Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Incorporabilul Whirlpool ADG 422 cu tehnologia 6th Sense

Incorporabilul Whirlpool ADG 422 cu tehnologia 6th Sense
3.1 (62.33%) 129 votes

Whirlpool ADG 422Masina de spalat vase Whirlpool ADG 422 este un model complet incorporabil cu „slim”, adica de 45 de cm, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi (maxim ce a fost atins pana acum de producatorii de msv) cu o eficienta energetica ridicata de A++, pe langa care pluseaza cu un numar de 7 programe de spalare si doua functii suplimentare.

Totodata dispune de tehnologia 6th Sense, sau cum poate ati auzit la alti producatori: program cu autodetectarea murdariei, si reglarea timpului de spalare, a consumului de apa si temperatura acestuia.

 

ALTE PARERI SI DETALII TEHNICE APAR SI AICI

 

Cele 7 programe de spalare la Whirlpool ADG 422:

Eco: programul de spalare care consuma putin, insa asa cum stim la orice MSV, acesta are o durata foarte mare. In cazul de fata programul tine 3 ore, insa va consuma doar 9 litri de apa si 0.74 kWh de energie.
Sixth Sense: programul cu al saselea simt, foarte flexibil, caci durata poate varia intre 70 si 150 de minute, cu un consum de apa de 7-14 litri si energetic de 0.9-1.25 kWh. Consumul, durata, temperatura apei si cantitatea acestuia vor fi reglate de aparat.
O ora: programul care cum spune si numele are o durata de 60 de minute, spala la 50°C, avand un consum de 13 litri de apa, si 0.95 kWh de energie. Este un program ideal pentru spalarile zilnice, imediat dupa mancare, cu rest mediu pe farfurii.
Rapid: un mini program de 25 minute, cu spalare la 50°C si 8 litri de apa, insa fara uscare.
Delicat: program special pentru pahare, portelanuri sensibile la temperaturi inalte, caci temperatura apei va fi de maxim 45°C, foloseste 9 litri de apa pe durata a 100 de minute de spalare.
Prespalare: un mini program foarte important, un fel de inmuiere, caci spala timp de 10 minute, cu doar 4 litri de apa, si deoarece nu incalzeste apa are un consum energetic de doar 0.01 kWh.
Intensiv: program pentru oale, vase si farfurii cu multa murdarie (si uscata), caci spala la temperaturi de pana la 65°C, are o durata de 170 de minute, si are nevoie de 17 litri de apa. Cum este firesc la un program intensiv, are un consum ridicat, de 1.45 kWh in cazul de fata.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

 

La programe dupa parerea mea, ADG 422 are toate cele importante: ecologic (daca vrem un consum mic), intensiv, prespalare(il veti folosi foarte des), si cel auto (face el tot, nu mai trebuie sa te gandesti ce program sa folosesti, datorita senzorului de turbiditate).

Ca functii aditionale Whirlpool ADG 422 ofera:
Tablete multifunctionale: daca se folosesc tablete de tip 3in1, 4in1 .. etc
Multizone: un fel de incarcare la jumate: se poate selecta doar cosul inferior sau cel superior pentru spalare (astfel scade consumul de apa si cel energetic)
Programare intarziata: puteti seta aparatul sa inceapa programul peste 1 ora si pana la 12 ore.

Whirlpool ADG 422 este ideal pentru familii cu 2-3 persoane, datorita capacitatii de incarcare (care insa este maximul la o latime de 45 de cm), sau pentru cei care nu au loc pentru un aparat lat de 60cm.
Pretul actual este unul foarte real, caci ofera destul de multe si daca aveti noroc il prindeti la promotie sub 1800 de lei.

 

 

VEZI AICI PROMOTIA DE CARE SE BUCURA ACUM ACEST MODEL

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *