Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ADG 301 programe si consum

ADG 301 programe si consum
3.2 (63.33%) 36 vote[s]

Whirlpool ADG 301Masina de spalat vase Whirlpool ADG 301 este in momentul de fata una din cele mai vandute modele de tip incorporabile cu capacitate mica, caci pretul este unul corect! ADG 301 are o capacitate de incarcare de 10 seturi, cu sase programe de spalare, insa este important si faptul ca are optiune de incarcare la jumate, tablete multifunctionale, cat si programare intarziata. Daca il comparam cu modelul 201 diferenta mica de pret este in favoarea modelului prezentat, caci extra-optiunile si diferentele la programele de spalare le merita. Adica chiar daca e mai scump cu 10% este un model mult mai bun.

.

ALTE OPINII POTI CITI SI AICI DESPRE ACEST MODEL

 

 

Cele sase programe de spalare la modelul Whirlpool ADG 301 alaturi de consum si durata:

Eco: Programul lung de 3 ore, care spala la 50°C si foloseste 10 litri de apa alaturi de 0.83 kWh de energie. Deci consumul la cele doua modele e identic la acest program.
Intensiv: programul dedicat pentru vase si oale cu murdarie multa, caci se spala la 65°C, timp de 150 de minute, si evident are un consum ridicat de apa, de 14 litri si energie electrica de 1.3 kWh.
O ora: cum spune si numele, program scurt, de 60 de minute, cu spalare la 50°C, insa nu are ciclu de uscare. Are un consum de 10.5 litri de apa si 0.95 kWh de energie electrica.
Fragil: sau altfel spus pahare, este o spalare la temperatura si presiune scazuta a apei. Are o durata de 100 minute, si consuma 10 litri de apa si 0.85 kWh de energie.
Scurt: programul rapid de 25 minute, cu spalare la 50°C, fara uscare, cu un consum de 8.5 litri de apa si 0.5 kWh de energie.
Prespalare: prespalarea scurta de 10 minute, cu 4 litri de apa si deoarece nu incalzeste apa, consuma doar 0.01 kWh de energie electrica.
Whirlpool ADG 301 panou
Extra-optiunile pe care le ofera ADG 301:
Pornire intarziata: se poate amana pornirea programului intre 1 si 12 ore.
Incarcare la jumate: daca aveti putine vase, puteti alege aceasta optiune, economisiti in acest del apa si energie electrica. Tipic producatorului, acesta se face prin selectarea cosului in care se doreste spalarea.
Tablete multifunctionale: se optimizeaza rezultatul spalarii si uscarii, daca folositi astfel de detergenti.

Daca ati citi si specificatiile modelului 201, v-ati dat seama ca diferenta de pret minora merita pe deplin, caci avem de fapt 3 extra-optiuni, si acelasi consum.

 

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET PENTRU ACEST MODEL

 

Salvează

Salvează

Salvează

6 Responses to ADG 301 programe si consum

 1. Didy_fechete@yahoo.com says:

  Cum selectezi cos sus sau jos la încărcare la jumate. Poți doar activa sau anula opțiunea.

 2. John says:

  Am băgat mașina in priza , dar nu i-am dat drumul programului și face zgomot ( ca și cum ar fi pornit). Care este cauza ?

 3. afrim says:

  adg 301 .. apare mesaj H sau F6 .. ce inseamna? in manual nu scrie nimic de codurile de defecte

 4. Aurelian says:

  Buna, nu se deschide usa de la pastila . Care ar fi cauza?

 5. Georgiana says:

  Buna seara
  ASG 301 cod H ce inseamna?? …..

 6. Maria says:

  Ce înseamnă 301 mașina Teka vase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *