Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Tehnologie de varf in ADP 9070 IX de 13 seturi si 10 programe de spalare

Tehnologie de varf in ADP 9070 IX de 13 seturi si 10 programe de spalare
3.6 (72%) 5 votes

whirlpooladp9070IXWhirlpool ADP 9070 IX prezinta in momentul de fata tot ceea ce pot oferi cei de la Whirlpool la masinile de spalat vase, fiind modelul cel mai complex, cu o multitudine de functii pentru a obtine rezultate cat mai bune din punct de vedere a spalarii, dar si a consumului de energie si apa.

Vom descrie cateva din functiile acestei masini de spalat vase, dar mai ales acelea, pe care nu le regasiti la alti producatori.

Pentru a obtine un consum cat mai scazut de apa, apa de la ultima clatire a ciclului de spalare anterior, dupa ce este filtrata, este stocata intr-un rezervor ,pentru a fi utilizata la urmatoarea spalare in faza de pre-spalare a ciclului respectiv; foarte ingenios! Totodata daca timp de 3 zile nu este folosit masina, apa este evacuat automat, pentru a preveni aparitia bacteriilor. Cat economisesti cu acest lucru? 3 litri de apa!

 

 

 VEZI AICI MAI MULTE DETALII SI CEL MAI BUN PRET!

Totodata avem si optiune de spalare „Multizone„, ceea ce inseamna ca putem selecta pentru oricare din cele 10 programe de spalare daca dorim spalari in ambele cosuri, sau numai pentru cel inferior sau numai pentru cel superior.

Optiune de Powerdry poate scurta programul de spalare cu pana la 30 de minute! Ce se petrece in MSV? Umiditatea din masina este colectata si condensata, apoi evacuata. Cand deschideti usa nu mai ies aburi, caci ea defapt a fost colectata si transormata in apa, ceea ce inseamna totodata ca vasele sunt perfect uscate!

Powerdry

Powerdry

Powerclean – oalele din cosul inferior pot fi puse pe o parte, folosindu-se alte jeturi de apa decat cel de pe bratul inferior a masinii, astfel ele vor fi spalate cu un jet de apa cu putere suplimentara, dar totodata se obtine mai mult loc pentru farfurii in cosul inferior.

Alte functii de care dispune, dar nu le detaliem: Blocarea butoanelor (cand e activ copii nu vor putea porni accidental masina), Setare spalare cu Tablete (se optimizeaza performanta spalararii in functie de tipul detergentului), Afisare durata de spalare ramasa, precum si optiunea de pornire cu intarziere de pana la 24 de ore.

Cele 10 programe de spalare care sunt selectabile la masina de spalat vase Whirlpool ADP 9070 IX :

6th Sense Powerclean – Se detecteaza gradul de murdarie a vaselor si programul se adapteaza in functie de acesta. O spalare cu temperatura apei intre 40-70°C, consum de apa intre 7.5-13 litri si consum de energie intre 0.95-1.45 kWh
Prespalare – pentru vase care trebuie spalate mai tarziu, folosind 4 litri de apa rece
Delicat – pentru vase putin murdare, cum ar fi pahare si cesti, o spalare la 40°C
Rapid – pentru vase putin murdare, fara resturi uscate de mancare, fara uscare ulterioara
Eco – programul cel mai eficient din punct de vedere al consumului combinat cu energia electrica si apa. in 200 de minute, si 10 litri de apa consumat, vasele vor fi curate si uscate.
Spalare si uscare 1 ora – vasele putin murdare sunt spalate la 55°C si uscate in 60 de minute
Zilnic – o spalare la 60 de grade pentru vase normal murdare, cu un consum de 11 litri de apa, 1.15kWh de energie.
Intensiv – programul recomandat pentru vase murdare, indicat in mod special pentru tigai si cratite. Se folosesc 15 litri de apa, 1.60kWh de energie.
Silentios – numai 39dbA la spalare, special daca vreti ca masina sa spele noaptea, sau aveti musafiri, insa spalarea tine 300 de minute!!
Abur – pentru oale si tigai extrem de murdare, include spalare prin actiunea aburului, insa pentru asta se consuma 1.75kWh de energie si 14.5 litri de apa!

Avand atatea programe nu cred ca vor exista cazuri in care niciunul sa nu fie pe placul Dvs. Nu trebuie sa uitam nici tava pentru tacamuri, astfel cele 2 cosuri pot fi umplute cu pahare, vase tigai, tot ce vreti.

Un singur lucru nu am regasit la Whirlpool ADP 9070 IX: optiunea de incarcare la jumate.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Salvează

3 Responses to Tehnologie de varf in ADP 9070 IX de 13 seturi si 10 programe de spalare

  1. Aura says:

    O mentiune la articol…aceasta masina are optiunea de incarcare pe jumatate, este vorba de functia multizone (poate spala fie doar in cosul de sus fie in cel de jos).

  2. MSV says:

    Optiunea de Multizone nu poate fi privit ca si Incarcare la Jumate, caci daca selectati cosul de jos cum se spala paharele care pot fi stocate numai in cosul superior?

  3. Aura says:

    Eu cand am avut majoritar farfurii si oale am folosit cosul de jos. Si am strecurat tot acolo si 2 pahare care sincer nu au patit nimic. Sau am folosit multizone doar pe cosul de sus cand am avut preponderent pahare, căni. Acum sincer la alta masina nu stiu cum se foloseste optiunea, banuiesc ca pui peste tot vase si apăsând butonul de incarare pe jumarate spala in toată masina dar isi adaptează resursele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *