Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul simplu Whirlpool WIE 2B19

Modelul simplu Whirlpool WIE 2B19
3 (60%) 34 vote[s]

whirlpool-wie-2b19Masina de spalat vase Whirlpool WIE 2B19 este un model complet incorporabil, avand o capacitate de incarcare de 13 seturi, o eficienta energetica de A+ si 6 programe de spalare. Deoarece este un model ieftin, cam atat ofera. Este interesant faptul ca incarcarea la jumate apare ca un program separat, si nu ca o extra-optiune. Nu avem extra-optiuni in plus, insa pentru cei care doresc o MSV simpla si ieftina, acest model poate fi pe placul lor.

ALTE DETALII POTI GASI SI ACI

Cele 6 programe de spalare la Whirlpool WIE 2B19:

Eco: programul dupa care se optine si clasa de eficienta energetica, A+ in acest caz, deci un consum de 11 litri de apa si 1.04 kWh de energie electrica. Pentru a obtine aceste consumuri se va spala la 50°C si are o durata de 190 de minute – ceva normal pentru programele Eco, indiferent de marca.
Intensiv: programul pentru vase, oale, cratite, si incarcari cu nivel ridicat de murdarie, o spalare la 65°C care va folosi in total 16.5 litri de apa si 1.65 kWh de energie electrica. Durata programului este de 150 de minute.
Normal: sau zilnic, o spalare la 55°C, ideal pentru incarcaturi cu nivel normal de murdarie. Se va utiliza 16 litri de apa si 1.35 kWh de energie electrica pe durata a celor doua ore.
Scurt: un program cu o durata de 40 de minute, cu spalare la 50°C, si cum e valabil la orice model, si la acesta lipseste ciclul de uscare. Are un consum de 9 litri de apa si 0.9 kWh de nergie.
Incarcare la jumate: programul ideal cand masina nu este plina, o spalare la 50°C, timp de 80 de minute si va consuma 12 litri de apa si 1.1 kWh de energie. La acest program castigam mult timp, fata de celelalte, asta evident daca nu avem multe articole.
Prespalare: prespalare cu 4 litri de apa timp de 10 minute, fara ca apa sa fie incalzita.

Si cam atat ar fi de spus despre Whirlpool WIE 2B19, caci este un model „basic” , cu pret destul de mic.

 

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

 

Salvează

3 Responses to Modelul simplu Whirlpool WIE 2B19

  1. Sara says:

    Bună ziua,
    Acest model WIE 2B19 are conexiune la apa calda? Pe unele site-uri (ex. E-mag) spune ca Da, dar am fost într-un magazin Media Galaxy și mi-au spus că NU are are conexiune la apa calda.

  2. Alexandra says:

    buna ziua! LA acest model este normal cand deschizi usa sa nu stea deschisa? revine singura in pozitia de inchis? multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *