Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul simplu ADG 201 de la Whirlpool

Modelul simplu ADG 201 de la Whirlpool
3.4 (67.69%) 13 vote[s]

Whirlpool ADG 201Masina de spalat vase Whirlpool ADG 201 este un model de baza al acestui producator renumit de electrocasnice, ceea ce inseamna ca ofera 6 programe de spalare, si cam atat. Insa daca ne uitam la pretul extrem de mic al acestui model, poate fi o achizitie reusita, caci nu toata lumea vrea sa investeasca 2000-3000 de lei intr-un astfel de aparat, care stie foarte multe. Ca si clasificare energetica, este de A+, ceea ce inseamna ca in programul Eco (cea dupa care primesc clasificarea) consuma 10 litri de apa si 0.83 kWh de energie. Ca si capacitate, este de 10 seturi, sau mai bine zis maxim, ce se poate atinge la masinile de spalat vase cu latime de 45 de cm.

 

OPINII DESPRE ACEST MODEL POTI CITI SI AICI

 

Cele sase programe de spalare alaturi de consum la Whirlpool ADG 201:

Eco: cum am zis mai in fata, are un consum de 10 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica, caci spala la 50°C timp de 3 ore (poate ca e mai lung ca la alte marci, insa de obicei programele eco au o durata de 2 ore)
Intensiv: spalare dedicata vaselor si oalelor cu nivel ridicat de murdarie, caci se spala la 65°C, folosind in total 14 litri de apa. Deoarece se spala la temperatura inalta, si consumul energetic e cel mai mare, respectiv 1.3 kWh. Ca si durata acesta spala timp de 150 de minute.
Zilnic: spalare la 55°C, si un consum de 13.5 litri de apa pe parcursul a doua ore de spalare. Desi se specifica ca acest program nu are ciclu de uscare, ea exista, insa nu o uscare perfecta.
Rapid: la acest program chiar ca lipseste uscarea, insa ceva normal pentru un program rapid, de 40 de minute care spala la 50°C. Consumul de apa este destul de mic, respectiv 9 litri, si si cel energetic de 0.8 kWh.
Prespalare: prespalare timp de 10 minute cu temperatura apei de admisie, insa este foarte important acest mini program, caci o putem folosi inainte de spalare, sau seara cand stim ca in acea zi nu mai efectuam spalare normala. Pe parcursul programului se consuma doar 4 litri de apa si 0.01 kWh de energie (caci consuma doar pompa)
Incarcare la juamte: il regasim la ADG 201 ca si program separat si recomandat pentru cantitati mici de farfurii, cu resturi normale de murdarie, consumand 10.5 litri de apa si 0.95 kWh de energie, iar toto programul are o durata de 80 de minute. Si acest program are ciclu de uscare!

Deoarece nu are niciun fel de extra-optiuni, e foarte usor de folosit, caci selectam programul dorit, si Start! Prea multe nu raman de spus despre acest model, doar faptul ca nu recomand (acesta e valabil la orice alta marca) una de capacitate de 10 seturi pentru familii mari de 4-5 persoane, doar daca o sa-l folositi de 2 ori pe zi.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA DESPRE ACEST MODEL

 

2 Responses to Modelul simplu ADG 201 de la Whirlpool

  1. florin says:

    imi spune cineva va rog dimensiunile reale ale acestei masini…..pe situri apre cu diferite dimensiuni

    • MSV says:

      Am trimis un mail cu datele oficiale ale producatorului referitor la marimile aparatului si marimile minime si maxime pentru incorporare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *