Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ADG 5820 partial incorporabil cu capacitate de 12 seturi

ADG 5820 partial incorporabil cu capacitate de 12 seturi
4.5 (90%) 4 votes

whirlpool adg 5820     Whirlpool ADG 5820 face parte din categoria masinilor de spalat vase semi-incorporabile (panoul de comanda ramane vizibil) cu capacitate de 12 seturi, la o latime de 60 de cm, cu 5 programe de spalare si eficienta energetica de A+.
Fiind in categoria „base class” nu trebuie sa avem prea mari asteptari de la acest model, insa nu este nici foarte slab.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

Cele 5 programe de spalare la ADG 5820:

Prespalare: o prespalare cu 4 litri de apa timp de 14 minute.

Quick Wash: o spalare la 45 de grade, indicat in cazul incarcarilor care sunt putin murdare, si murdaria nu e uscata. 30 de minute si 11 litri de apa, alaturi de 0.8kWh de energie consumati de acest program.

Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului, avand o durata de 165 de minute, folosind 12 litri de apa si 1.05kWh de energie.

Intensiv: programul care spala la 70°C, recomandat pentru vase foarte murdare si care nu sunt sensibile la temperaturi foarte ridicate. In cele 155 de minute consuma 14 litri de apa si 1.55 kWh de energie.

Incarcare la jumate: pentru vase noemal sau putin murdare cu incarcarea aparatului la jumatatea capacitatii. 10 litri de apa si 1.04 kWh de energie consumati in cei 145 de minute, care ii sunt necesare.

Sincer, am fost suprins de faptul ca la ADG 5820 incarcarea la jumate este un program separat si nu o functie care poate fi folosita impreuna cu alte programe de spalare. In cazul de fata el este defapt un program „Daily” care nu consuma mult, sau ceva de genul, insa probabil cei de la Whirlpool au vrut sa poata sa zica despre acest model ca are „Incarcare la jumate”.
In rest are Functia de Tablete, care este ideal cand folositi tablete multifunctionale de spalare. Programarea intarziata este si ea prezenta, cu 3 valori predefinite de 2-4-8 ore. (de obicei alti producatori merg cu 3-6-9, dar si asa e bine)

Ceea ce mai merita spus este dispozitivul de protectie externa – pe furtunul de alimentare, furtunul extern se umple cu apa pana ajunge la supapa.
Buretele ud isi mareste volumul, se intrerupe alimentarea cu apa, iar masina se opreste

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *