Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ADG 6200 incorporabil

ADG 6200 incorporabil
4 (80%) 2 votes

ADG 6200     Masina de spalat vase Whirlpool ADG 6200 desi nu este varful de gama la Whirlpool, insa el ofera cam tot ceea ce trebuie sa aiba un astfel de aparat, singurul dezavantaj pe care l-am gasit este numarul mic de programe, si lipsa programelor „auto” care detecteaza nivelul de murdarie si ajusteaza consumul de apa, si nivelul de temperatura. In rest daca vreti 5 programe simple, pentru toate tipurile de murdarie, precum si optiunea de incarcare de jumate, tablete multifuntionale, programare intarziata, le aveti pe toate la ADG 6200.

MAI MULTE DETALII SI OPINII GASITI AICI

 

Cele 5 programe de spalare la Whirlpool ADG 6200:

Prespalare: o prespalare cu apa rece cu 4 litri de apa, timp de 15 minute.

Fragil(pahare): o spalare la 40°C, care va consuma 10.5 litri de apa, 0.85kWh de energie si dureaza intre 105 si 114 de minute. Datorita temperaturilor mici la care se spala, uscarea nu va fi totala.

Rapid: programul rapid care dureaza 30-50 de minute, folosind 11 litri de apa, spala la 45°C, si consuma 0.85 kWh de energie. Acest program nu are ciclu de uscare (cum lipseste la toate programle drapide)

Eco: Programul care dureaza 170 de minute, deoarece se spala la doar 50°C, astfel consumul de energie va fi unul mic, de 1.02kWh , si va consuma 12 litri de apa.

Intensiv: programul care va spala la temperaturi ridicate de 65°C, alaturi de o presiune mai inalta a apei, astfel si resturile de mancare uscate vor fi indepartate. Pentru acest lucru va consuma 1.6 kWh de energie si are o durata de aproximativ 170 de minte.

Pe langa cele 5 programe de spalare, aveti posibilitatea pentr programarea intarziata la 3 intervale predefinite, de 2-4-8 ore. Totodata aveti posibilitatea folosirii funtiei de tablete multifunctionale (care contin sarea, detergentul, si agentul de clatire), sau Incarcarea la jumate, insa asa cum ne-am obisnuit cu produsele whirlpool acesta se face pe selectaera cosului inferior sau superior (deci trebuie incarcat numai un cos ce se selecteaza).

Programele de spalare simple, si funtiile aditionale importante, alaturi de eficienta energetica de A+ il fac pe ADG 6200 un model demn de luat in seama pentru achizitie, insa poate modelul ADG 6500 merita diferenta de pret.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Salvează

Salvează

2 Responses to ADG 6200 incorporabil

  1. tamas alina says:

    cum se deschide usa masinii de spalat vase whirlpool ADG 6500 incorporabila?

  2. MSV says:

    Se pune pe ea frontul de mobila impreuna cu maner.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *