Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Incorporabilul Whirlpool WIC 3C23 PEF cu tehnologia 6th sense power clean

Incorporabilul Whirlpool WIC 3C23 PEF cu tehnologia 6th sense power clean
3 (59%) 20 vote[s]

whirlpool-wic-3c23-pefWhirlpool WIC 3C23 PEF este un model complet incorporabil cu o capacitate mare de incarcare – 14 seturi, si totusi o eficienta energetica ridicata de A++, insa ceea ce il fac cu adevarat deosebit sunt cele 8 programe de spalare folositoare (cu senzor, prespalare, silentios, etc) si extra-optiunile pe care le are. In varianta semi-incoprorabila este un model cara seamana foarte mult cu el, si anume WBC 3C26 PF X (asta daca doriti un astfel de model).

 

ALTE DETALII TEHNICE APAR SI AICI

 

 

Whirlpool WIC 3C23 PEF  dispune de 8 programe de spalare:

Eco: spalarea la 50°C, pentru a avea un consum energetic scazut, respectiv 0.93 kWh/ciclu, si doar 9.5 litri de apa. Dupa consumul acestui program se obtine si clasa de eficienta energetica.
6th Sense: programul de spalare controlat de senzori in totalitate (la alti producatori acest fel de program e numit Auto), astfel se va spla la temperaturi cuprinse intre 50-60°C, timp de 85-180 minute, folosind intre 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh de energie electrica. In general acest tip de program este folosit cel mai des.
Intensiv: spalare la 65°C, ideal pentru murdarie multa si uscata, vase, oale. Deoarece programul are o durata mare de 170 de minute, si spalare se efectueaza la temperatura ridicata, consumul energetic va fi ridicat, respectiv 1.6 kWh.
Zilnic: progam cu spalare la 50°C, timp de 90 de minute. Are un consum de 13 litri de apa si 1.15 kWh de energie.
Silentios: daca doriti ca masina sa spele cat mai silentios, si timpul nu va preseaza, atunci acesta este programul ideal. Se va spala la o presiune a apei scazuta, insa pentru a obtine rezultate bune, timpul de spalare este de 210 minute, cu un consum de 15 litri de apa.
Rapid: programul scurt cu spalare la 50°C, timp de 30 de minute, fara ciclu de uscare.
Pahare: o spalare delicata la 45°C, timp de 100 de minute, cu 11,5 litri de apa si consumand 1.2 kWh de energie electrica.
Prespalare: se prespala timp de 12 minute, cu 4.5 litri de apa. Si deoarece se spala la temperatura de admisie a apei, consumul energetic este minim, de 0.01 kwh.

Whirlpool WIC 3C23 PEF are si extra-optiuni foarte folositoare:
Multizone: sau incarcare la jumate, tipic Whirlpool, se poate spala doar pe un singur cos selectat din cele 3. Aceasta optiune reduce semnificativ consumul, atat de apa cat si cel energetic.
PowerClean: in partea inferioara a masinii sunt brate aditionale de spalare care vor spala la o presiune inalta. Vasele si oalele foarte murdare se pot aseza aici, astfel se vor obtine si la acestia rezultate bune.
Tablete: daca se folosesc detergenti de acest tip, masina se optimieaza pentru a avea aceasi rezultate ca si cu sare+detergent+lichid de clatire.
Programare intarziata: se poate selecta in intervalul 1-12 ore intarzierea inceperii programului deja selectat.
Turbo: se poate reduce timpul de spalare a mai multor programe, asta se obtine prin cresterea presiunii apei.

Whirlpool WIC 3C23 PEF are deci destule programe de spalare dar si extra-optiuni dar si consum destul de scazut, pentru a fi o masina de spalat vase ideala.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

Salvează

Salvează

2 Responses to Incorporabilul Whirlpool WIC 3C23 PEF cu tehnologia 6th sense power clean

  1. vlasceanu coman says:

    dece nu trage apa ?

  2. Irina Cojocaru says:

    Buna seara,
    Am racordat masina de splat la reteaua de apa, am pus vasele si o capsula de fairy all in one , am setat programul 6 cu spalare rapida insa dupa ce am inchis usa in primele 5 minute a inceput si tiuie fara sa spele … ce trebuie sa ii fac sa spele …
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *