Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Tehnologie de varf la Whirlpool WP 211

Tehnologie de varf la Whirlpool WP 211
3.8 (76%) 5 votes

WHIRLPOOL WP 211Whirlpool WP 211 incorporeaza in prezent cam tot ce poate oferi Whirlpool in momentul de fata la masinile de spalat vase pentru uz casnic incorporabile, insa evident pentru a beneficia de acest lucru, trebuie sa avem un buget alocat mai mare, dar nu neaparat foarte mare in comparatie cu preturile la alte marci, care ofera functii si tehnologii la fel de ridicate.

WP 211 are un numar impresionant de programe de spalare: 10 la numar, 7 nivele de temperatura, nenumarate functii aditionale, si optiuni de spalare, pe langa eficienta energetica foarte ridicata de clasa A+++.

 

PRET PARERI SI ALTE DETALII AICI

 

Cele 10 programe la modelul premium WP 211:

6th Sense (cu senzor): ofera rezultate perfecte de curatare indiferent de incarcatura, in timp ce economiseste 30% din apa, energie si timp. Va spala la temperaturi intre 40-70°C consumand intre 7.5-13 litri de apa, 0.95-1.45 kWh de energie, si are o durata care depinde de nivelul de murdarie, intre 85-165 de minute.La acest program pot fi folosite toate functiile aditionale precum powerclean, powerdry, extra uscare, etc..
Prespalare: o prespalare de 15 minute, cu 4 litri de apa neincalziti.
Delicat: un program ideal pentru pahare, portelanuri, sau obiecte care trebuie spalate la o temperatura scazuta, caci se va spala la doar 40°C, folosind in total 10.5 litri de apa si 0.85 kWh de energie. Uscarea este si ea destul de slaba.
Rapid: programul care va dura intre 30-50 de minute, spaland la 45°C folosind 11 litri de apa si 0.85 kWh de energie. Acest program nu usuca deloc!
Eco: programul care dureaza 200 de minute, deoarece se spala la 50°C, astfel se ajunge la un consum scazut de energie electrica, de doar 0.822 kWh, 10 litri de apa.
1 ora: programul care dureaza 60 de minute impreuna cu faza de uscare. Se spala la 55°C, insa pentru acest lucru va folosi energie electrica in cantitate de 1.3kWh, si 11 litri de apa.
Zilnic: spalarea la 60°C, timp de 80-90 de minute, folosind in total 11 litri de apa, 1.15 kWh de energie.
Intensiv: aproape cel mai mare consumator de energie electrica, caci se spala la temperatura de 65°C, ideal pentru vase oale, si incarcari foarte murdare. Are o durata de 155 de minute, consuma 15 litri de apa si 1.6 kWh de energie
Noapte: programul care spala la o presiune a apei scazuta, pentru a avea un nuvel de zgomot foarte scazut. Programul va dura 300 de minute, folosid 14 litri de apa, 1.2 kWh de energie.
Abur:programul care foloseste puterea aburului pentru spalare, nu este indicat incarcarea aparatului la acest program cu pahare delicate. Va consuma 1.75 kWh de energie, 14 litri de apa.

Fiind un model premium Whirlpool WP 211 are incorporat:
Powerclean – Datorita duzelor de apa in spatele aparatului, oalele si tigaile se vor spala la o presiune foarte mare, insa restul farfuriilor vor fi spalate la presiune normala.
Powerdry – se obtine o uscare mai eficienta (la ultima faza de clatire se foloseste apa mai fierbinte)
Multizone: sau incarcarea la jumate, se poate selecta cosul inferior sau superior pentru spalare.
Programare intarziata: de la 1 pana la 24 de ore
Tablete multifunctionale: la folosirea detergentilor care contin sarea, detergentul si agentu de clatire

Si alte funtii mici, precum sunet terminare program, limba meniu, si pana la luminozitatea displayului…

Whirlpool WP 211 fiind un model premium, si pretul este pe masura, insa eu m-am asteptat sa fie mult mai mare!

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA CARE ESTE UN MODEL PREMIUM DESTUL DE IEFTIN

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *