Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

8 programe de spalare la Whirlpool WBC 3C26 PF X

8 programe de spalare la Whirlpool WBC 3C26 PF X
3.7 (73.68%) 19 votes

whirlpool-wbc-3c26-pf-xMasina de spalat vase Whirlpool WBC 3C26 PF X este un model semi incorporabil, cu o capacitate de incarcare mare, respectiv 14 seturi, care are si o eficienta energetica destul de ridicata, A++ ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum energetic de 0.95 kWh si 9.5 litri de apa. Totodata are si programul 6th Sense, ceea ce este reglat in totalitate de senzori.Totodata ofera si extra-optiuni ca Multizone (denumirea de incarcare la jumate la Whirlpool), Powerclean sau tablete multifunctionale.

 

ALTE DETALII SI OPINII APAR DE OBICEI SI AICI

Cele 8 programe de spalare la Whirlpool WBC 3C26 PF X:

Eco: programul care spala la 50°C pentru a avea un consum energetic mic, insa cum suntem obisnuiti cu aceste programe, durata este foarte mare, respectiv 3 ore si 40 de minute.
6th Sense: programul al carui consum si durata este determinat de aparat in functie de incarcare si cantitatea de murdarie detectata. Astfel poate avea o durata intre 85 si 180 de minute, consum de apa intre 7-14 litri, si de energie intre 0.9-1.4 kwh. si temperatura apei poate varia intre 50-60°C.
Intensiv: o spalare intensiva pentru vase si oale murdare, cu spalare la 65°C, cu o durata totala de 170 de minute. Cum e si norma, acest program are un consum mare de apa: 16 litri, respectiv 1.6 kWh de energie electrica,
Zilnic: o spalare de 90 de minute, la o temperatura de 50°C, si consum de 13 litri de apa respectiv 1.15 kWh de energie electrica.
Silentios: pentru ca aparatul sa fie cat mai silentios, se va spala la o presiune scazuta, si la temperatura de 50°C. Insa pentru a obtine rezultate bune, durata este mare, de 3 ore si 30 de minute.
Scurt: o spalare scurta de 30 de minute, la 50°C. Evident, lipseste la acest program ciclul de uscare.
Pahare: o spalare delicata la 45°C, si o presiune a apei scazuta, pentru a ocroti paharele si portelanurile sensibile.
Prespalare: prespalare timp de 12 minute, cu 4.5 litri de apa. Si deoarece apa nu e incalzita  consumul energetic e minim, de 0.01 kWh.

Ca si extra-optiuni trebuie sa amintim neaparat Multizone, ceea ce este incarcarea la jumate. La Whirlpool incarcarea la jumate se face pe cosuri adica numai pe cosul inferior, sau superior, sau cel pentru tacamuri.
Powerclean: se va spala c o presiune ridicata in zona PowerClean, ideal cand avem oale sau vase foarte murdare.
Tablete: cand folosim detergenti de acest tip masina optimizeaza procesul de spalare.

Nu afecteaza cu nimic procesul de spalare, insa avem posibilitatea de ChildLock, dar si de Spalare intarziata intre 30 de minute si 24 de ore.

Whirlpool WBC 3C26 PF X are deci un consum destul de mic, program cu senzori, dar si de prespalare, optiunea de incarcare la jumate, deci ce e important la o masina, se regasesc.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

 

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *