Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ADG8798 cu 10 programe de spalare la un pret mic

ADG8798 cu 10 programe de spalare la un pret mic
5 (100%) 1 vote

Whirlpool ADG8798Masina de spalat vase Whirlpool ADG 8798 cand este la reducere este una din cele mai bune alegeri la masini de spalat vase incorporabile de 13 seturi, asta daca nu vrem o masina cu o eficienta energetica ridicata, caci in cazul de fata vorbim de doar A+ . In rest avem 10 programe de spalare (si cu senzori, si cea de prespalare, si multe altele), extra-optiuni precum incarcare la jumate, tablete 3in1, si PowerClean – special pentru vase si tigai care nu mai trebuie culcate, caci avem duze speciale pentru ele, astfel incat o sa incapa si mai multe farfurii in cosul inferior.

 

VEZI AICI OPINII DESPRE ACEST MODEL

Cele 10 programe de spalare alaturi de consum la Whirlpool ADG8798:
6th Sense: programul cu autodetectarea nivelului de murdarie si ajustarea consumului si a timpului de spalare. La acest program optiunea PowerClean este activ, pentru a dezactiva trebuie sa apasati butonul pentru aceasta optiune! Programul va consuma intre 7-15 litri de apa pe care il incalzeste la temperaturi intre 40-70°C, cu consum energetic de 1.00-1.65 kWh, si cu durata variabila intre 80-165 de minute.
Prespalare: programelul util cand vreti o prespalare rapida seara, ca murdaria sa nu se usuce pana dimineata, sau inainte de a folosi un alt program. Foloseste doar 4 litri de apa in cei 14 minute de functionare, si deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este de doar 0.01kWh.
Pahare: o spalare delicata la temperaturi mai joase de 40°C, folosind 10 litri de apa si 0.85 kWh de energie. Deoarece se spala la temperaturi mici, uscarea este slaba.
Rapid: o spalare la 45°C, timp de 30 de minute, folosind 11 litri de apa si 0.8 kWh de energie. Ca la orice program rapid, lipseste ciclul de uscare.
Eco: programul cu cel mai scazut consum energetic, pentru vase normal murdare, caci se spala la 50°C, insa timp de 185 minute, cu 6 litri de apa si 1.03 kWh de energie.
Zilnic: probabil va fi cel mai utilizat program caci spala doar 80 de minute, la temperaturi de 60°C, folosind 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie. Rezultatele sunt destul de bune in cazul vaselor normal murdare.
De noapte: cel mai lung program disponibil, de 290 minute, caci se va spala la 50°C, si pentru a fi cat mai silentios este redus consuderabil presiunea apei. Consumul de apa este de 10 litri.
Intensiv: pentru vase, oale si cratite murdare, caci se spala la 65°C, timp de 145 de minute, evident consumul energetic este ridicat, de 1.6 kWh.
Steam: se va folosi puterea aburului pentru cele mai murdare vase si oale, pentru a avea rezultate extraordinare, insa evident consumul energetic este si mai mare ca in cazul programului intensiv. Programul consuma 10 litri de apa si 1.70 kWh de  energie electrica.
Hygiene+: pentru igienizarea articolelor, asta daca aveti copil mic, sau aveti ceva alergii. Programul are o durata de 118 de minute, consuma 13 litri de apa si 1.5 kWh de energie electrica.

Ca si Extra-optiuni la Whirlpool ADG 8798 avem:
Incarcare la jumate su Multizone: tipic Whirlpool acesta re realizeaza pe selectarea cosului dorit
Powerclean: pentru oale si vase se folosesc duzele speciale din spatele aparatului, pentru o spalare eficienta. Acest este selectabil la programele: 6ThSense, Hygiene+,Steam, intensiv, si Eco.
Tablete multifunctionale: cand utilizati astfel de detergenti.

Mini afisajul electronic ne arata timpul ramas din programul selectat, insa fiind un model complet incorporabil, nu e chiar asa de important acest aspect.

DE OBICEI CEL MAI MIC PRET LA ACEST MODEL ESTE AICI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *