Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ADP 500 IX cu al 6-lea simt si spalare cu aburi

ADP 500 IX cu al 6-lea simt si spalare cu aburi
3.9 (77.14%) 7 votes

whirlpooladp500Whirlpool ADP 500 IX cu al saselea simt este o masina de spalat vase de capacitate mare: 13 seturi si o clasa energetica de a++ si cu 3 tehnologii cu care nu multi producatori se falesc: Power Clean, spalare cu aburi, si al 6-lea simt.
Folosind functia Power Clean vasele nu mai trebuie culcate, la curatirea lor se folosesc duzele din spatele aparatului, astfel ramane mai mult loc pentru farfurii.
Al saselea simt este defapt una din programele de spalara, la care se masoara turbiditatea apei, astfel folosirea cantitatii de apa este corelata cu nivelul de murdarie.
Spalarea cu aburi este tot un program, folosit mai ales la vase foarte murdare.

       

   VEZI CEL MAI BUN PRET SI OPINII AICI

 

Cel mai mult o sa „insistam” pe programele masinii de spalat vase Whirlpool ADP 500 IX, deoarece cele mai multe site-uri care comercializeaza acest produs nu afiseaza corect programele acestui aparat, sau functiile lui.

P1 – Al saselea simt: temperatura apei este intre 40-70°C si va folosi intre 7-15 litri de apa, cu un consum de energie intre 1-1.7kWh, iar durata programului poate varia intre 70 si 172 de minute.

P2 – Prespalare : se foloseste apa rece in cantitate de 4 litri, 0.01kWh de energie si are o durata intre 14 si 16 minute;

P3 – Rapid : spalare rapida pentru vesele putin murdare, la care se foloseste apa la 45°C , 11 litri de apa. Procesul de spalare dureaza intre 30 si 50 de minute. Programul nu include uscare.

P4 – Eco : spalare la 50 °C, astfel nu se consuma atata energie pentru incalzirea apei, insa cu costul maririi timpului de spalare: 230 de minute.(Poate fi folosit optiunea de Powerclean)

P5 – Spalare Zilnica : spalare la 60 °C pentru folosirea zilnica, cand vasele nu sunt prea murdare. Se va folosi 11 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica, timp de 80-95 de minute.

P6 – Spalare cu aburi : nu necesita prespalare sau prespalare manuala, nici in cazul tigaielor foarte murdare. Insa pentru a putea curata vasele foarte murdare va folosi 14.5 litri de apa, 1.75kWh de energie electrica timp de 180-190 de minute. (Poate fi folosit optiunea de Powerclean)

In concluzie fiecare program este bine gandita, iar optiunia de Powerclean va fi de mare ajutor!
Totodata panoul de comanda este foarte eleganta, ai toate informatiile pe panoul cu led: programul folosit, timpul ramas din program.

Daca doriti acest aparat dar in alb il gasiti sub numele Whirlpool ADP 500 WH (evident mai ieftin) AICI

 

          VEZI CEL MAI BUN PRET SI OPINII AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *