Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ADG 5520 IX un model foarte complex

ADG 5520 IX un model foarte complex
4.5 (90%) 2 vote[s]

Whirlpool ADG 5520 IXWhirlpool ADG 5520 IX este un model semiincorporabil cu o capacitate de incarcare de 13 seturi si o eficienta energetica de A++, insa ceea ce il face deosebit sunt cele 6 programe de spalare si multitudinea de functii speciale impreuna cu tehnologii de spalare care se regasesc doar la modelele de top.
Powerclean elimina nevoia de a inmuia si freca oalele si tigaile, masina avand posibilitatea sa pulverizeze cu jet inalt de apa oalele si tigaiele foarte murdare, iar acestea nu mai trebuie culcate „pe burta” cu se pot pune lateral, astfel veti avea si mai mult loc in masina cand puneti oale si tigai.

 

VEZI AICI OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 6 programe de spalare la ADG 5520 IX :

Al 6-lea Simt: programul cu autodetectarea nivelului de murdarie, si se va regla temperatura, cantitatea de apa folosita cat si timpul de spalare, pentru ca indiferent de nivelul de murdarie sa obtineti vase stralucite si uscate.Temperatura apei va varia intre 40-70°C, iar consumul intre 7-15 litri, de energie intre 1-1.7 kWh si un timp de spalare foarte variabil intre 70 si 172 de minute.
Prespalare: o prespalare cu 4 litri de apa timp de 14 minute.
Express: o spalare rapida la 45°C cu 11 litri de apa timp de 30-50 de minute, si se va folosi 0.85 kWh de energie. Programul nu are faza de uscare.
Eco: programul care spala la 50°C, cu doar 10 litri de apa si un consum electric de 0.92 kwh, timp de 230 de minute.
Zilnic: un program pentru spalarile zilnice la 60°C, timp de 80-95 de minute si un consum de 1.3 kWh de energie. Este ideal pentru vasele normal murdare.
Abur: un program „intensiv” care va folosi puterea aburului pentru o eficienta ridicata. Are nevoie de o cantitate mare de apa, de 14.5 litri si 1.75 kWh de energie, iar timpul total al programului este de 180-190 de minute

Despre tehnologii folosite si funtii speciale:
powercleanPowerclean este o noua tehnologie patentata Whirlpool, cu ajutorul caruia tigaiele sau oalele arse se pozitioneaza in randul din spate si jeturi foarte puternice din spatele aparatului il vor curata, fara ca restul incarcarii sa fie afectat.
Al 6-lea simt: programul cu senzori, care va detecta nivelul de murdarie.
Incarcare la jumate: selectand acesta optiune veti economisi energie si apa, cand masina e incarcata cu jumatate din capacitatea lui.
Tablete multifuntionale: cand se utilizeaza tablete de acest tip
Programare intarziata: se poate programa cand sa inceapa programul de spalare. Timpul se poate seta intre 1 si 24 de ore.

Fiind un model semiincorporabil va fi afisat timpul ramas pana la terminarea programului. Whirlpool ADG 5520 IX prin Powerclean si al 6-lea simt devine un model de top, si nu trebuie sa uitam ca toate functiile speciale foarte importante se regasesc la el.

 

PRETUL CEL MAI MIC LA ACEST MODEL IL GASESTI AICI

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *