Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Specificatii corecte Whirlpool WSFO3O23PFX de 10 seturi

Specificatii corecte Whirlpool WSFO3O23PFX de 10 seturi
3.3 (65.71%) 7 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool WSFO3O23PFX este un model independent, avand o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 10 seturi care exceleaza mai ales la extra-optiunile pe care le are. Vom regasi atat Multi Zone-ul (incarcare la jumate tipic acestui producator), dar si PowerClean -ul, o asa numita zona intensiva in partea inferioara spate a aparatului, unde articolele vor primi o spalare la o presiune foarte mare.
Am vazut pe multe site-uri care comercializeaza acest model faptul ca are 7 programe, care e pe jumatate adevarat, caci are 7 programe, insa numai 6 sunt pentru spalarea vaselor.

 

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consumul si temperatura aepi in ciclul de spalare la Whirlpool WSFO3O23PFX :

Eco – cu acest program reuseste o performanta destul de buna, caci a obtinut eficienta energetica de A++. Asta inseamna un consum energetic de 0.74 kWh, si de 9 litri de apa, insa programul este foarte foarte lung, de 4 ore. Daca durata mare de rulare nu e problema, atunci acest program ideal pentru a economisi energie si apa, cand aveti in masina articole cu rest normal de murdarie.
6th Sense – programul Auto la Whirlpool, adica cel cu senzor. Puteti rula acest program indiferent de cantitatea de murdarie si cantitatea articolelor, caci senzorul seteaza temperatura de psalre intr 50-60°C, durata totala intre 180 di 80 de minute, iar consumu lde apa va fi intre 14 si 7 litri. Consumul energetic va fi si ea foarte diferit, intre 0.7 si 1.1 kWh.
Intensiv – programul pentru vase, oale si cratite foarte murdare, si care rezista la temperaturi inalte. Spalarea se efectueaza la 65°C, iar durata totala a programului va fi de 160 de minute. DEoarece spala la temperaturi inalte, si consuma nu mai putein de 17 litri de apa, va avea un consum energetic ridicat, de 1.3 kWh.
Kristal – sau pahare, o spalare delicata la doar 45°C. Whirlpool WSFO3O23PFX va spala in acest program la o presiune scazuta, pentru a nu deteriora articolele sensibile. Tocmai din aceasta cauza, doar extra-optiunea de MultiZone este selectabila, nu si cele spala la o presiune mai ridicata, sau ofera o igienizare in plus. Acest program ruleaza timp de 100 minute, si consuma 12 litri de apa.
Rapid – un program scurt, de 30 de minute, si spalare la 50°C.
Prespalare – timp de 10 minute, folosind doar 4.5 litri de apa se efectueaza o prespalare.

Este program selectabil, insa nu este pentru spalarea vaselor, cea de Autocuratare. Acesta trebuie rulat cu detergent special pentru acest scop, si dureaza 50 de minute.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Asa cum am zis la inceput, foarte importante si bune sunt extra-optunile pe care la are Whirlpool WSFO 3O23 PF X :

Multi Zone – putem selecta cosul pe care sa se efectueze programul de spalare. Este un fel de incarcare la jumate. Incarcati articole numai in cosul selectat, caci celelate nu vor fi spalate!
Power Clean – pe langa bratele stropitoare normale, exista zona speciala PowerClean unde articolul primeste o extra-spalare la o presiune ridicata. Puneti aici articolul foarte murdar, si care rezista la presiuni ridicate al apei.
Sani Rinse – o clatire finala la o temperatura ridicata, pentru a obtine o igienizare cat mai buna. Cu aceasta optiune selectata, consumul energetic creste considerabil.
Tablete – daca se foloseste detergent de tip 3 in 1, masina trebuie sa faca n iste modificari la programe, pentru a dizolva detergentul, si pentru a obtine pahare fara pete.
Pornire programabila – este posibil acest lucru in intervalul a 30 de minute, 24 de ore.

Whirlpool WSFO3O23PFX fiind un model independent, afiseaza timpul ramas de spalare, programul care ruleaza, si eventualele probleme aparute (lipsa sare, lipsa agent de clatire).

 

VERIFICA REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *