Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool ADG 321 IX

Whirlpool ADG 321 IX
3.1 (62.11%) 38 vote[s]

Whirlpool ADG 321 IXMasina de spalat vase Whirlpool ADG 321 IX este un model semi-incorporabil slim, adica cu o latime de 45 de cm, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, si are 6 programe de spalare alaturi de 4 extra-optiuni folositoare. Problema la acest model ar fi faptul ca nu se gasesc informatii legate de programe si consum, insa va ajut in aceasta privinta.

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET PENTRU ACEST MODEL

 

 

Cele 6 programe de spalare alaturi de consum si durata la Whirlpool ADG 321 IX:

Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului, totodata dupa acest program se obtine clasificarea energetica, A+ in cazul nostru. Programul are o durata de 3 ore, insa va consuma doar 10 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica. Ca la toate masinile de spalat vase, si in acest caz spalarea se efectueaza la 50°C.

Intensiv:programul pentru vase si oale cu grad mare de murdarie, caci se spala la 65°C in ciclul de spalare. Va consuma 14 litri de apa, si evident are un consum energetic mare, de 1.3 kWh. Durata programului este de 2 ore si 30 de minute.

1 ora: la alte marci e denumit si zilnic, cum spune si numele are o durata de 60 de minute, cu spalare la 50°C. Pe perioada spalarii are nevoie de 10.5 litri de apa si 0.95 kWh de energie electrica.

Pahare: sau delicat, un program cu spalare la temperaturi si presiuni ale apei mici, pentru a preveni deteriorarea paharelor, si a cristalelor delocate. Programul are o durata de 100 de minute, si consuma 10 litri de apa si doar 0.95 kWh de energie, caci se spala la doar 45°C.

Rapid: un programel de 25 de minute, cu spalare la 50°C, insa fara uscare. Are un consum de 8.5 litri de apa si 0.5 kWh de energie electrica.

Prespalare: prespalare timp de 10 minte, cu un consum de 4 litri de apa, care nu sunt incalziti, deci un consum energetic minim, respectiv 0.01 kWh. Desi este o masina de spalat vase cu capacitate de 10 seturi, si la aceste modele prespalarea este de nelipsit.

La programele de spalare un minus reprezinta faptul ca Whirlpool ADG 321 IX are doar 3 temperaturi de spalare, insa pluseaza cu extra-optiuni:
Programare intarziata: optiune cu care putem intarzia inceperea spalarii (cand nu suntem acasa, sau noaptea) in intervalul a 1-24 de ore.

Tablete multifunctionale: cand folosim detergenti de acest tip, masina nu mai foloseste agentul de clatire si sarea din masina, si se regleaza pentru acest tip de detergent, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Incarcare la jumate: nu mai asteptam ca masina sa fie plina, cu aceasta optiune masina va spala la acesi temperaturi, si aceasi durata, insa va folosi mai putina apa, deci si consum energetic mai mic.

Clatire antibacteriana: la ultima clatire se va utiliza apa mai fierbinte, pentru o igienizare mai buna. Evident aceasta optiune va creste consumul energetic al programelor.
Nu sunt extra-optiuni, insa Whirlpool ADG 321 IX are si Inchidere acces copii, afisare timp ramas din program, afisare program selectat si optiuni.

 

ALTE OPINII SI DETALII MAI APAR SI AICI

 

One Response to Whirlpool ADG 321 IX

  1. Don says:

    Super. Achiziționat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *