Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Semi incorporabilul Whirlpool ADG 5010 IX

Semi incorporabilul Whirlpool ADG 5010 IX
2.7 (53.33%) 3 votes

Whirlpool ADG 5010 IX

Masina de spalat vase Whirlpool ADG 5010 IX este un model semi-incorporabil, cu o capacitate de 13 seturi, eficienta energetica de A++. Insa mai importante la acest model sunt cele 6 programe de spalare, asistate de senzori, care pot reduce timpul de spalare la unele programe, dar avem si programul 6th sense comandat in totalitate de senzori. Totodata are extra-optiunile precum incarcare la jumate si PowerClean .

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cele 6 programe de spalare la Whirlpool ADG 5010 IX  alaturi de durata si consum:

6th Sense: care cu ajutorul senzorilor de turbiditate si de incarcare detecteaza nicelul de murdarie si cat de plin e masina, si regleaza temperatura de spalare, cantitatea de apa folosita si si timpul de spalare. Astfel acest program poate fi ideal pentru toate tipurile de spalare, caci se spala la temperaturi curpinse intre 40 si 70°C, cu o durata totala a programului intre 70 si 172 de minute. Evident si consumul varieaza mult, intre 7 si 15 litri de apa si cel energetic intre 1 si 1.7 kWh. Totodata la acest program putem folosi toate cele 3 extra-optiuni.
Prespalare: prespalare cu apa la temperatura de admisie, deci consum minim de energie, si foloseste 4 litri de apa. Datorita senzorului de incarcare durata varieaza intre 14 si 16 minute.
Scurt: un program cu spalare la 45°C, cu 11 litri de apa si consum energetic de 0.85 kWh. Si durata acestuia poate varia intre 30 si 50 de minute.
Eco: deoarece ADG 5010 IX are o eficienta energetica de A++, consumul de apa este de doar 10 litri si cel energetic de 0.92 kWh. Si ca toate programele eco, deoarece spala la 50°C durata programului este mare, de 240 minute.
Zilnic: pentru incarcari cu nivel normal de murdarie, o spalare la 60°C, folosind 11 litri de apa si 1.3 kwh de energie. Durata acestuia este intre 80 si 95 de minute.
Aburi: program cu aburi special pentru vase si oale foarte murdare. Evident este cel mai „flamand”, caci va consuma 14.5 litri de apa si 1.75 kWh de energie electrica. Durata este intre 180-190 minute.

Programele de spalare sunt aproape pentru toate cazurile, insa important este faptul ca Whirlpool ADG 5010 IX are 3 extra-optiuni foarte folositoare:
Incarcare la jumate: nu trebuie sa asteptam ca masina sa fie plina, se va spala la aceasi temperatura si presiune a programului insa va avea un consum energetic si de apa mai mic.
PowerClean: in zona speciala de sub cosul inferior se va spala cu o presiune a apei foarte mare, pentru a putea curata tigaiele si vasele foarte murdare, in timp ce farfuriile de langa ele, sau paharele din cosul superior vor fi spalate normal.
Tablete: daca folosim detergenti de acest fel

Totodata avem posibilitatea de programare intarziata in intervalul 0-24 de ore, afiseaza timpul ramas din spalare, dar avem si avertizare acustica la terminarea programului.

Din pacate foarte putine informatii legate de acest model este oferit de producator, deci nu prea se cumpara acest model.

 

DE OBICEI AICI APAR SI ALTE OPINII

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *