Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ADG 555 IX incorporabil sub blat

ADG 555 IX incorporabil sub blat
1.5 (30%) 2 vote[s]

whirlpool_adg555_semi_incorporabilWhirlpool ADG 555 IX este o masina semiincorporabila (incorporabil sub blat) de doar 45 de cm latime, capacitate de 9 seturi, cu sase programe simple si utile.
Daca ne-am obisnuit cu tot feluri de specificatii si functii pe care nu le intelegem, Whirlpool ADG 555 IX este o masina de spalat vase simpla, pe care chiar si bunica o poate „programa”.
Interesant la acest model este butonul de „Tableta 3 in 1„, cand se folosesc tabletetele atat indragite de noi. In cazul in care este folosit aceasta optiune timpul de spalare poate sa scada.

                                    VEZI CEL MAI BUN PRET AICI

5 butoane te vor ajuta sa pornesti aparatul, chiar si fara citirea manualului de utilizare. Buton de On/Off, Selectare Program, Selectare optiune „3 in 1”, Programare Intarziata si Start.

Cele 6 programe simple si fara optiuni SF :
Intensiv: Pentru vase murdare, inclusiv tigai. Prespalare la 50°C, Spalare la 60°C si Clatire la 70°C. Programul va folosi 18.4 litri de apa si are nevoie de 173 de minute pentru a termina spalarea.
Normal : Pentru vase normal murdare, spalare zilnica. Prespalare, Spalare la 50°C si Clatire 60°C. 13 litri de apa si 171 de minute consumate.
Eco: Pentru vase putin murdare. Este interesant ca deobicei programele Eco tin foarte mult – se spala mai mult timp la o temperatura a apei mai scazuta, dar nu in cazul Whirlpool ADG 555 IX, deoarece programul tine 111 minute si consuma 11 litri de apa.
Rapid: In 28 de minute si 7 litri de apa consumati vasele putin murdare vor fi spalate, dar nu si uscate.
Sticla: Pentru portelanuri si pahare, un program delicat.
Prespalare: Programul de prespalare care foloseste 6 litri de apa si este gata in 11 minute.

Folosind optiunea de „Pastila 3 in 1” programele de obicei se scurteaza in timp si mai putini litri de apa sunt consumati.
Daca incercati sa cautati consumul de energie electrica pentru programele la masina de spalat vase Whirlpool ADG 555 IX, nu o sa aveti noroc, deoarece nici in manulul de utilizare a acestuia nu se specifica nimic.

VEZI CEL MAI BUN PRET AICI

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *