Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Varf de gama prin Whirlpool WKFO 3O32 P X

Varf de gama prin Whirlpool WKFO 3O32 P X
3.9 (77.27%) 22 vote[s]

Masinile de spalat vase Whirlpool WKFO 3O32 P X (cel argintiu)si WKFO 3032 P (modelul alb) sunt printre cele mai performante modele al acestui producator (la inceputul anului 2017), avand o capacitate de incarcare de 14 seturi, si totusi o eficienta energetica maxima de A+++ , adica un consum energetic de doar 0.83 de kWh si 9 litri de apa in programul Eco. Totodata au tehnologia al 6-lea simt, dar si cea de PowercleanPro, alaturi de 10 programe de spalare si extra-optiuni folositoare.

 

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET PENTRU ACEST MODEL

 

Cele 10 programe de spalare la Whirlpool WKFO 3O32 P X alaturi de durata, consum si temperatura de spalare:

Eco: asa cum am mai specificat, are un consum extrem de redus de energie de 0.83 kWh si 9 litri de apa, caci spala la 50°C (deja ceva clasic la aceste tipuri de programe), si pentru a fi ideal pentru incarcari cu rest normal de murdarie, ere nevoie de 190 de minute.
Al 6-lea simt: senzorii detecteaza nivelul de murdarie si vor regla temperatura si presiunea apei, consumul acestuia, deci si consumul energetic, dar si durata totala a programului. Se va spla la temperaturi intre 40-70°C,  pe o durata totala de 85-180 de minute, cu un consum de 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh de energie electrica. Este recomandat de producator pentru incarcari cu rest normal de murdarie, chiar si uscat.
Intensiv: program pentru vase si oale cu murdarie multa si sau uscata, caci se va spala la 65°C, si la o presiune a apei mai mare, consumand 14 litri de apa si 1.5 kWh de energie electrica. Durata programului este 170 de minute.
Zilnic: pentru spalarile zilnice, cu grad mediu de murdarie, care nu sunt uscate. Spalare la 50°C, si un consum de 12 litri de apa si 1.15 kWh de nergie in cei 90 de minute de functionare.
Silentios: pentru a fi cat mai silentios – 42 dBa, se va spala la o presiune scazuta si o temperatura de 50°C. Durata programului va fi foarte mare, de 210 minute.
Scurt: o spalare scurta, de 30 de minute, fara ciclu de uscare, la temperatura de 50°C. Are un consum de 9 litri de apa si doar 0.5 kWh de energie.
Pahare: sau delicat, o spalare la 45°C, pentru a ocroti articolele sensibile la temperaturi inalte. Are o durata de 100 de minute, cu un consum de 11 litri de apa.
Prespalare: prespalare timp de 12 minute cu 4.5 litri de apa la temperatura de admisie. Este foarte des folosit, mai ales pentru a perveni uscarea resturilor, sau ca o inmuiere.
Igienizare: un program pentru incarcari cu grad normal sau ridicat de murdarie spaland la 65°C, avand totodata un cilu de clatire la temperatura inalta. Are o durata de 100 de minute si consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.
Autocuratare: program folosit la curatirea interiorului masinii, la care trebuie utilizat detergent special pentru acest scop. Masina trebuie sa fie gol la folosirea acestui program!

Deoarece este un model de top Whirlpool WKFO 3O32 P X are si extra-optiuni folositoare precum:

MultiZone: sau incarcarea la jumate, cum este mai cunoscut, insa tipic producatorului acesta se face prin selectarea cosului incarcat.
Power Clean: sub cosul inferior avem o zona speciala, unde vasele si oalele foarte murdare vor fi spalate cu 32 de jeturi la o presiune mare, iar celelalte articole vor fi spalate la presiune normala.
Turbo: se pot scurta durata programelor, asta fara a fi afectat rezultatul de spalare sau uscare.
Blocare taste: sau blocare copii, se vor bloca tastele, apasand butonul Turbo timp de 3 secunde.
Tablete: daca folosim tablete multifunctionale de spalare.
Programare itarziata: putem alege in intervalul de 30 de minute – 24 de ore, cand sa inceapa programul selectat.

Whirlpool WKFO 3032 P X poate fi racordat la apa cu temperatura maxima de 60°C, deci putem avea un consum si mai redus de electricitate. Afisajul electronic ne arata timpul ramas de spalare, programul selectat, eventualele erori aparute (lipsa sare) si extra-optiunile selectate.

 

ALTE OPINII POT SA APARA SI AICI

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *