Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpol WSIO3T223PCEX de 10 seturi si multe optiuni

Whirlpol WSIO3T223PCEX de 10 seturi si multe optiuni
4 (80%) 6 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool WSIO3T223PCEX este un model incorporabil slim, adica de o latime de 45 de cm si o cpaacitate de incarcare de 10 seturi, fiind ideal pentru cei care nu au pra mult loc in bucatarie, si chiar si cele 15 cm, cu cat este mai ingust conteaza, sau pur si simplu nu au o familie foarte numeroasa. De pilda pentu o familie de 3 persoane, o masina de spalt vase de 10 seturi e mult mai ideala decat una de 15 seturi. Despre acest model putem sa zicem ca are 7 programe, are senzori, are incarcare la jumate, alaturi de alte extra-optiuni bune. Totodata si consumul e unul destul de bun, caci este clasificat la categoria de A++.

 

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Insa cel mai important este gama de programe dintre care putem sa alegem la Whirlpool WSIO3T223PCEX:

Eco: programul care spala la temperatura tipica de 50°C, si are un timp de rulare foarte mare, pentru a avea un consum energetic cat mai mic, si aparatul sa primeasca o clasificare energetica cat mai buna. WSIO3T223PCEX va consuma doar 9 litri de apa si va avea un consum energetic de 0.74 kWh, insa durata totala a programului va fi de 4 ore. Cu aceste valori obtine clasa de A++.
6th Sense: programul cu senzorul de turbiditate, care va regla temperatura apei in cilcul de spalare intre 50 si 60°C, consumul de apa intr 14 si 7 litri. Totodata durata totala a programului va fi foarte flexibil, caci acesta poate fi de doar 80 de minute, sau se poate extinde pana la 180 de minute. Si consumul energetic va varia mult, intre 0.7 si 1.1 kWh. Daca nu aveti rest uscat de murdarie, acest program este ideal pentru orice alt tip si cantitate de murdarie.
Intensive: programul recomandat pentru vase, oale si farfurii cu grad ridicat de murdarie, chiar si uscata, caci spalarea se va efectua la temperatura de 65°C. Nu recomand spalarea articolelor din cristal si a canilor, bolurilor pictate, caci se pot deteriora. Totodata daca sunteti preocupat de consum, atunci alegeti alt program, caci acesta va consuma 17 litri de apa, si are un consum energetic de 1.3 kWh. Programul va rula 160 de minute, timp in care articolele cu grad ridicat de murdarie vor fi curate.
Cristale: daca programul precedent spala la o presiune si temperatura ridicata pentru a curata articolele cu grad ridicat de murdarie, acesta va spala la temperatura scazuta de 45°C, pentru a ocroti articolele sensibile. se va consuma in cele 100 de minute de rulare 12 litri de apa si va avea un consum energetic de 1 kWh.
Rapid: un program de doar 30 de minute, care consta dintr-o spalare la 50°C. Deoarece nu are ciclu de uscare, este folosit rare ori.
Prespalare: o simpla prespalare timp de 10 minute cu 4.5 litri de apa la temperatura de admisie. Whirlpool WSIO3T223PCEX nu incalzeste apa, deci consumul energetic este minim. Este recomandat a fi folosit dupa incarcarea articolelor, cand nu se va rula un program normal de spalare intr-un timp apropiat.
Autocuratare: un program pentru a mentine curat interiorul si filtrele aparatului. Acesta trebuie rulat cu detergent special pentru acest scop. Programul va rula timp de 50 de minute, va consuma 9.5 litri de apa si va avea un consum energetic de 0.7 kWh.

 

ALTE DETALII POT SA APARA SI AICI

 

Whirlpool WSIO3T223PCEX are si urmatoarele extra-optiuni:

Multizone: sau incarcarea la jumate. Putem selecta cosul in care avem incarcat articolele, si masina va spala doar acel cos, insa consumul de apa va fi mult mai mic, deci si consumul energetic. Temperatura de spalare si durata programului ramane neschimbat.
Delay: pornirea intarziata a programului selectat in intervalul a 1-12 ore.
Power Clean : este o zona speciala aflata sub cosul inferior, care va spala cu jeturi aditionale si la o presiune ridicata. Asezand in acea zona un vas foarte murdar, acesta va fi spalat bine, insa celelalte articole din cos vor primi o spalare normala.
Sani Rinse: o clatire antibacteriana in plus, pentru a obtine o igienizare cat mai ridicata, si o uscare perfecta. Acesta va mari insa considerabil consumul de energie.
Tablete: cand folositi acest tip de detergent, masina va optimiza ciclul de prespalaer, pentru a dizolva pastila, si cilul de clatire, pentru a obtine pahare fara pete.

 

Whirlpool WSIO3T223PCEX fiind un model complet incorporabil, este foarte bun prezenta semnalizarii luminoase pe podea a starii aparatului. Adica chiar daca usa masinii este inchisa, in timpul functionarii acestuia, o lumina proiectata pe podea va indica acest lucru.
In rest, cele mai importante aspecte tehnice au fost enumerata mai sus.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *