Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Programe si consum la Whirlpool WSIC3M27C – WSIC 3M27 C

Programe si consum la Whirlpool WSIC3M27C – WSIC 3M27 C
3.8 (76%) 25 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool WSIC3M27C este un model complet incorporabil cu o latime de 45 de cm si o capacitate de incarcare de 10 seturi, care ofera 6 programe de spalare, printre care regasim si cea de 6th Sense (programul cu senzor). Prea multe optiuni si setari nu sunt disponibile, insa are Multizone (un fel de incarcare la jumate, selectabil pe cosuri), pornire programabila si Tablete. Acest model poate fi ideal pentru cei care vor o masina de spalat vase care sa ocupe cat mai putin spatiu, si sa fie undeva la mijloc, atat din punct de vedere a consumului, cat si a programelor pe care le are.

 

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Programele de spalare disponibile la Whirlpool WSIC3M27C :

Eco – acest program va rula timp de 4 ore, asta pentru a putea obtine rezultate bune in cazul incarcarilor cu rest normal de murdarie, si totodata sa aiba un consum energetic cat mai mic. Se va spala la 50°C, si se va consuma 9 litri de apa, iar consumul energetic va fi de 0.74 kWh. Cu aceste valori obtine clasa de A++ la eficienta energetica .
6th Sense – programul cu senzori la Whirlpool, insa temperatura apei in ciclul de spalare poate varia doar intre 50 si 60°C (e ceva tipic acestui producator). Durata programului va fi intre 180 si 80 de minute, consumul de apa intre 14 si 7 litri, iar consumul energetic intre 1.1 si 0.7 kWh. Acest program poate fi ideal pentru majoritatea cazurilor, exceptie fiind incarcarile cu rest uscat de murdarie.
Intensiv – o spalare intensiva atat din punct de vedere a presiunii apei, cat si a temperaturii. Este recomandat pentru incarcari cu rest ridicat de murdarie, chiar si uscata. Ciclul de spalare se efectueaza la 65°C, durata totala a programului fiind de 160 de minute, timp in care WSIC3M27C va consuma 17 litri de apa si are un consum energetic de 1.3 kWh.
Kristal – sau programul delicat cu spalare la o temperatura scazuta, fiind recomdat pentru incarcari cu rest scazut de murdarie, si spalarea articolelor care nu rezista la presiuni si temepraturi inalte. Programul va rula timp de 100 de minute, timp in care consuma 9 litri de apa, iar consumul energetic va fi de 1 kWg.
Scurt – un program de doar 30 de minute, cu spalare la 50°C, si care nu are ciclu de uscare.
Prespalare – prespalare timp de 10 minute, cu 4.5 litri de apa.

 

ALTE PARERI POT SA APARA SI AICI

 

Whirlpool WSIC3M27C dispune si de urmatoarele optiuni si setari :

MultiZone – adica incarcare la jumate cu selectarea cosului asupra caruia se efectueaza spalarea. Incarcati articole numai in cosul selectat! Cu aceasta optiune puteti rula un program normal de spalare si cand aveti doar 3-4 seturi incarcate, dar nu vreti ca ele sa steie mult in aparat.
Pornire intarziata – sau pornire programabila, pana la 12 ore.
Tablete – pentru a obtine rezultate bune la dizvolarea acestor tipuri de detergenti, si optimizarea proceselui de clatire, pentru a obtine pahare fara pete .

Cam atat ar fi de zis despre Whirlpool WSIC3M27C, care chiar daca nu este un model de top, poate fi o achizitie reusita, mai ales datorita pretului lui destul de ok.

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA, ALATURI DE ALTE OFERTE

2 Responses to Programe si consum la Whirlpool WSIC3M27C – WSIC 3M27 C

  1. Munteanu says:

    In titlu este un produs si in link altul..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *