Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Minunatul Whirlpool ADP 500 WH cu Power Clean

Minunatul Whirlpool ADP 500 WH cu Power Clean
4 (80%) 2 votes

Whirlpool ADP 500 WHMasina de spalat vase Whirlpool ADP 500 WH este unul dintre cele mai bune modele din clasa de mijloc, insa foarte aproape de clasa de top. Acesta este un model independent, cu o capacitate de 13 seturi, si totusi o eficienta energetica de a++ , ceea ce inseamna ca in programul eco consuma 10 litri de apa si 0.92 kWh de energie electrica. Totodata este foarte important faptul ca are senzori de incarcare si de turbiditate, care vor regla consumul de apa si curent in programul al 6lea simt, sau durata de spalare al altor programe. Daca va place acest model, are si un frate „geaman” in varianta inox sub numele de Whirlpool ADP 500 IX

 

 

 

SI AICI PUTETI CITII CATEVA OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 6 programe de spalare la Whirlpool ADP 500 WH alaturi de durata si consum:

Al 6-lea Simt: Senzorii speciali monitorizeaza in permanenta procesul spalarii vaselor, regland presiunea, consumul de apa, temperatura si timpul de spalare. Astfel paote dura intre 70-172 de minute, cu spalare intre 40 si 70°C. Consumul de apa poate varia foarte mult intre 7 si 15 litri deci si cel energetic, intre 1 si 1.7 kWh. La acest program avem si optiunile de Powerclean si incarcare la jumate.
Prespalare: prespalare cu apa la temperatura de admisie, deci un consum energetic de doar 0.01 kwh. Consuma 4 litri de apa si are o durata intre 14 si 16 minute.
Rapid: o spalare cu o durata de maxim 50 de minute, cu spalare la 45°C. Cum este si normal la aceste tipuri de programe, este fara uscare.
Eco: ADP 500 WH are o eficienta energetica de A++, deci un consum destul de mic, asa cum am specificat si la inceput, de 10 litri de apa si doar 0.92 kWh de energie electrica. Ca majoritatea masinilor de spalat vase, si acesta spala la 50°C. Durata totala a programului este de 230 de minute.
Zilnic: pentru vase normale sau foarte murdare, caci in ciclul de spalare se va utiliza apa la 60°C, folosind 11 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica. Durata poate varia intre 80 si 95 de minute.
Abur: program indicat pentru vase, oale si tigai extrem de murdare, caci include spalare prin actiunea aburului. Acesta este cel mai mare consumator, cu 14.5 litri de apa si 1.75 kWh de energie electrica.

La programele de spalare nu prea avem ce comenta, mai ales ca timpul de spalare se poate scurta la 5 din cele 6 datorita senzorului de incarcare. Si sa nu uitam programul cu Abur, la care daca alegem si extra-optiunea de PowerClean, atunci in acea zona speciala va spala bine si cele mai murdare oale sau tigai.
Ca si extra-optiuni, avem deci PowerClean, zona speciala care spala cu un jet de putere speciala, ocrotindu-se totodata celelalte obiecte din cosul inferior.
Incarcare la jumate: specific Whirlpoll aceste este seletabil pe cosuri, adica ori cosul inferior ori cel inferior.
Tablete: cand folosim detergenti de acest tip, se optimizeaza performantele specific acestui tip.
Pornire intarziata: avem posibilitatea ca programele sa inceapa intr-un interval de 1-24 de ore.

Si deoarece este un model independent ne va afisa timpul ramas din spalare sau pana la inceperea spalarii, dar si programul selectat si extra-optiunile.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *