Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ADGU 941 IX cu latime de 45 de cm

ADGU 941 IX cu latime de 45 de cm
2.6 (52%) 10 votes

ADGU 941 IXWhirlpool ADGU 941 IX este o masina de spalat vase semiincorporabila (ceea ce inseamna ca panoul de comanda ramane vizibila dupa incorporare, ceea ce este util) cu o latime de 45 de cm – fiind ideal pentru cei care nu au destul loc, si le ajunge o masina cu capacita te incarcare de 10 seturi. totodata ADGU 941 IX are si program Auto numit Al 6-le simt, care va detecta nivelul de murdarie si isi ajusteaza consumul de apa, temperatura acestuia si timpul de spalare.

Cele 6 programe de spalare, functiile speciale si eficienta energetica de A++ il claseaza in topul masinilor de spalat vase semiincorporabile cu latime de 45.

MAI MULTE DETALII SI PRET ACTUAL AICI

 

Cele 6 programe de spalare la Whirlpool ADGU 941 IX:

Al 6-le simt (Auto): in functie de gradul de murdarie, acest program poate dura intre 120-180 de minute, va consuma intre 8 si 12.3 litri de apa si 0.77-1.12 kWh de energie. Temperatura apei la ciclul de spalare va varia intre 45 si 55°C.

Intensiv: program dedicat pentru nivel ridicat de murdarie si/sau uscata, va spala la 65°C (prespala la 50°C), are o durata de 160 de minute, consumand in total 16 litri de apa, 1.3 kWh de energie. Nu este indicat sa se spale tacamuri-pahare sensibile la temperaturi inalte.

Normal(zilnic): program pentru spalarile zilnice, ru resturi de mancare in cantitate normala, programul in sine constand din prespalare la 45°C, spalare la 55°C, clatire, clatire la 65°C si uscare. Are o durata de 175 de minute, foloseste 12 litri de apa si 1kWh de energie

Eco: deoarece spala la 50°C, are un consum scazut de energie, de doar 0.75 kWh, si doar 8.5 litri de apa.

Sticla(sensibil): pentru spalarea obiectelor din sticla, care sunt sensibile la temperaturi inalte, ciclul de spalare realizandu-se la 40°C, iar cea de clatire la 60°C. In cei 110 minute va folosi 12 litri de apa si 0.75 kWh de energie

Rapid: o spalare foarte rapida, insa fara uscare cu 10 litri de apa si folosindu-se 0.55 kWh .

Cele 6 programe sunt chiar ok, insa au uitat de programul de prespalare, care este folosit regulat de cele mai multe persoane care au o masina de spalat vase (evident cu acest program)

Ca si functii speciale: Are programare intarziata de intre 1 si 24 de ore, Incarcare la jumate (care la Whirlpool este pe cosuri, adica se spala ori in cosul superior, ori in cel inferior)si buton impotriva accesului copiilor (inchidere)si afisare timp ramas.

Capacitatea mare (pentru o masina de 45 de cm), alaturi de programul Al 6-lea simt, precum si eficienta energetica A++ il fac pe Whirlpool ADGU 941 IX o msv foarte buna, numai programul prespalare ii lipseste…

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA CARE POATE FI ACHIZITIONATA

Salvează

2 Responses to ADGU 941 IX cu latime de 45 de cm

  1. Emil says:

    Buna ziua!!
    Astept oferta pentru acest model

    • MSV says:

      Noi nu comercializam masini, doar oferim informatii despre ele, si eventual recomandam un magazin online (cum e si la acest model)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *