Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool ADG 522 IX

Whirlpool ADG 522 IX
3 (60.67%) 30 vote[s]

Whirlpool ADG 522 IXMasina de spalat vase Whirlpool ADG 522 IX este un model partial incorporabil, avand o eficienta energetica mare (nu maxima) de A+, cea ce inseamna ca in programul Eco are un consum de 9 litri de apa si doar 0.74 kWh de energie electrica. Eu l-as categoriza ca si un model de mijloc, caci are 8 programe de spalare, program cu senzori care controleaza total timpul si consumul, dar si temperatura de spalare, eficenta energetica buna, si mute extra-optiuni folositoare.

 

ALTE OPINII DE OBICEI APAR SI AICI

Despre cele 8 programe de spalare la Whirlpool ADG 522 IX :

Eco: programul care spala la 50°C, si pentru a obtine rezultate bune, are o durata de 180 de minute, ttimp in care va consuma doar 9 litri de apa si 0.74 kWh de energie.
Al 6lea simt: programul care o controlat in totalitate de sonzori, astfel timpul de spalare, consumul de apa si energie electrica vor depinde de ele. Ciclul de spalare va fi realizat la o temperatura cuprinsa intre 40-70°C.
1 ora: programul cu durata de 60 de minute, cu spalare la 50°C.
Pahare: spalare delicata, la temperatura de 45°C.
Rapid: un program de 25 de minute, cu spalare la 50°C, insa fara uscare.
De noapte: daca dorim ca masina sa fie silentioasa, in timpul acestui program va avea un nivel de zgomot de 42 dBA, si va spala la o temperatura de 50°C. Deorece spala si la o presiune a epei scazuta, timpul de spalare este foarte mare.
Prespalare: nelipsitul programel de prespalare timp de 10 minute cu 4 litri de apa.
Intensiv: programul pentru vase si oale cu grad mare de murdarie, caci se spala la 65°C.

Ca si extra-optiuni Whirlpool ADG 522 IX are:
Multizone: se poate selecta pe ce cos sa se efectueze spalarea. Un fel de incarcare la jumate, care va reduce consumul de apa si energie electrica.
Extra-Dry: la clatire se va folosi apa la o temperatura si mai mare, astfel se obtine o uscare si mai eficienta, insa evident si un consum energetic mai mare
Tablete multifunctionale: daca folosim detergenti de tip 3in1, masina va regla consumul de sare si agent de clatire, pentru a obtine rezultate bune si cu aceste tipuri de detergenti
Rapid: se pot scurta programele cu aproximativ 30-40%, asta prin cresterea temperaturii de spalare si a presiunii apei.
Child lock: se blocheaza tastele, astfel incat masina sa nu poate fi oprita, sau schimbat programul de spalare.
Programare intarziata: avem optiunea de a seta inceperea programului de spalare cu o intarziere de pana la 24 de ore.

Whirlpool ADG 522 IX are deci destule programe de spalare si extra-optiuni, pentru a fi demn de luat in seama, daca ne dorim o masina de spalat vase din categoria medie. Evident pretul reflecta si calitatea, deci nu trebuie sa ne asteptam la un pret de 1000 de lei 🙂

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

 

5 Responses to Whirlpool ADG 522 IX

  1. danila lenut says:

    buna ziua , doresc si eu un manual in format pdf …. va rog mult.

  2. Emil says:

    Buna ziua ..as dori daca se poate sa imi spune-ti ce are ca accesori interior are ?(cosulet alte plasticuri )cu ce vine masina…Va multumesc

  3. Razvan says:

    Buna seara , știe,cineva dimensiunile panoului frontal ce trebuie montat pentr încorporarea in mobila de bucatarie ! Mulțumesc mult !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *