 3T321 este un model complet incorporabil, cu capacitate mare, de 14 seturi si totusi o eficienta energetica ridicata de A++, ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum de doar 9 litri de apa si 0.93 kWh de nergie electrica. Insa nu doar aceste aspecte trebuie luate in seama cand vrem sa achizitionam o masina de spalat vase! Cele 10 programe de spalare alaturi de numarul mare de extra-optiuni fac din acest model demn de luat in seama.

Citeste descreierea completa

Whirlpool WRIC 3C26 cu 8 programe de spalare si eficienta energetica buna

whirlpool-wric-3c26Masina de spalat vase Whirlpool WRIC 3C26 este un model complet incorporabil cu 8 programe de spalare si cateva extra-optiuni care ne vor ajuta la obtinerea rezultatelor dorite. Desi are o capacitate de incarcare mare, de 14 seturi, reuseste sa fi si destul de economic, caci in programul Eco consuma doar 9 litri de apa si 0.93 kWh de energie electrica. Insa acest consum poate fi si mai mic in programul 6th Sense, care cu ajutorul senzorilor va regla consumul de apa si curent dar si durata programului, conform murdariei detectate.

Citeste descreierea completa

Minunatul WKIO 3T123 6P de la Whirlpool cu 10 programe de spalare

whirlpool-wkio-3t123-6pModelul complet incoprorabil WKIO 3T123 6P este un model destul de nou (din a doua jumatate a anului 2016), care desi are o capacitate de incarcare de 14 seturi,, reuseste in programul Eco un consum de apa de doar 6 litri, ceea ce este foarte putin! Nu doar acest aspect este important la o masina de spalat vase, ci si numarul programelor, 10 in cazul de fata, cat si extra-optiunile pe care le ofera. Si la acest capitol Whirlpool WKIO 3T123 6P sta foarte bine, asa cum o sa vedeti la sfarsitul articolului.

 

Citeste descreierea completa

Whirlpool WBC 3B1 B sau mai bine zis WBC 3B19 B

whirlpool-wbc-3b1-bDaca ati ajuns pe aceasta pagina, mai mult ca sigur cautati detalii despre modelul Whirlpool WBC 3B1 B, si nu prea ati gasit pana acum, asta deoarece acest model nici nu exista, din greseala asa a aparut pe mai multe site-uri care comercializeaza electrocasnice. Modelul se numeste WBC 3B19 B, si este unul semi-incorporabil, cu o capacitate de 13 seturi, 5 programe, si extra-optiuni folositoare precum incarcarea la jumate sau clatire dezinfectanta. La capitolul eficienta energetica nu sta foarte bine, este clasat ca si A+ insa la un model destul de ieftin nu gasesti eficienta energetica de A+++.

Citeste descreierea completa

Modelul simplu Whirlpool WIE 2B19

whirlpool-wie-2b19Masina de spalat vase Whirlpool WIE 2B19 este un model complet incorporabil, avand o capacitate de incarcare de 13 seturi, o eficienta energetica de A+ si 6 programe de spalare. Deoarece este un model ieftin, cam atat ofera. Este interesant faptul ca incarcarea la jumate apare ca un program separat, si nu ca o extra-optiune. Nu avem extra-optiuni in plus, insa pentru cei care doresc o MSV simpla si ieftina, acest model poate fi pe placul lor.

Citeste descreierea completa

Incorporabilul Whirlpool WIC 3C23 PEF cu tehnologia 6th sense power clean

whirlpool-wic-3c23-pefWhirlpool WIC 3C23 PEF este un model complet incorporabil cu o capacitate mare de incarcare – 14 seturi, si totusi o eficienta energetica ridicata de A++, insa ceea ce il fac cu adevarat deosebit sunt cele 8 programe de spalare folositoare (cu senzor, prespalare, silentios, etc) si extra-optiunile pe care le are. In varianta semi-incoprorabila este un model cara seamana foarte mult cu el, si anume WBC 3C26 PF X (asta daca doriti un astfel de model).

Citeste descreierea completa

8 programe de spalare la Whirlpool WBC 3C26 PF X

whirlpool-wbc-3c26-pf-xMasina de spalat vase Whirlpool WBC 3C26 PF X este un model semi incorporabil, cu o capacitate de incarcare mare, respectiv 14 seturi, care are si o eficienta energetica destul de ridicata, A++ ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum energetic de 0.95 kWh si 9.5 litri de apa. Totodata are si programul 6th Sense, ceea ce este reglat in totalitate de senzori.Totodata ofera si extra-optiuni ca Multizone (denumirea de incarcare la jumate la Whirlpool), Powerclean sau tablete multifunctionale.

Citeste descreierea completa

Whirlpool ADG 522 IX

Whirlpool ADG 522 IXMasina de spalat vase Whirlpool ADG 522 IX este un model partial incorporabil, avand o eficienta energetica mare (nu maxima) de A+, cea ce inseamna ca in programul Eco are un consum de 9 litri de apa si doar 0.74 kWh de energie electrica. Eu l-as categoriza ca si un model de mijloc, caci are 8 programe de spalare, program cu senzori care controleaza total timpul si consumul, dar si temperatura de spalare, eficenta energetica buna, si mute extra-optiuni folositoare.

Citeste descreierea completa

Whirlpool ADG 321 IX

Whirlpool ADG 321 IXMasina de spalat vase Whirlpool ADG 321 IX este un model semi-incorporabil slim, adica cu o latime de 45 de cm, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, si are 6 programe de spalare alaturi de 4 extra-optiuni folositoare. Problema la acest model ar fi faptul ca nu se gasesc informatii legate de programe si consum, insa va ajut in aceasta privinta.

Citeste descreierea completa

Whirlpool ADGU 851 IX cu sase programe de spalare

Whirlpool ADGU 851 IXModelul Whirlpool ADGU 851 IX face parte din categoria masinilor de spalat vase semi-incorporabile, adica afisajul si panoul de comanda vor ramane vizibile, un tip de model care este preferat de multi, caci intodeauna este vizibil informatiile legate de functionarea acestuia precum timpul ramas din spalare, programul care ruleaza, extra-optiuni selectate etc… Ca si eficienta energetica este de A+ (deci nu cel mai eficient), insa acest lucru inseamna ca consuma 9 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica in programul eco.

Citeste descreierea completa

ADG 301 programe si consum

Whirlpool ADG 301Masina de spalat vase Whirlpool ADG 301 este in momentul de fata una din cele mai vandute modele de tip incorporabile cu capacitate mica, caci pretul este unul corect! ADG 301 are o capacitate de incarcare de 10 seturi, cu sase programe de spalare, insa este important si faptul ca are optiune de incarcare la jumate, tablete multifunctionale, cat si programare intarziata. Daca il comparam cu modelul 201 diferenta mica de pret este in favoarea modelului prezentat, caci extra-optiunile si diferentele la programele de spalare le merita. Adica chiar daca e mai scump cu 10% este un model mult mai bun.

Citeste descreierea completa

Modelul simplu ADG 201 de la Whirlpool

Whirlpool ADG 201Masina de spalat vase Whirlpool ADG 201 este un model de baza al acestui producator renumit de electrocasnice, ceea ce inseamna ca ofera 6 programe de spalare, si cam atat. Insa daca ne uitam la pretul extrem de mic al acestui model, poate fi o achizitie reusita, caci nu toata lumea vrea sa investeasca 2000-3000 de lei intr-un astfel de aparat, care stie foarte multe. Ca si clasificare energetica, este de A+, ceea ce inseamna ca in programul Eco (cea dupa care primesc clasificarea) consuma 10 litri de apa si 0.83 kWh de energie. Ca si capacitate, este de 10 seturi, sau mai bine zis maxim, ce se poate atinge la masinile de spalat vase cu latime de 45 de cm.

Citeste descreierea completa

ADG8798 cu 10 programe de spalare la un pret mic

Whirlpool ADG8798Masina de spalat vase Whirlpool ADG 8798 cand este la reducere este una din cele mai bune alegeri la masini de spalat vase incorporabile de 13 seturi, asta daca nu vrem o masina cu o eficienta energetica ridicata, caci in cazul de fata vorbim de doar A+ . In rest avem 10 programe de spalare (si cu senzori, si cea de prespalare, si multe altele), extra-optiuni precum incarcare la jumate, tablete 3in1, si PowerClean – special pentru vase si tigai care nu mai trebuie culcate, caci avem duze speciale pentru ele, astfel incat o sa incapa si mai multe farfurii in cosul inferior.

Citeste descreierea completa

ADPF 941 IX cel mai avansat model slim la Whirlpool

whirlpool ADPF 941 IXIn momentul de fata (sfarsitul anului 2015) modelul ADPF 941 IX este una din cele mai avansate masini de spalat vase a producatorului de electrocasnice Whirlpool in categoria modelelor independente slim, sau mai bine zis a celor de 45 de cm latime. De ce spun acest lucru? Deoarece are capacitate de incarcare maxima posibila in momentul de fata: 10 seturi, o eficienta energetica ridicata de A++, este dotat cu tehnologia al 6-lea simt – adica are program cu autodetectare, afisaj electronic, 6 programe de spalare, posibilitate blocare taste sau acces copii, tava separata pentru tacamuri etc…

Citeste descreierea completa

Incorporabilul Whirlpool ADG 422 cu tehnologia 6th Sense

Whirlpool ADG 422Masina de spalat vase Whirlpool ADG 422 este un model complet incorporabil cu „slim”, adica de 45 de cm, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi (maxim ce a fost atins pana acum de producatorii de msv) cu o eficienta energetica ridicata de A++, pe langa care pluseaza cu un numar de 7 programe de spalare si doua functii suplimentare.

Totodata dispune de tehnologia 6th Sense, sau cum poate ati auzit la alti producatori: program cu autodetectarea murdariei, si reglarea timpului de spalare, a consumului de apa si temperatura acestuia.

Citeste descreierea completa

ADG 5520 IX un model foarte complex

Whirlpool ADG 5520 IXWhirlpool ADG 5520 IX este un model semiincorporabil cu o capacitate de incarcare de 13 seturi si o eficienta energetica de A++, insa ceea ce il face deosebit sunt cele 6 programe de spalare si multitudinea de functii speciale impreuna cu tehnologii de spalare care se regasesc doar la modelele de top.
Powerclean elimina nevoia de a inmuia si freca oalele si tigaile, masina avand posibilitatea sa pulverizeze cu jet inalt de apa oalele si tigaiele foarte murdare, iar acestea nu mai trebuie culcate „pe burta” cu se pot pune lateral, astfel veti avea si mai mult loc in masina cand puneti oale si tigai.

Citeste descreierea completa

ADGU 941 IX cu latime de 45 de cm

ADGU 941 IXWhirlpool ADGU 941 IX este o masina de spalat vase semiincorporabila (ceea ce inseamna ca panoul de comanda ramane vizibila dupa incorporare, ceea ce este util) cu o latime de 45 de cm – fiind ideal pentru cei care nu au destul loc, si le ajunge o masina cu capacita te incarcare de 10 seturi. totodata ADGU 941 IX are si program Auto numit Al 6-le simt, care va detecta nivelul de murdarie si isi ajusteaza consumul de apa, temperatura acestuia si timpul de spalare.

Cele 6 programe de spalare, functiile speciale si eficienta energetica de A++ il claseaza in topul masinilor de spalat vase semiincorporabile cu latime de 45.
Citeste descreierea completa

Tehnologie de varf la Whirlpool WP 211

WHIRLPOOL WP 211Whirlpool WP 211 incorporeaza in prezent cam tot ce poate oferi Whirlpool in momentul de fata la masinile de spalat vase pentru uz casnic incorporabile, insa evident pentru a beneficia de acest lucru, trebuie sa avem un buget alocat mai mare, dar nu neaparat foarte mare in comparatie cu preturile la alte marci, care ofera functii si tehnologii la fel de ridicate.

WP 211 are un numar impresionant de programe de spalare: 10 la numar, 7 nivele de temperatura, nenumarate functii aditionale, si optiuni de spalare, pe langa eficienta energetica foarte ridicata de clasa A+++.

Citeste descreierea completa

ADG 6500 un model foarte reusit

ADG 6500    Masina de spalat vase whirlpool ADG 6500 desi nu are un pret foarte mare, mai ales in comparatie cu celelalte modele de 60 de cm latime, este un aparat foarte bun, avand o eficienta energetica de a++, capacitate de incarcare de 13 seturi, 6 programe de spalare, dintre care unu cu autodetectare a nivelului de murdarie, are functia de incarcare la jumate, programare intarziata pana la 24 de ore, functia de tablete multifunctionale, si afisarea timpului de spalare.
Citeste descreierea completa

ADG 6200 incorporabil

ADG 6200     Masina de spalat vase Whirlpool ADG 6200 desi nu este varful de gama la Whirlpool, insa el ofera cam tot ceea ce trebuie sa aiba un astfel de aparat, singurul dezavantaj pe care l-am gasit este numarul mic de programe, si lipsa programelor „auto” care detecteaza nivelul de murdarie si ajusteaza consumul de apa, si nivelul de temperatura. In rest daca vreti 5 programe simple, pentru toate tipurile de murdarie, precum si optiunea de incarcare de jumate, tablete multifuntionale, programare intarziata, le aveti pe toate la ADG 6200.
Citeste descreierea completa

ADP 100 WH un model simplu de 12 seturi

ADP 100 WHMasina de spalat vase ADP 100 WH este una de baza, ceea ce inseamna ca are putine programe de spalare (insa pentru unii este suficient) cinci la numar, doua functii aditionale si cam atat. Desi multa lume cumpara modele care au multe programe si afisaj digital, si multe alte extra optiuni, ADP 100 WH poate fi un ajutor ideal in casa noastra, daca nu vrem tot feluri de inovatii in aparatul nostru, si nici nu vrem sa dam prea multi bani pe ea. Pe scurt este un model total independet, cu 5 programe de spalare, o capacitate de incarcare de 12 seturi la cei 60 cm latime si o eficienta energetica A+.

Citeste descreierea completa

ADP8797A cu Power Clean si al 6-lea simt

Whirlpool ADP8797AADP 8797A de la Whirlpool este o masina de spalat vase independenta, cu capacitate de incarcare de 13 seturi, 10 programe de spalare si functii speciale care va va face viata mult mai usoara. Desi nu este un model de top, ADP8797A poate fi un model suficient de destept ca sa alegem acest model, poate doar eficienta energetica ne va face sa alegem altul, caci programul de 6th sense Power Clean este foarte ideal cand avem de pilda cratita sau oale foarte murdare acestia vor fi spalate foarte bine alaturi de paharele sensibile.
Citeste descreierea completa

ADG 5820 partial incorporabil cu capacitate de 12 seturi

whirlpool adg 5820     Whirlpool ADG 5820 face parte din categoria masinilor de spalat vase semi-incorporabile (panoul de comanda ramane vizibil) cu capacitate de 12 seturi, la o latime de 60 de cm, cu 5 programe de spalare si eficienta energetica de A+.
Fiind in categoria „base class” nu trebuie sa avem prea mari asteptari de la acest model, insa nu este nici foarte slab.
Citeste descreierea completa

ADGU 872 WH partial incorporabil de 9 seturi si 6 programe de spalare

whirlpool ADGU 872 WH     Whirlpool ADGU 872 WH face parte din categoria masinilor de spalat vase partial incorporabile, ceea ce inseamna ca panoul de comanda, butoanele si afisajul electronic raman vizibile dupa incorporarea in mobila de bucatarie. Ca si parere personala: imi plac mai mult cele partial incorporabile decaat cele complet incorporabile, deoarece arata mai bine in mobila, si vezi timpul ramas de spalare, programul de spalare la care lucreaza, si totodata e mai usor de manevrat.
Citeste descreierea completa

ADG 2020 complet incorporabil cu eficienta energetica de A+++

whirlpool adg 2020Whirlpool ADG 2020 este enu dintre cele mai performante masini de spalat vase incorporabile (si asta nu numai din gama Whirlpool), avand o eficenta energetica de A+++ pe care putine modele o pot ajunge, o capacitate de incarcare de 13 seturi, 10 programe inteligente de spalare, precum si multe functii aditionale!

Citeste descreierea completa

Produsul de top Whirlpool ADP8693A++WH cu 10 programe de spalare si doar 39dB la programul Silent

adp8693aDaca vrem o masina de spalar vase de Top, Whirlpool ADP8693A++WH poate fi o alegere foarte buna, deoarece acest aparat are o capacitate mare de incarcare, respectiv 13 seturi, si reuseste totusi sa aiba o eficienta energetica de A++, la care se adauga 10 programe de spalare.
Si chiar daca este un aparat de Top, am gasit un singur neajunsuri Functia de incarcare la jumate, care ar fi binevenita mai ales la MSV cu capacitate mare.

Citeste descreierea completa

ADP750IX de 45 de centimetrii si o capacitate de 9 seturi

ADP750IX

ADP750IX

     Whirlpool ADP750IX este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase de la acest producator, insa acest lucru nu inseamna ca este si slaba. La cei 45 de cm latie, are o capacitate de 9 seturi, materialul exterior este din inox, si are afisaj electronic. Despre minusurile lui o sa vorbim la sfarsit.
Citeste descreierea completa

Tehnologie de varf in ADP 9070 IX de 13 seturi si 10 programe de spalare

whirlpooladp9070IXWhirlpool ADP 9070 IX prezinta in momentul de fata tot ceea ce pot oferi cei de la Whirlpool la masinile de spalat vase, fiind modelul cel mai complex, cu o multitudine de functii pentru a obtine rezultate cat mai bune din punct de vedere a spalarii, dar si a consumului de energie si apa.

Vom descrie cateva din functiile acestei masini de spalat vase, dar mai ales acelea, pe care nu le regasiti la alti producatori.

Pentru a obtine un consum cat mai scazut de apa, apa de la ultima clatire a ciclului de spalare anterior, dupa ce este filtrata, este stocata intr-un rezervor ,pentru a fi utilizata la urmatoarea spalare in faza de pre-spalare a ciclului respectiv; foarte ingenios! Totodata daca timp de 3 zile nu este folosit masina, apa este evacuat automat, pentru a preveni aparitia bacteriilor. Cat economisesti cu acest lucru? 3 litri de apa!

 

 

Citeste descreierea completa

ADP 450 de 9 seturi si 45 de cm latime

adp145   Whirlpool ADP 450 WH este o masina de spalat vase cu o latime de doar 45 de cm si o capacitate de 9 seturi.
ADP 450 WH este versiune masinii de spalat vase ADG 145 – care este complet incorporabila. ADP450 WH este pentru cei care nu doresc, sau nu au posibilitatea sa-l incorporeze in mobila.
Ceea ce este foarte important la Whirlpool ADP 450 WH, ca si in cazul celui incorporabil este folosirea corecta a cantitatilor de detergenti folositi, asta in cazul in care nu se foloseste optiunea de „Tableta 3 in 1”.  Folosiera functiei de 3in1 va prescurta durata programelor si va consuma mai putina energie!
5 programe simple de spalare, butoane putine fac posibila ca ADP 450 WH sa poate fi folosit chiar si de Bunica.
Citeste descreierea completa

ADG 145 complet incorporabil de 9 seturi

whilpooladg145     Whirlpool ADG 145 este o masina de spalat vase complet incorporabila in mobila de bucatarie, cu o latime de doar 45 de cm si o capacitate de 9 seturi.
Masinile de spalat vase de 9 seturi sunt ideale pentru familiile mici de 2-3 persoane, insa daca sunteti mai numerosi, gasiti si alte modele mai mari de la whirlpool de 13 seturi.
Ceea ce este foarte important la Whirlpool ADG 145 este folosirea corecta a cantitatilor de detergenti folositi, asta in cazul in care nu se foloseste optiunea de „Tableta 3 in 1”.  Deobicei la orice masina de spalat vase este indicat folosirea cantitatilor de detergenti specificate, si nu a tabletelor, pentru a obtine vase stralucitoare si curate.

ADG 145 ofera 5 programe de spalare, la care se pot adauga si spalarile cu optiune 3+1, caz in care durata spalarii si consumul de energie scade.
Citeste descreierea completa

ADG 555 IX incorporabil sub blat

whirlpool_adg555_semi_incorporabilWhirlpool ADG 555 IX este o masina semiincorporabila (incorporabil sub blat) de doar 45 de cm latime, capacitate de 9 seturi, cu sase programe simple si utile.
Daca ne-am obisnuit cu tot feluri de specificatii si functii pe care nu le intelegem, Whirlpool ADG 555 IX este o masina de spalat vase simpla, pe care chiar si bunica o poate „programa”.
Interesant la acest model este butonul de „Tableta 3 in 1„, cand se folosesc tabletetele atat indragite de noi. In cazul in care este folosit aceasta optiune timpul de spalare poate sa scada.

Citeste descreierea completa

ADP 500 IX cu al 6-lea simt si spalare cu aburi

whirlpooladp500Whirlpool ADP 500 IX cu al saselea simt este o masina de spalat vase de capacitate mare: 13 seturi si o clasa energetica de a++ si cu 3 tehnologii cu care nu multi producatori se falesc: Power Clean, spalare cu aburi, si al 6-lea simt.
Folosind functia Power Clean vasele nu mai trebuie culcate, la curatirea lor se folosesc duzele din spatele aparatului, astfel ramane mai mult loc pentru farfurii.
Al saselea simt este defapt una din programele de spalara, la care se masoara turbiditatea apei, astfel folosirea cantitatii de apa este corelata cu nivelul de murdarie.
Spalarea cu aburi este tot un program, folosit mai ales la vase foarte murdare. Citeste descreierea completa

ADG175X complet incorporabil

whirlpooladg175xDaca vorbim de MSV, Whirlpool este prezent intodeauna in topul producatorilor la aceasta categorie, deci si la acest model putem fi siguri de o calitate buna a produsului.
Inainte de toate este foarte important dimensiunile, sa vedem daca poate fi incorporat in mobila noastra de bucatarie :
44,5cm la latime, 53,8 cm in adancime si 82 de cm in inaltime.

Citeste descreierea completa