Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ADPF 941 IX cel mai avansat model slim la Whirlpool

ADPF 941 IX cel mai avansat model slim la Whirlpool
4 (80%) 15 votes

whirlpool ADPF 941 IXIn momentul de fata (sfarsitul anului 2015) modelul ADPF 941 IX este una din cele mai avansate masini de spalat vase a producatorului de electrocasnice Whirlpool in categoria modelelor independente slim, sau mai bine zis a celor de 45 de cm latime. De ce spun acest lucru? Deoarece are capacitate de incarcare maxima posibila in momentul de fata: 10 seturi, o eficienta energetica ridicata de A++, este dotat cu tehnologia al 6-lea simt – adica are program cu autodetectare, afisaj electronic, 6 programe de spalare, posibilitate blocare taste sau acces copii, tava separata pentru tacamuri etc…

ALTE DETALII TEHNICE SI OPINII DE OBICEI GASITI SI AICI

Cele 6 programe de spalare la Whirlpool ADPF 941 IX alaturi de consum:

Al 6lea Simt: tehnologia Al 6lea Simt ajusteaza ciclul de spalare in functie de nivelul de murdarie , optimizand consumul de resurse. Astfel  programul va dura intre 120-180 de minute cu un consum de 8-12.3 litri de apa si 0.77-1.12 kWh de energie.
Intensiv: este interesant faptul ca acest model in programul dedicat vaselor, oalelor si farfuriilor foarte murdare foloseste apa la 65°C si nu 70°C, insa pana la urma acest lucru este benefic pentru buzunarul Dvs. Programul are o durata de 160 de minute, timp in care foloseste in total 16 litri de apa si 1.3 kWh de energie.
Normal: ciclul de spalare principala se efectueaza la 55°C, fiind ideal pentru incarcaturi normal murdare. In cei 175 de minute va consuma 12 litri de apa si 1.0 kWh de energie.
Eco: Acesta este programul standard, este potrivit pentru a curata tacamuri normal de murdare, fiind cel mai eficient program din punctul de vedere al consumului combinat de energie si apa pentru tipul respectiv de tacamuri. Are o durata de 170 de minute (pentru un program eco e foarte scurt), spala la 50°C, cu doar 8.5 litri de apa, astfel se obtine un consum de energie de doar 0.75 kWh.
Delicat: pentru sticla si portelanuri delicate, caci se spala la doar 40°C, insa si clatirea se efectueaza la doar 60°C. 12 litri de apa si 0.75 kWh de energie consumati in cei 110 minute.
Rapid: o spalare scurta de doar 40 de minute, si deoarece se clateste la 45°C nu are uscare (tipic pentru programele scurte).

Poate singurul minus la programe este lipsa programului de prespalare numit si inmuere.
Ca si functie aditionala, Whirlpool ADPF 941 IX are Zone Wash, ceea ce permite spalare pe doar un singur nivel, care foloseste mai putina apa, deci si energie electrica. Este un fel de incarcare la jumate, insa in modul tipic Whirlpool.

Avand afisaj electronic, vedem tot timpul ce program ruleaza, cat mai are din timpul total de spalare, insa putem sa si blocam tastele, asta daca avem copii mici, care sunt atrasi de butoanele electrocasnicelor 🙂

Desi nu este un model ieftin, Whirlpool ADPF 941 IX consuma foarte putin, are program cu auodetectare alaturi de alte 5 programe de spalare si functia de Zone Wash.

VERIFICA AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL AICI

2 Responses to ADPF 941 IX cel mai avansat model slim la Whirlpool

 1. Stelian says:

  Deocamdată sunt nemulțumit.ieri am făcut prima spălare pe programul rapid.Astăzi când am vrut sa folosesc alt program după ce apăs butonul pornit îmi pulsează programul Eco pe display apare 2:50,desi programul Eco este de170min.si din butonul de programare nu mai pot selecta alt program.

  • MSV says:

   Nu folositi corect masina.
   Daca timpul indicat pulseaza, insemna ca e programat la 2 ore jumate sa inceapa, si evident blocheaza celelalte taste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *