Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Produsul de top Whirlpool ADP8693A++WH cu 10 programe de spalare si doar 39dB la programul Silent

Produsul de top Whirlpool ADP8693A++WH cu 10 programe de spalare si doar 39dB la programul Silent
5 (100%) 1 vote

adp8693aDaca vrem o masina de spalar vase de Top, Whirlpool ADP8693A++WH poate fi o alegere foarte buna, deoarece acest aparat are o capacitate mare de incarcare, respectiv 13 seturi, si reuseste totusi sa aiba o eficienta energetica de A++, la care se adauga 10 programe de spalare.
Si chiar daca este un aparat de Top, am gasit un singur neajunsuri Functia de incarcare la jumate, care ar fi binevenita mai ales la MSV cu capacitate mare.

 

VEZI PRETUL ACTUAL AICI

 

Cele 10 programe de spalare la ADP8693A++WH :
6th Sense Power Clean : Program potrivita vaselor murdare cu resturi de mancare uscata. Se identifica gradul de murdarie al vaselor si seteaza programul in consecinta. Odata ce gradul de murdarie al vaselor a fost identificat, se afiseaza un simbol, iar durata ciclului de spalare este actualizat. Programul va folosi intre 7-14 litri de apa, un consum variat intre 1-1.65kWh de energie electrica si durata intre 80-160 de minute.
Prespalare: O simpla prespalare cu doar 4 litri de apa timp de 14 minute.
Fragil: Ideal pentru vase putin murdare, de exemplu cesti si pahare. Temperatura apei in timpul spalarii va fi de 40, si se vor folosi in total 10 litri de apa pe parcursul a 100 de minute.
Rapid: 30 de minute de spalare cu 11 litri de apa si un consum de 0.8kWh de energie. Programul nu are faza de uscare.
Eco: Pentru vase normal murdare, cel mai eficient din punct de vedere a consumului. 0.92kWh de energie, 11 litri de apa folositi pe parcursul a 230 de minute
Fast Daily: Pentru vase normal murdare, o spalare la 60°C, programul are nevoie de doar 80 de minute.
Silent: Un program delicat si silentios datorita presiunii scazute a jeturilor de apa. Doar 39 dBA! Il puteti folosi mai ales noaptea, sau daca aveti musafiri si nu vreti sa fiti deranjat de zgomotul aparatului. Programul are o durata de 290 minute, foloseste 13 litri de apa si 1.2kWh energie electrica
Hygiene: Pentru vase murdare sau foarte murdare cu spalare antibacteriana suplimentara.
Steam :Programul include o faza de spalare cu aburi dedicata vaselor si oalelor extrem de murdare. Inmuierea sau prespalarea nu mai sunt necesare.
Dual Wash: Acest program va gestiona diferit puterea jeturilor pentru fiecare cos in parte.

Si ce optiuni mai avem de la panoul de comanda? Multizone – va permite sa alegeti zonele de spalare (pe cosuri). Curatire intensiva: Datorita jeturilor cu putere suplimentara, aceasta optiune ofera o spalare mai intensiva si mai puternica in cosul inferior in zone din spate a aparatului.
Tablete multifunctionale: se vor optimiza performantele programelor de spalare, cand se vor utiliza detergenti de acest tip. Programare intarziata: alegerea timpului de pornire a programului selectat.

 

MAI MULTE DETALII SI OPINII DESPRE ACEST PRODUS GASESTI AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *