Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Minunatul WKIO 3T123 6P de la Whirlpool cu 10 programe de spalare

Minunatul WKIO 3T123 6P de la Whirlpool cu 10 programe de spalare
3.2 (63.75%) 16 vote[s]

whirlpool-wkio-3t123-6pModelul complet incoprorabil WKIO 3T123 6P este un model destul de nou (din a doua jumatate a anului 2016), care desi are o capacitate de incarcare de 14 seturi,, reuseste in programul Eco un consum de apa de doar 6 litri, ceea ce este foarte putin! Nu doar acest aspect este important la o masina de spalat vase, ci si numarul programelor, 10 in cazul de fata, cat si extra-optiunile pe care le ofera. Si la acest capitol Whirlpool WKIO 3T123 6P sta foarte bine, asa cum o sa vedeti la sfarsitul articolului.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

 

Cele 10 programe de spalare alaturi de durata si consum la Whirlpool WKIO 3T123 6P:

Eco: programul economic dupa consumul caruia se obtine si clasa de eficienta energetica, a++ in acest caz, deci o spalare la 50°C, insa evident pe o lunga perioada de timp, 4 ore, pentru a obtine un consum de doar 6 litri de apa si 0.93 kwh de energi eelctrica.
6th Sense: programul comandat in totalitate de senzorii de incarcare si de turbiditate, deci atat timpul de spalare, cat si temperatura apei, dar si consumul de apa va fi reglat de acestia. Spalarea se va efectua intre 50-60°C, cu un consum de 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh de energie electrica. Durata programului va fi intre 85 si 180 d eminute.
Intensiv: spalarea intensiva pentru vase, oale, cu ugrad ridicat de murdarie. Temperatura apei in ciclul de spalare va fi de 65°C, cu un consum total de 14 litri, si 1.5 kWh de nergie.
Zilnic: o spalare la 50°C cu i durata totala de 90 de minute, si un consum de 12 litri de apa.
Silentios: pentru o spalare silentioasa se va reduce presiunea apei, insa pentru a obtine rezultate bune si la spalare la 50°C, durata programului este de 210 minute. In acest timp are un consum de 15 litrid eapa si 1.15 kWh de neergie electrica.
Scurt: programul scurt de 30 de minute, cu spalare la 50°C, si fara uscare.
Pahare: pentru articole sensibile la temperaturi inalte, deci o spalare la doar 45°C, cu o durata totala de 100 de minute, si un consum de 11 litri de apa.
Prespalare: nelipsitul program de prespalare, cu 4.5 litri de apa neincalziti, deci un cosnum de doar 4.5 Kwh de energie electrica.
Antibacterial: pentru o dezinfectie buna, o spalare la 65°C, si clatire la temperaturi inalte. Evident va avea un consum ridicat de nergie, respectiv de 1.3 kWh, la cei 10 litri de apa consumato
Autocuratare: program special pentru curatarea interiorului aparatului cu detergenti speciali pentru acest scop. Programul are o durata de 95 de minute, si un consum de 14 litri de apa, respectiv 1/15 kWh de energie. (masina trebuie sa fie gol!)

whirlpool-wkio-3t123-6p-deschisSi nu doar programele sunt importante la o masina de spalat vase, ci si extra-optiunile! Whirlpool WKIO 3T123 6P dispune de:
Multizone: spalare separata pe cosuri (un fel de incarcare la jumate).
Turbo:putem scurta durata programelor principale, fara a fi efectate rezultatele de spalare si uscare.
Tablete: daca folosim detergenti de acest tip, aparatul regleaza consumul de apa pentru a obtine reultate bune si cu acestea.
Programare intarziate: putem programa inceperea timpului de spalare in intervalul 1-12 ore.
Power Clean: Oalelel si vasele din cosul inferior vor fi spalate cu un jet puternic, pentru a obtine rezultate bune si la spalaera acestora, in timp ce paharele din cosul superior raman ocrotite.
Lumina pe podea: deoarece este un model complet incorporabil este binevenit aceasta optiune la Whirlpool WKIO 3T123 6P, caci o lumina proectata pe podea ne va informa daca aparatul spala sau nu.

Sper sa nu fi uitat ceva important legat de acest model, caci chiar este una care stie destul de multe, cu multe programe si optiuni!

 

VEZI AICI MAGAZINUL CU CEL MAI MIC PRET PENTRU ACEST MODEL

 

Salvează

One Response to Minunatul WKIO 3T123 6P de la Whirlpool cu 10 programe de spalare

  1. ELKAHLOUT ROXANA says:

    Buna ziua! Am acest model de masina de spalat vase de o luna. De cateva zile nu mai functioneaza si inca nu a reusit sa vina nimeni din service ul autorizat. Doamna care mi a raspuns la telefon cand am facut sesizarea, mi a spus ca ar trebui sa incerc sa resetez masina. Nu stiu cum sa fac acest lucru. Poate ma puteti ajuta. Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *