Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

10 programe la Whirlpool WFO 3T223 6P X

10 programe la Whirlpool WFO 3T223 6P X
3.2 (63.33%) 18 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool WFO 3T223 6P X este una din cele mai reusite modele al acestui producator (in februarie 2017), avand totodata un pret mic in comparatie cu alti producatori. Desi are o capacitate mare de 14 seturi, in programul Eco are un consum de doar 6 litri de apa! Daca ne uitam la programele de spalare, nu prea gasim neajunsuri, caci in total are 10 programe de spalare. Singurul neajuns ar fi lipsa mai multor programe care sunt comandate de senzori, dar asta numai daca ne place sa avem multe astfel de programe, caci are un program cu senzor, care va detecta nivelul de murdarie si va regla timpul de spalare, temperatura apei, dar si consumul. Totodata sunt prezente si extra-optiuni foarte folositoare, pe care le vom enumera la sfarsitul articolului.

 

VEZI AICI SI ALTE SPECIFICATII TEHNICE

 

Cele 10 programe de spalare la Whirlpool WFO 3T223 6P X alaturi de durata si consum:

Eco: asa cum am specificat mai sus, acest program are un consum de doar 6 litri de apa, alaturi de 0.93 kWh, cu care reuseste sa obtina o efcienta energetica de A++. Va spala la 50°C, insa pentru a avea rezultate bune la spalarile cu rest normal de murdarie are o durata mare de 4 ore.
6th Sense: programul cu senzori, care vor regla durata, consumul de apa, temperatura acestuia dar si presiunea de spalare. Astfel, temperatura apei va fi intre 50-60°C, cu un consum de 7-14 litri. Consumul energetic va varia intre 0.9-1.4 kWh, iar timpul total de spalare intre 85 si 180 de minute.
Intensiv: program pentru rest uscat de murdarie, sau murdarie in cantitate mare, caci se va spala la 65°C, si la o presiune mare a apei. Are un consum de 14 litri de apa si 1.5 kWh de energie electrica, iar ca si durata, va termina in 170 de minute.
Zilnic: pentru spalarile zinice, cu murdarie in cantitate normala, si recenta. Se va spala la 50°C, cu un consum total de apa in cantitate de 12 litri si 1.15 kwh de energie elctrica. Durata programului este de doar 90 de minute.
De noapte: pentru o spalare cat mai silentioasa avem acest program, care spala la 50°C, insa cu o presiune a apei scazuta. Pentru a putea spala bine si in acest fel, are nevoie de o perioada mai lunga, respectiv 210 minute. Are un consum total de 15 litri de apa si 1.15 kWh de energie.
Scurt: un program scurt de 30 de minute, si spalare la 50 °C. Ca la orice alt model de msv, si in acest caz lipseste ciclul de uscare. Va consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh de energie electrica.
Pahare: un program delicat, cu spalare la 45°C, si o presiune scazuta a apei, ideal pentru articolele sensibile. Are o durata totala de 100 de minute, si un consum de 11 litri de apa.
Prespalare: prespalare sau inmuiere timp de 12 minute, cu 4.5 litri de apa neincalziti. Astfel consumul energetic este de doar 0.01 kWh.
Igienizare: pentru grad mediu sau ridicat de murdarie, cu spalare la 65°C, avand si un ciclu de igienizare in plus. Are o durata de 100 de minute, timp in care consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie.
Autocuratare: program special pentru a curata interiorul aparatului, cu detergent special pentru acest scop. Temepratura apei va fi de 65°C, si va consuma 8 litri de apa si 0.8 kWh de energie pe durata a celor 50 de minute.

Nu numai programele de spalare sunt importante la o masina de spalat vase, ci si asa numitele extra-optiuni! Whirlpool WFO 3T223 6P X ne ofera urmatoarele :
Multizone: asa numitul incarcare la jumate la Whirlpool, care se efectueaza pe cosuri. Adica se va spala ori cosul inferior ori cel superior. Evident este unul foarte des folosit, si cautat, caci o masina mare de 14 seturi nu se umple foarte repede.
Turbo: putem scurta durata programelor, fara sa se efecteze rezultatele de spalare sau uscare.
Power Clean: In zona speciala din cosul inferior se va spala la o presiune a apei foarte mare, ideal pentru vase si oale foarte murdare. Totodata celelalte articole din cosul inferior si cel superior vor fi spalare la presiune normala!
Tablete multifunctionale: masina regleaza consumul de sare si agent de clatire, pentru a obtine rezultatele dorite si in cazul in care folosim aceste tipuri de detergenti.
Programare intarziata: posibilitatea de a seta inceperea spalarii in intervalul a 30 de minute si 24 de ore.
Acces copii: se blocheaza tastele cu aceasta optiune, ideal pentru cei cu copii mici.

Pe panoul de comanda se afiseaza timpul ramas de spalare, programul selectat si extra-optiunile folosite, deci tot ce am putea avea nevoie.
Pentru pretul destul de mic pe care o are, Whirlpool WFO 3T223 6P X ofera destul de multe – parere personala.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *