Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ADG 6500 un model foarte reusit

ADG 6500 un model foarte reusit
3.5 (70%) 12 votes

ADG 6500    Masina de spalat vase whirlpool ADG 6500 desi nu are un pret foarte mare, mai ales in comparatie cu celelalte modele de 60 de cm latime, este un aparat foarte bun, avand o eficienta energetica de a++, capacitate de incarcare de 13 seturi, 6 programe de spalare, dintre care unu cu autodetectare a nivelului de murdarie, are functia de incarcare la jumate, programare intarziata pana la 24 de ore, functia de tablete multifunctionale, si afisarea timpului de spalare.

 

PARERI DE LA ALTI UTILIZATORI GASESTI AICI

 

Cele 6 programe de spalare la Whirlpool ADG 6500:

6th Sense (cu senzor): ofera rezultate perfecte de curatare indiferent de incarcatura, in timp ce economiseste 30% din apa, energie si timp. Va spala la temperaturi intre 40-70°C, consumand intre 7-15 litri de apa, 1-1.7 kWh de energie, si are o durata care depinde de nivelul de murdarie, intre 70-172 de minute.

Prespalare: prespalarea cu apa rece, in cantitate de 4 litri, timp de 15 minute

Rapid: o spalare rapida de 30-40 de minute, cu 11 litri de apa, si un consum de 0.85 kWh de energie. Acest program nu are ciclu de uscare

Eco: Programul care este cel mai eficient din punct de vedere energetic si al consumului de apa, insa ca toate programele eco, acesta are nevoie de foarte mult timp ca sa spele bine, 240 de minute. Va spala la 50°C, folosind in total 10 litri de apa si 0.92 kWh de energie

Zilnic: un program pentru spalarile zilnice, cu nivel de murdarie normala, care foloseste 11 litri de apa, spaland la 60°C, este destul de scurt:80-95 de minute, si consuma 1.3kWh de energie.

Abur: pentru vase, oale, cratite foarte murdare, caci se va folosi puterea aburului pentru a indeparta resturile uscate si arse. Evident ca va consuma energie electrica din plin: 1.75 kWh, 14.5 litri de apa, si are o durata de 3 ore. Atentie! nu bagati pahare portelanuri cand folositi acest program.

Nici functiile speciale critice nu lipsesc la acest model, are incarcare la jumate(selectand cosul inferior sau superior), tablete multifunctionale, si programare intarziata intre 1 si 24 de ore.

Pretul la care poate fi achiztionat acum, chiar este un „Best Buy” .

 

VEZI OFERTA LA CARE POTI CUMPARA ACEST MODEL

 

Salvează

Salvează

4 Responses to ADG 6500 un model foarte reusit

 1. ciprian says:

  buna, vreau sa stiu daca la incarcarea la jumate pot folosii toate programele ca la incarcarea completa si daca are consum mai mic de curent , respectiv apa

  • MSV says:

   Buna, da se poate folosi incarcare la jumate, insa atunci se incarca ori cosul inferior or cel superior. Consumul de apa si curent va fi mai mic (insa nu chiar jumate). La programul rapid aceasta optiune nu este selectabila, insa asa e la orice producator.

 2. Daogaru Carmen says:

  Buna. Am achiziționat acesta masina de spălat vase de trei zile si nu știu de ce nu funcționează semnalul acustic la terminarea programului. Menționez ca am achiziționat aceasta masina de spalat vase , de trei zile si se afla in garantie. Multumesc.

 3. Emilia says:

  Bună. As avea o întrebare în legătură cu erorile care apar. Pe ecran apare eroarea F6Ec despre care nu am găsit nici un răspuns până acum. Știți cumva ce înseamnă? Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *