Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ADG 145 complet incorporabil de 9 seturi

ADG 145 complet incorporabil de 9 seturi
3.5 (70%) 2 votes

whilpooladg145     Whirlpool ADG 145 este o masina de spalat vase complet incorporabila in mobila de bucatarie, cu o latime de doar 45 de cm si o capacitate de 9 seturi.
Masinile de spalat vase de 9 seturi sunt ideale pentru familiile mici de 2-3 persoane, insa daca sunteti mai numerosi, gasiti si alte modele mai mari de la whirlpool de 13 seturi.
Ceea ce este foarte important la Whirlpool ADG 145 este folosirea corecta a cantitatilor de detergenti folositi, asta in cazul in care nu se foloseste optiunea de „Tableta 3 in 1”.  Deobicei la orice masina de spalat vase este indicat folosirea cantitatilor de detergenti specificate, si nu a tabletelor, pentru a obtine vase stralucitoare si curate.

ADG 145 ofera 5 programe de spalare, la care se pot adauga si spalarile cu optiune 3+1, caz in care durata spalarii si consumul de energie scade.

 

MAI MULTE PARERI SI CEL MAI MIC PRET AICI

Programul Intensiv este ideal pentru spalarea vaselor si tigaielor foarte murdare, evident pentru a optine vase curate are nevoie de 173 de minute, 18.4 litri de apa si 1.4 KWh consumati. Etapele spalarii Intensiv : Prespalare la 50℃, Prespalare, Spalare la 60℃, Clatire, clatire, Clatire la 70℃ si uscare.
Programul Spalare Zilnica este pentru folosirea zlnica la vesele normal murdare, si tine 171 de minute, consumand 13 litri de apa si 0.81 KWh de energie. Etapele spalarii Zilnice: Prespalare, Spalare la 50℃, Clatire la 60℃ si Uscare.
Programul Eco, pentru spalarea zilnica a farfuriilor putin murdare. Si daca deobicei programele Eco tin cel mai mult in majoritatea cazurilor la MSV, la Whirlpool ADG 145 programul Eco tine 111 minute, consumand 11 litri de apa si 0.7 KWh de energie. Etapele spalarii Eco: Prespalare, Spalare la 45℃, Clatire la 60℃ si Uscare.
Express, programul care necesita doar 28 de minute de spalare, 7 litri de apa si 0.35 KWh de energie. Programul express prima data spala la 45℃ dupa care urmeaza o clatire la 45℃. Programul nu contine Uscare!
Prespalare, in 11 minute si 6 litri de apa folositi, si doar 0.01 KWH de energie, farfuriile sunt prespalate .

Folosind optiune de 3+1 insa doar la programele : Intensiv, Zilnic durata spalarii se micsoreaza (exceptie facand programul Eco), insa fiind un fan a detergentului „clasic” va recomand folosirea a celui din urma, pentru a avea farfurii stralucitoare si curate.(Pentru fiecare program se foloseste alta cantitate de detergent)

Ca lipsa este functia de Incarcare la jumate!

Butoanele si funtiile Masinii de spalat vase Whirlpool ADG 145 te vor scapa de spalatul farfuriilor continue, si mai mult ca atat: Whilpool adg 145 este una din cele mai ieftine in categoria incorporabile.

 

VEZI CEL MAI MIC PRET ACTUAL AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *