Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul simplu Whirlpool ADG6600IX sau mai precis ADG 6600 IX

Modelul simplu Whirlpool ADG6600IX sau mai precis ADG 6600 IX
4 (80%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool ADG6600IX in multe magazine online apare sub acest nume, insa numele modelului corect este ADG 6600 IX. Este un model semi-incorporabil, deci va ramane vizibil o parte din panoul de comanda, are o eficienta energetica de A+, asta desi iarasi pe multe site-uri apare ca si A, cumuland 5 programe de spalare, si optiunea de programare intarziata. Fiind un model destul de simplu, pretul lui in cele mai multe cazuri este una destul de mica.

 

VEZI AICI PRET ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cele 5 programe de spalare alaturi de durata si consum la Whirlpool ADG6600IX :

Intensiv: spalarea intensiva la 70°C, ideal pentru vase, oale, cratite murdare si cu murdarie uscata, caci totodata se va spla la o presiune a apei foarte mare (nerecomandat pentru sticlarie sensibila), avand un consum de 15 litri de apa si 1.5 kwh de energie electrica. Programul dureaza in total 140 de minute.
Eco: avand eficienta energetica de A+, nu are un consum foarte mic, insa programul dureaza 165 de minute, ceea ce e „scurt” in comparatie cu alte modele. Consuma 15 litri de apa si 1.05 kWh de energie electrica, iar spalarea se efectueaza la temperatura standard pentru acest tip de program, de 50°C.
Rapid: un program cu o durata de doar 30 de minute, si spalare la 40°C, fara ciclu de uscare. Are un consum de 13 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.
Delicat: program cu spalare la 40°C si o presiune a apei scazuta, pentru a proteja articolele sensibile la temperaturi inalte si presiune mare. Are o durata de 97 de minute, cu un consum de 13 litri de apa si 0.9 kWh de energie electrica.
Prespalare: o prespalare cu 5 litri de apa, la temperatura de admisie, timp de 10 minute. Evident, consumul energetic e foarte mic, de 0.02 kWh.

Cele 5 programe la  Whirlpool ADG 6600 IX sunt cele standard, adica cele mai importante, singurul „avantaj” are ca programele sunt ceva mai scurte.
Daca cautam extra-optiuni, nu prea gasim, avem doar optiunea de programare intarziata pe 3 intervale de timp predefinite, de 2/4/8 ore.
Deoarece are o latime de 60 de cm si capacitate de incarcare de 12 seturi, farfuriile nu trebuie „inghesuite”, sau mai bine zis distanta dintre ele va fi mai mare, deci rezultatele la spalare vor fi in cele mai multe cazuri mai bune.
Cam atatea ar fi de zis despre acest model, care fiind una mai veche, de multe ori se gaseste la un pret destul de mic.

ALTE PARERI GASITI SI AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *